החבאתי את המשקל שלי!!

RomiVais

New member
החבאתי את המשקל שלי!! ../images/Emo123.gif ../images/Emo11.gif

זהו זה. החבאתי את המשקל שלי. ושלא תחשבו שזה היה קל. כל החיים היה לי משקל ממש ליד המיטה. לא שזה עזר לי בצורה חיובית כלשהי, אבל עדיין.....
אני יודעת איפה הוא נמצא, אבל שמתי אותו במקום ממש לא נוח ולא נגיש, כדי לא להתפתות ולהישקל כל יום. אני מקווה להחזיק מעמד (אני כבר מתגעגעת.....)
זה פשוט הפך לאובססיה. התחלתי להישקל אפילו יותר מפעם ביום. וזה ממש לא מועיל, להיפך - מ ד כ א!! כל כך......
עברתי ניפוח ביום רביעי, לפני שבוע וחצי כבר. ביומיים הראשונים ירדתי 2.5 ק"ג ומאז כלום, נאדה, גורניש. ואני לא אוכלת כמעט... חזרתי היום לעשות ספורט, אחרי היעדרות קצרה, ואני מקווה שאם אני אצליח לא להישקל כמה שבועות, אני פתאום אראה שינוי חיובי. שהמחט תזוז קצת שמאלה. יש לי עוד 15-20 ק"ג להוריד (ואולי קצת יותר, אני לא יודעת) וזה נראה טיפה א י נ ס ו פ י כרגע... מפחיד אותי הקטע שהקילוגרמים האחרונים הם הכי קשים וזה באמת נראה מאווווווווווווד קשה!! טוב, מקווה שהחבאת המשקל תהיה צעד חיובי, לפחות אני אנסה לשכוח טיפה מלהישקל כל יום, מבאס לאללה... טוב, חברים - עד כאן ההשתפכות להיום בסך הכל היום התחיל בצורה מאוד חיובית ואופטימית (בשורה טובה על הבוקר והצלחתי לצאת להליכה + חדר כושר!!) אז שיהיה המשך יום נעים לכולנו נשיקות לכולם, רומי

עדי.פ

New member
רומי יקרה

תזרקי את המשקל מהבית ולכי להשקל פעם בשבוע בקופת חולים אחרת חבל על הזמן בהצלחה עדי

RomiVais

New member
תודה עדי!! ../images/Emo13.gif

אני חושבת לוותר על הרעיון של השקילה לבינתיים. אני אנסה להיגמל, כי זה עושה לי ממש רע. מצד אחד אני מרגישה טוב עם מה שאני אוכלת (כי זה ממש קצת למרות שהטבעת לא מגבילה כלל וכלל!!! אני אצטרך עוד ניפוח...) ומצד שני אני מתאכזבת כל פעם מחדש כשאני נשקלת. אז זהו, לבינתיים, אני מקווה לעמוד בזה... שוב תודה, ושיהיה לך ערב נפלא, רומי

שלגיה**

New member
את משהו רומי../images/Emo99.gif

ממש מצחיקה.... עוד רגע היית שולחת את המשקל שלך לעזור לאיתי אנגל בקונדוז שבאפגניסטאן...העיקר שיהיה רחוק ממך... טוב,אין מה להוסיף,אולי "רחוק מהעין רחוק מהלב"..... אצלי המשקל בחדר השני ואני נשקלת פעם בשבוע בימי רביעי,לפעמים אני "חוטאת" ונשקלת ביום שני...כשאני מרגישה "רזה".....אבל בשבועות האחרונים אני נעצרתי...(עדיין על 19 ק"ג...) אבל מרגישה הצרה בהיקפים..בגלל הפעילות הגופנית. הכי חשוב זה שיצאת להליכה בבוקר
(אומרים שהכי בריא בבוקר) וחדר כושר בכלל את תרזי לנו. אני מבטיחה שאם תעשי לפחות 4 פעמים בשבוע הליכות ותאכלי את מה שכתבת קודם..ההרזייה מובטחת , סבלנות סבלנות סבלנות זו מילת הקסם. ...אגב,תרשמי לך באיזהשהוא מקום איפה שמת את המשקל שלא באמצע ה"קריז" בחיפושים אחריו וברצון להשקל...תשכחי איפה שמת אותו...
בהצלחה
שלגיה

