הזרקה עצמית

מצב
הנושא נעול.

אםל2

New member
הזרקה עצמית

הזרקה עצמית
ביום שלישי הקרוב US ובדיקת דם, ואז מתחילות הזריקות. אני מניחה שבתחילה אלך לאחות להזריק אבל כשאני חושבת על הלוגיסטיקה היומיומית הכרוכה בזה (כגון המתנות בתור לאחות כששני החבר´ה שלי לבד בבית - זה צריך להיות אחה"צ, נכון?) נראה לי שאין מנוס מללמוד להזריק לבד. אין לומדים להזריק? אפשר ללמוד מדף ההסבר שמקבלים עם ההרשמה ל IVF? זה מסובך? ומה עושים עם פחדנית שכמותי, שבגילי המופלג, אחרי אין ספור בדיקות דם (ושתי לידות...), לא יכולה לראות מחט, ועוד ננעצת בבשרי - שלי, ועוד לעשות את זה לעצמי.... נראה לי כמעט בלתי אפשרי. יש למישהי טיפים בשבילי?

רומי^^

New member
כן|!../images/Emo45.gif!../images/Emo45.gif!|

הזרקה עצמית
ביום שלישי הקרוב US ובדיקת דם, ואז מתחילות הזריקות. אני מניחה שבתחילה אלך לאחות להזריק אבל כשאני חושבת על הלוגיסטיקה היומיומית הכרוכה בזה (כגון המתנות בתור לאחות כששני החבר´ה שלי לבד בבית - זה צריך להיות אחה"צ, נכון?) נראה לי שאין מנוס מללמוד להזריק לבד. אין לומדים להזריק? אפשר ללמוד מדף ההסבר שמקבלים עם ההרשמה ל IVF? זה מסובך? ומה עושים עם פחדנית שכמותי, שבגילי המופלג, אחרי אין ספור בדיקות דם (ושתי לידות...), לא יכולה לראות מחט, ועוד ננעצת בבשרי - שלי, ועוד לעשות את זה לעצמי.... נראה לי כמעט בלתי אפשרי. יש למישהי טיפים בשבילי?
כן|!
!
!|
אני ביקשתי בפורום פוריות דף הסבר, והוצאתי אותו מודפס - ועשיתי זאת. לבד. פעם ראשונה לבד. אז נכון שביקשתי מחברה שהיתה מזריקה לי עד עכשיו לבוא ולשבת לידי בפעם הראשונה, בשביל תמיכה נפשית, אבל בכל זאת עשיתי זאת לבד. וזה פשוט מדהים עד כמה זה קל... אם תצטרכי טיפים =- תכתבי. בהצלחה!!!

אםל2

New member
כן, בבקשה טיפים!

כן|!
!
!|
אני ביקשתי בפורום פוריות דף הסבר, והוצאתי אותו מודפס - ועשיתי זאת. לבד. פעם ראשונה לבד. אז נכון שביקשתי מחברה שהיתה מזריקה לי עד עכשיו לבוא ולשבת לידי בפעם הראשונה, בשביל תמיכה נפשית, אבל בכל זאת עשיתי זאת לבד. וזה פשוט מדהים עד כמה זה קל... אם תצטרכי טיפים =- תכתבי. בהצלחה!!!
כן, בבקשה טיפים!
אגב, הבנתי שהמקום הפופולרי/מומלץ להזרקה הוא בבטן. די מרתיע, האמת. מה רע בזרוע?

רומי^^

New member
אילו חומרים את צריכה להזריק????

כן, בבקשה טיפים!
אגב, הבנתי שהמקום הפופולרי/מומלץ להזרקה הוא בבטן. די מרתיע, האמת. מה רע בזרוע?
אילו חומרים את צריכה להזריק????
אני הזרקתי מנוגון לירך, תוך שרירי, עם מחט תכלת דקה ולא מורגשת. לבטן הזרקתי את הגונל (שבטיפול הקודם ניתָן לי ע"י אחות לשריר ושרף לי מוות), בערך 2 אצבעות מהטבור, בזווית של 45 מעלות מכיוון ימין (כי אני ימנית), עם מחט כתומה קטנטנה. עוד מש´ו?

זה קלי קלות

כן|!
!
!|
זה קלי קלות
בהחלט אפשר ללמוד מהדף שנותנים. אין מה לפחד.אני אישית ממליצה לך לעשות את זה כאשר יש משהו בבית אבל לא על הראש שלך רק למקרה של תופעה אלרגית(כפי שקרה לי). תקחי את כל הזמן שבעולם,אל תמהרי ותחשבי לשם מה את עושה את זה והכל מתגמד. בהצלחה מזל

אםל2

New member
תודה

זה קלי קלות
בהחלט אפשר ללמוד מהדף שנותנים. אין מה לפחד.אני אישית ממליצה לך לעשות את זה כאשר יש משהו בבית אבל לא על הראש שלך רק למקרה של תופעה אלרגית(כפי שקרה לי). תקחי את כל הזמן שבעולם,אל תמהרי ותחשבי לשם מה את עושה את זה והכל מתגמד. בהצלחה מזל
תודה
לכן רומי ומזל. אני צריכה להזריק פוריגון (2 אמפולות) תת עורי (בטן? זרוע? הרופא אמר שלא חשוב. מה כדאי?) אני מניחה שבפעמים הראשונות אלך לאחות, אבל האתגר הראשון יהיה בעצם בשישי-שבת, ואז אולי יהיה "רגע האמת".... תודה לכן על העידוד. אם אתן אומרות שזה פשוט, זה מעודד, למרות שאני נורא נרתעת מעצם החדרת המחט בעצמי לעצמי!

מצטרפת להמלצה החמה ללמוד להזריק

תודה
לכן רומי ומזל. אני צריכה להזריק פוריגון (2 אמפולות) תת עורי (בטן? זרוע? הרופא אמר שלא חשוב. מה כדאי?) אני מניחה שבפעמים הראשונות אלך לאחות, אבל האתגר הראשון יהיה בעצם בשישי-שבת, ואז אולי יהיה "רגע האמת".... תודה לכן על העידוד. אם אתן אומרות שזה פשוט, זה מעודד, למרות שאני נורא נרתעת מעצם החדרת המחט בעצמי לעצמי!
מצטרפת להמלצה החמה ללמוד להזריק
לבד. ותאמיני לי שאם אני - ששוחררתי בטירונות משיעורי עזרה ראשונה אחרי שהתעלפתי בשיעור על חוסמי עורקים, שהתעלפתי אינספור פעמים בבדיקות דם, עם פחד אמיתי ולא רציונילי ממחטים - אם אני הצלחתי ללמוד לבד ואומרת לך שזה קלי קלות, כל אחת יכולה! כדאי לבקש מהאחות להסביר את הפרוצדורה, פעם פעמיים לעשות את זה בנוכחותה ולאחר מכן - את עצמאית בשטח, לא תלויה יותר באפאחד! תת-עורי זה בבטן. נשבעת לך שזה ממש לא כואב ונותן תחושה של טיפ טיפת שליטה בתחום שבו אנחנו בדרך כלל חסרות שליטה לחלוטין. שיהיה בהצלחה, אםל2, עם ההזרקה וכמובן עם הטיפול!

מצב
הנושא נעול.
למעלה