הזרקה עצמית - עדכון

מצב
הנושא נעול.

אםל2

New member
הזרקה עצמית - עדכון

הזרקה עצמית - עדכון
ביום חמישי האחרון, בזריקה השלישית שלי, האחות במכבי פשוט אנסה אותי ללמוד להזריק לעצמי, למרות נסיונותי לדחות את העניין, ואני אסירת תודה לה על כך. עד לאותו רגע לא יכולתי אפילו לראות את המחט ננעצת בי, אבל היא הראתה לי כיצד מערבבים את האמפולות ואח"כ החדרנו את המזרק יחד, ואני הזרקתי במו ידי. בשישי הזרקתי שוב בהשגחת חברה, ובשבת - לגמרי לבד! נראה לכן טריוויאלי? לי לא. מעבר להקלה והגמישות שההזרקה העצמית תעניק לי, רשמתי לעצמי גם נצחון קטן על הפחדים שלי.... ועכשיו לאתגר הבא, וצפויים לי עוד הרבה כאלה בדרך... תודה לכן על העידוד, ובמיוחד לדג היקר של נועה.

אני מעריצה אותך על כך.

הזרקה עצמית - עדכון
ביום חמישי האחרון, בזריקה השלישית שלי, האחות במכבי פשוט אנסה אותי ללמוד להזריק לעצמי, למרות נסיונותי לדחות את העניין, ואני אסירת תודה לה על כך. עד לאותו רגע לא יכולתי אפילו לראות את המחט ננעצת בי, אבל היא הראתה לי כיצד מערבבים את האמפולות ואח"כ החדרנו את המזרק יחד, ואני הזרקתי במו ידי. בשישי הזרקתי שוב בהשגחת חברה, ובשבת - לגמרי לבד! נראה לכן טריוויאלי? לי לא. מעבר להקלה והגמישות שההזרקה העצמית תעניק לי, רשמתי לעצמי גם נצחון קטן על הפחדים שלי.... ועכשיו לאתגר הבא, וצפויים לי עוד הרבה כאלה בדרך... תודה לכן על העידוד, ובמיוחד לדג היקר של נועה.
אני מעריצה אותך על כך.
אני עדיין לא הצלחתי להתגבר על הפחד. אולי בגלל שיש לי חברה טובה שהיא אחות וגרה ממש קרוב,ומזריקה לי. בהצלחה בכל שאר האתגרים הנוספים שבדרך. תמי

../images/Emo32.gif|זקוקה לעזרתכן/ם../images/Emo32.gif

אני מעריצה אותך על כך.
אני עדיין לא הצלחתי להתגבר על הפחד. אולי בגלל שיש לי חברה טובה שהיא אחות וגרה ממש קרוב,ומזריקה לי. בהצלחה בכל שאר האתגרים הנוספים שבדרך. תמי
|זקוקה לעזרתכן/ם

בוקר אור לככככככככולם, אני חייבת להבין: הרופא שלי אמר לי :"אם הטיפול הנוכחי
,בחודש הבא הולכים על IVF". שאלתי: האם נשמע לכם הגיוני שמיד בחודש הבא יהיה IVF, או שאני אמורה להמתין בתור (בי"ח סורוקה). לא נראה לי כ"כ הגיוני שלא אצטרך להמתין בתור ואם כן אצטרף להמתין
,מישהי יודעת כמה זמן? סליחה על השאלות הדביליות,העניין מעסיק אותי 30 שעות ביום
. תודה

רוצה יקרה

|זקוקה לעזרתכן/ם

בוקר אור לככככככככולם, אני חייבת להבין: הרופא שלי אמר לי :"אם הטיפול הנוכחי
,בחודש הבא הולכים על IVF". שאלתי: האם נשמע לכם הגיוני שמיד בחודש הבא יהיה IVF, או שאני אמורה להמתין בתור (בי"ח סורוקה). לא נראה לי כ"כ הגיוני שלא אצטרך להמתין בתור ואם כן אצטרף להמתין
,מישהי יודעת כמה זמן? סליחה על השאלות הדביליות,העניין מעסיק אותי 30 שעות ביום
. תודה
רוצה יקרה
לא שמעתי על תורים לIVF בשום בית חולים, אבל תקנו אותי אם אני טועה. דחיה בתחילת טיפולים עלולה להיות רק בגלל פרוצדורות אישור תחילת טיפולי IVF בקופת חולים. יש גם כמה בדיקות שנהוג לעשות ודורשים לעשות. תלוי בקופה. דברי עם הרופא, אולי חלק מהפרוצדורות כבר ניתן להתחיל במקביל לטיפול הנוכחי, ומכסימום זה לא יהיה רלוונטי (מקווה בשבילך). באיזו קופת חולים את?

אולה *

New member
דווקא לפעמים כן מחכים

רוצה יקרה
לא שמעתי על תורים לIVF בשום בית חולים, אבל תקנו אותי אם אני טועה. דחיה בתחילת טיפולים עלולה להיות רק בגלל פרוצדורות אישור תחילת טיפולי IVF בקופת חולים. יש גם כמה בדיקות שנהוג לעשות ודורשים לעשות. תלוי בקופה. דברי עם הרופא, אולי חלק מהפרוצדורות כבר ניתן להתחיל במקביל לטיפול הנוכחי, ומכסימום זה לא יהיה רלוונטי (מקווה בשבילך). באיזו קופת חולים את?
דווקא לפעמים כן מחכים
בבתי חולים רבים לא קובעים פגישה לפתיחת התיק מידית, אלא לעוד חודשיים. ניתן לנסות לעקוב את זה בשתי דרכים (לפחות): לבקש להתקשר במידה ויתפנה תור קרוב יותר (לא ממש לבנות על זה) או ללכת פרטי אל מנהל המחלקה ו"להכנס" לפני כולם. עיקוב נוסף - בדיקות שונות שיש לבצע לפני שמתחילים ב-IVF.

רומי^^

New member
פכככככ ועוד איך יש תורים../images/Emo3.gif

רוצה יקרה
פכככככ ועוד איך יש תורים

אני קיבלתי אישור ל IVF ב"אלישע" בחיפה בנובמבר 2001 - והטיפול הראשון אושר לאפריל 2002
מצד שני - ברגע ש"נכנסתי" והתחלתי - אני ממשיכה עד להריון, בלי טפסים ואישורים כל פעם.

אמאלה2

New member
עוד ניצחון בדרך להריון!

הזרקה עצמית - עדכון
עוד ניצחון בדרך להריון!
באמת כל-הכבוד!

מצב
הנושא נעול.
למעלה