הזרעה בסמוך לצילום רחם

הזרעה בסמוך לצילום רחם

היי בנות!! היום עשיתי צילום רחם אצל טוגנרייך, שהיה חוויה קלילה ובלתי כואבת לחלוטין!!! חלמתי על הצילום בלילה שלפני, ובמהלך הצילום סיפרתי לו על החלום. נאמר לי באסותא השלום, שלא נהוג לעשות הזרעה בחודש של צילום רחם, בגלל חשש מזיהומים, וגם משום שבאותו חודש בדרך כלל הקליטה נמוכה.למרות שהבנתי ממנו שהם לא אוסרים את זה לחלוטין, וזה תלוי ברצוני ובזה שאחתום אל איזושהי הצהרה, שאני עושה את זה באחריותי. מישהי יודעת דעות נוספות? מישהי עשתה הזרעה בחודש של צילום רחם? מישהי נקלטה בחודש של צילום רחם?? אני תוהה מה לעשות. חבל לי להפסיד חודש. חשבתי שפשוט אקשיב לגוף שלי. אם אראה שיוצאות הפרשות נקיות, ואין כאבים , אולי אנסה, אבל אשמח לשמוע עוד דעות והתנסויות. תודה!!

כפי שכבר פורסם פה בעבר: ביום שני, שבועות.

לכן הרעיון הוא לעשות הזרעה ביום ראשון בצהריים ולגיבוי, עוד אחת ביום שלישי. (אלא אם כן יהיה מיותר לחלוטין) אלא אם כן יתמזל מזלי באופן מיוחד החודש, ואני אבייץ ביום ה13 ולא ביום ה12, שאז זה יצא יום שלישי והכל יהיה קצת יותר רגוע.

tutik1

New member
ואת לוקחת אנטיביוטיקה?

אם כן (וסביר שכן) גם את זה כדאי לברר-אם מותר לקחת אנטיביוטיקה בעת הזרעה (אפילו שההשרשה אם תהיה תקרה כ-6 ימים אחר כך.

אורora

New member
זה מאוד תלוי את מי שואלים

יש הרבה רופאים שאומרים שאין שום בעיה יש הרבה רופאים שטוענים שעדיף שלא. לא ידוע לי שיש אינדיקתיה ברורה שיש בעיה (בצורת מחקרים מסודרים והוכחות סטטיסטיות) מן הסתם אם היו כאלה אז הדיעה היתה יותר אחידה. לי אמרו שמותר ( באיכילוב) וגם עשיתי הזרעה אבל לא ניקלטתי באותו החודש. מוזרה לי הטענה שיש קליטה נמוכה באותו החודש, הסטטיסטיקה מוכיחה שהסיכוי להריון אחרי צילום רחם גבוהה יותר. את צריכה להחליט מה לעשות. אני הייתי נוהגת כמו שהצעת ( בהנחה שאין הפרשות בעיתיות הייתי עושה הזרעה) בהצלחה, שתתקיים לך אגדת צילום רחם

דיברתי עם "רופא הבית" שלי...

והוא אמר מה שחשבתי: אם הגוף יגיד שהכל בסדר, אז לעשות הזרעה. רווח לי.... חג שמח לכולכן, ובתקווה שבשנה הבאה, יהיו גם לי ביכורים!!

ypure

New member
אני עשיתי אחרי צילום רחם אצל טוגנרייך הזרעה

באותו חודש שהצליחה בגדול, הוא כבר בן שנה וחודש .

למעלה