הזרעה

sdratler

New member
הזרעה

רציתי לדעת האם משהי עברה תהליך של השבחת זרע והזרע. האם זה כואב ונהם אחוזי ההצלחה? תודה

שחר חדש

New member
הכל אודות הזרעה

לא מזמן מישהי שאלה בדיוק את אותה שאלה. ובכן, התהליך הוא פשוט מאוד. מגיעים ביום הביוץ המשוער, בן הזוג נותן זרע, הזרע נשאר במעבדה זמן מה לצורך השבחתו ולאחר שמסתיים התהליך, מחדירים את הזרע המושבח לרחם. את החדרת הזרע לרחם מבצע הרופא המטפל, על גבי כסא גניקולוגי רגיל. הוא מחדיר מפשק לצוואר הרחם, ובעזרת צינורית הוא מזריק את הזרע המושבח לחלל הרחם. כואב? תלוי ברופא. לרוב, הרופאים מאוד מיומנים ועוד לפני שתביני מה הם עושים - הם סיימו. מהניסיון שלי - רק פעם אחת הכאיב לי רופא (מבין 4 הזרעות) שלדעתי פשוט לא ידע מה הוא עושה. אבל גם זה לא היה בלתי נסבל, אלא סתם מיותר. לפעמים מרגישים התכווצויות קלות של הרחם לאחר הזרעה (תגובה לנוזל הזרע הכימי, כנראה). לגביי הסיכויים - תלוי מאוד בסוג הבעיה וסוג הטיפול. בכל מקרה, לעניות דעתי, לא עולה על כ - 20% להזרעה. מקווה שעזרתי. את מוזמנת לשאול כל שאלה. בהצלחה.

sdratler

New member
תודה רבה על התשובה המהירה ../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif

בנוגע לתשובתך יש לציין שלא נמצאה אצלי כל בעיה שבגללה אני לא נקלטת ובנוסף לא נמצאה גם שום בעיה בבדיקת זרע שעבר בעלי. כך שכנראה הכל מלחץ. האם זה מגדיל את הסיכויים? אנחנו מנסים כבר מעל שנה וזה ממש מייאש. תודה

ברוכה הבאה ../images/Emo45.gif

ללא ספק הזרעה מגדילה את הסיכויים להכנס להריון, מאחר שמסייעים לזרע לעבור את המכשולים שהטבע העמיד בפניו בדרכו אל הרחם, ועצם פעולת ההשבחה מסננת את הזרעים שהם פחות טובים. ממה שאני יודעת, הסיכויים בכל מחזור טיפול קרובים מאוד לסיכויים של הריון טבעי. אנחנו מנסים כבר כשנתיים וחצי, מתוכם שנה וחצי ממש בטיפולים. אסור להתייאש. המתמידים מצליחים. בהצלחה, מרב

sdratler

New member
תודה ../images/Emo24.gif

חבל שמצאתי רק עכשיו את הפורום הזה ! אתם פשוט מקסימות

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו sdratler ../images/Emo45.gif

אם מצאת רק עכשיו את הפורום, אז אולי נראה לך איפה פורום הריון, ותגלי ששם יותר נחמד להיות
אוסף הודעות בנושא הזרעות מפורסם במאמרי הפורום, וחוצמזה את יכולה לעשות חיפוש (חיפוש מתקדם- בכתום לצד הודעת מנהלת הפורום בראש העמוד) על המילה הזרעה. שיהיה בהצלחה נועם

למעלה