הזרעה ???

ענתיקה

New member
הזרעה ???

האם מישהי מכן יכולה לספר לי מנסיונה האישי על הזרעה והאם זה כרוך בכאב תודה.

מנסיונה של אשתי...

אני לא אוכל לעולם לענות מנסיון אישי אבל עברנו חמש הזרעות ולמיטב זכרוני אי אפשר להגדיר את מה שעברנו ככואב אבל היו כאלו שדיווחו על כאב או על אי נוחות וזה בעיקר לאור הצורה של צוואר הרחם מי שיש לה צוואר מכופף או בעל צורה מורכבת ייתכן שתחוש אי נעימות כזו או אחרת בכל מקרה - מדובר בתהליך מהיר סך הכל וכאמור ללא כאבים כמעט לדעתי אין מה לחשוש בהיבט הזה מבחינת הפרוצדורה - מדובר בשכיבה בתנוחה גניקולוגית, הרופא נרחיב הפתח בעזרת מפסק, מחדיר צינורית גמישה שמורכבת אל מזרק שבו נוזל הזרע שלפעמים עבר טיפול של השבחה ולפעמים לא בהתאם להנחיית הרופא את הזרע ניתן להכין במקום - קרי בשירותים של המרפאה, ישנן מרפאות עם חדרים מיוחדים לכך. ניתן גם להביא מהבית אבל אז ממליצים על נסיעה של שעה לכל היותר. מי שנזקקת לכך - יש להתכונן עם זרע מבנק הזרע. במידה ויש צורך בהשבחה - הזרע מועבר למעבדה שבה מופרדים זרעונם מתים ומוסף חומר שמכיל גם קפאין לשם שיפור התנועתיות. התהליך אורך כשעה ומשם מגיעים עם הנוזל למרפאה לביצוע ההזרעה. חשוב לגברים - אין להשתמש בשום חומר סיכה, שמן, סבון וכולי !!! בהצלחה, ליאור

הזרעות....

אני עברתי כבר כמה וכמה. ההזרעה עצמה לא צריכה לכאוב אם את מטופלת אצל רופא פוריות מיומן ומקצועי. בהזרעה הראשונה שלי, בגלל שהייתי מאוד לחוצה, היו לי מעט כאבי בטן (האמת שיותר תחושה של אי-נוחות) וכן , בזמן ההמתנה שלאחר ההזרעה,(שלוקחת כ-10 דקות על הכסא)מעט רעידות לא רצוניות של הרגליים, מה שדיי שכיח. (בפעם הראשונה ב-ל-ב-ד!) אח"כ כבר נעשיתי "מקצועית"
ולא היו לי כאבים. לסיכום: תמצאי לך רופא טוב וזה צריך לעבור בלי בעיות. בהצלחה. אם תצטרכי טיפים - תצרי קשר בפורום או במייל.

טביקאט

New member
תלוי ברופא...

אמנם עברתי רק שתי הזרעות בטיפול הקודם, אבל מנסיוני הדל יכולה לספר שזה ממש לא נורא, אבל ביחוד תלוי ברופא. בפעם הראשונה הרופא לא הצליח למצוא את הדרך, אז הוא שרט את צואר הרחם. לא נעים, טיפה כואב, אבל לא נורא (יש גם דימום קל אח"כ). בפעם השניה הרופא היה מיומן יותר, ולא הרגשתי כלום . בכל מקרה הוא המליץ ללחוץ (סליחה על התאור) כאילו את רוצה לעשות קקי. עזר! בכל שאר הנושאים מצטרפת להמלצות של ליאור. בהצלחה! טביקאט

הזרעות

לי היו הזרעות שכאבו יותר (בעיקר בעת מועד הביוץ, כשהבטן פשוט כאבה) וכאלה שלא הרגשתי בכלל. בגדול, מדובר בפעולה פשוטה יחסית שאינה אמורה לכאוב. כדאי לשכב אחריה מספר דקות. לי הטיפול הצליח, מקווה שגם לך. בהצלחה גדולה זוהרה

נועם@בת

New member
כל מה שרצית לשאול על הזרעות

והתביישת לשאול
קבוץ הודעות על הזרעות שלוקטו מהפורום הישן. שיהיה ב|הצלחה| נועם

למעלה