הזר החדש של חולון - 2 - הסוד.

אשכולון

New member
הזר החדש של חולון - 2 - הסוד.

ברור למעלה מכל ספק שחולון לא יכולה (פיננסית) להביא שחקן שמשתייך לנבחרת האולימפית של ארה``ב. אני מניח שחולון רוצה שהשחקן הזר שלה יהיה שחור?! לפיכך מה שנשאר לנו זאת הנבחרת הבינונית של קנדה. שם ישנם מספר שחקנים שבלטו בנבחרת אבל לא בולטים במיוחד בקבוצות בהם הם שיחקו עד היום. אני בטוח שסטיב נאש לא יבוא לחולון! לפיכך מי נשאר? רובן בארט (2-3), שרמן המילטון (1), שון סוורדס ו-ג`רום רובינסון. אני מניח שחולון שמה עיין על רובן בארט או שון סוורדס? שני שחקנים ששיחקו עד היום בליגות משניות למעט השנה האחרונה של ברט בליגה הארגנטינית. בכל מקרה גם אם פיספסתי את השם, אני מניח שזה אמור היה להיות שחקן מנבחרת קנדה. כאן צצה עוד בעיה לחולון וזאת בעיית המס. שלא כמו אמריקאים שפטורים לחלוטין ממס (עד מאה אלף דולר) הרי על הקנדיים מוטל מס בגובה של 25% . דבר שמייקר בלאו הכי את העלות.בכל מקרה שחקני קנדה ידועים כשחקנים מצטיינים בנבחרתם אבל לא כל כך בקבוצות בהם הם משחקים. מייקל מיקס הפורוורד הקנדי, הוצע לפני כשנתיים לגליל אבל לא הוחתם. לגרג ניטון הסנטר הייתה עונה מאד בינונית באילת! ולידיעתכם גם דוייט וולטון (לב השרון) היה שחקן פעיל בנבחרת הקנדית עד לאולימפיאדה הקודמת!!!

??????

א. לא רק בקנדה וארה``ב יש שחורים. ב. למה החלטת שחולון רוצים שחקן שחור בלבד?

אשכולון

New member
עשיתי אלימינציה

ידידי. לא החלטתי כלום. עשיתי אלימינציה והגעתי לנבחרת קנדה. ימים יגידו. ואולי וילסון יהיה טוב וישאר ואז לא נדע לעולם?!

gil_e

New member
מוריד את הכובע

לפני שבוע שמעתי שמועה שהבארט הזה מועמד לחולון. אולי צירוף מקרים אולי יש פה משהו.

אשכולון

New member
אפרופו בארט

רובן בארט הוצע במשך השנתיים האחרונות כמעט לכל קבוצה בארץ ואף מאמן לא רצה אותו. בארט הוא למעשה יותר סמול פורוורד מאשר גארד. השליטה שלו בכדור לא שליטה של גארד טהור. גם במשחקים האולימפיים הקודמים בארט יחד עם קורי הלס היו הסקוררים המובילים של נבחרת קנדה. למרבה הצער שניהם כאחד לא הצליחו במיוחד בקבוצות בם הם שיחקו.

אשכולון

New member
אפרופו בארט - 2

מצד שני זה לא כל כך מסתדר לי עם ההגדרה של לוצקי שהשחקן גדול מהרמה של הליגה שלנו. אלא אם לוצקי לא מכיר אותו והתרשם כך רק בגלל שהוא שחקן הנבחרת האולימפית של קנדה?!

ספקולציות..

אני לא אמרתי אף פעם שזה בארט.בכל אופן , השם החם הוא וילסון , שחקן מצוין לפי מיטב התרשמותי שזכה למחמאות רבות במכללות , בין היתר מרוי ויליאמס , מאמן קנזס. אם וילסון יקלע 20 נקודות למשחק גם בחולון (ואין סיבה שלא יעשה זאת שראפין לידו) אז חולון עשתה עסקה נהדרת. חוץ מזה , הוא עוד צעיר והוא רק משתפר כך שעל פניו זו עסקה מצוינת לחולון.

אשכולון

New member
מידע לא מאומת

לא הייתי קורה לזה ספקולציות. אבל בהחלט לא מידע מאומת. בו נאמר שמבחינת האחוזים 80% שהכוונה היא לבארט. לגבי וילסון אתה צודק לחלוטין.

ספקולציות..

אני לא אמרתי אף פעם שזה בארט.בכל אופן , השם החם הוא וילסון , שחקן מצוין לפי מיטב התרשמותי שזכה למחמאות רבות במכללות , בין היתר מרוי ויליאמס , מאמן קנזס. אם וילסון יקלע 20 נקודות למשחק גם בחולון (ואין סיבה שלא יעשה זאת שראפין לידו) אז חולון עשתה עסקה נהדרת. חוץ מזה , הוא עוד צעיר והוא רק משתפר כך שעל פניו זו עסקה מצוינת לחולון.

למעלה