RomiVais

New member
שלגיונת יקרה!! ../images/Emo99.gif ../images/Emo24.gif

אני יודעת אני מצחיקה.
אמא שלי תמיד אומרת שאני הליצן של הבית
אני ממש שמחה שלא מאבדים את זה יחד עם המשקל, כי חוש ההומור בהחלט עוזר לפעמים!!
אני חושבת שרחוק מהעין רחוק מהלב תקף לגבי הרבה דברים, אבל פה - אני לא כל כך בטוחה
יש לי הרגשה שהמשקל ממקום הימצאו מלגלג עלי (סתאאאאאאאאאאאאם צוחקת!!!
) זה המצפון החלש שלי שמדבר עכשיו. לא נעים לנעול חברים (כי המשקל הוא חבר ותיק, למרות שהוא כבר לא חביב כמו לפני כמה חודשים שהראה קילו פחות כל כמה ימים) גם אני על 19 קילו. אני לא מבינה - מי מחכה פה למי? יאללה בואי נמשיך יחד - ומהר!!!
הפעילות הגופנית אכן עוזרת, אבל משום מה יש לי כאבים מאוד חזקים בפרקים אחרי... וזה מוריד טיפה את החשק. אני בהחלט אנסה לעמוד בלפחות 4 פעמים בשבוע, אין ברירה. אולי אני אתאהב בספורט בסוף.... אם זה יקרה - אני אחפש את המורה לספורט שהיתה לי בתיכון, היא תהיה חייבת לדעת את זה - זה בטח יעשה לה את השנה!!!
סבלנות היא אכן מילת מפתח. יש לי המון... אבל בתחום הזה קצת חסר. אבל לאט לאט. גם רומא לא נבנתה ביום
תגידי, מה קורה איתך? אני מקווה שאת כבר לא מקיאה..... תעדכני אותי... שיהיה לך ערב נפלא, ובהצלחה גם לך בהמשך רומי

היי שלגיה

גם את מצחיקה נגיד והיינו שולחים את המשקל לאיתי אנגל באפגניסטן והוא היה עולה עליו האים המחוג היה כלל זז ? הרזון שלו מדהים הוא פשוט עור ועצמות. מחזיק לך אצבעות לשקילה ביום רביעי ולהמשך הדרך. ענקון

שלגיה**

New member
תודה ענקון....

לגבי איתי אנגל,לא נעים אבל הבחור ממש מצחיק עם הצוואר שלו....אבל לא יפה לצחוק על רזים...כמו שלא יפה לצחוק על שמנים.כל אחד והבעיה שלו....רק שאנחנו יכולים לשנות את שלנו והוא לא.... (עצוב לשני הצדדים).

ronnymp

New member
רוצה לשמוע סוד - ../images/Emo124.gif ../images/Emo35.gif

איתי אנגל זה לא השם האמיתי שלו ...... בעבר קראו לו ירין קימור .....

ronnymp

New member
והזקן ..... לאן הוא נעלם ../images/Emo35.gif

והסרט של ירין קימור - שהוקרן לפני כשבועיים ב-
הוא הוקרן גם לפני כשנה ..... אז האם הפעם זה היה ניתוח חוזר של קימור

לרומי אחותי הקטנה

אז כמובן שהיה כייף לדבר איתך ביום שישי ולשמוע את האיחולים החמים והכנים שלך עבורי כמו גם שלל הברכות היפות והמקסימות במייל. ראית? הצליחו להפתיע אותי בסוף והיה פשוט מדהים. תמסרי דרישת שלום למשקל גם אני נמנע לחלוטין מלהשקל פרט לביקורת במרפאה. יותר קל ופשוט. שיהיה לך לילה נפלא ענקון

RomiVais

New member
ענקון חמודון!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

איזה כיף לי שאימצת אותי סופית!!
תהיתי מתי זה יהיה סגור וחתום
עדיין לא קיבלתי את המסמכים לחתימה אבל זה בטח בגלל הדואר של ארצנו הפיצפונת. בכל מקרה, ברגע שיגיעו - אני חותמת!!
גם לי היה כיף לדבר איתך ביום שישי ועוד יותר שמחתי לקרוא את ההודעה שכתבת על ההפתעה. אולי זו "רק" הרגישות המוגזמת שלי, אבל יצא מההודעה ההיא כל כך הרבה אושר ושימחה שזה פשוט עשה לי טוב ב-
. פשוט אין מילים!! שיהיה לך לילה נפלא (נדבקת ממני, אה?
) אחותך הקטנה, רומי

RomiVais

New member
חמודון!!! עדיין לא אבל....... ../images/Emo8.gif

מה דעתך שנוציא את זה לפועל בכל זאת??
מי צריך חתימות מיוחדות??
שיהיה לך יום מקסים רומי

gal33

New member
../images/Emo45.gif כה לחי, והצטרפתי גם כן. צריך

לתת לזה להפוך לשגרה, לא לתת לזה להשתלט על החיים. כשיצאתי מבית החולים בפעם האחרונה, פרופ´ חרוזי, אמר לי "זהו גל, עכשיו תחזרי לחיים הרגילים, תשכחי מהמשקל, ותראי שהקילוגרמים ינשרו". העצה הכי טובה שקיבלתי. בהצלחה לכולנו.

RomiVais

New member
גלי, אפשר בבקשה....... ../images/Emo8.gif

ללוות ממך את העיצה של חרוזי? תודה!!
(פעם אמרו לי שזה דבר טיפוסי לישראלים, לשאול ולענות לעצמם, אז הנה עשיתי מעצמי צברית
) אני אנסה שזה אכן יעבוד גם אצלי!! המשקל עדיין במחבוא, ועוד לא נכנעתי...
שיהיה לך לילה מקסים רומי

gal33

New member
רומי, קראתי את מה שרשמת שם לענין

התפריט והוא נשמע לי בסדר גמור. ללא ספק, 2 ליטרים נוזלים ביום הם חיוניים, ועל חשבון חלק מהאוכל!! ואף יעזרו להורדה. הצהרתך לגבי המשקל - בזמן הנכון. או שתנהגי כעדי - משקל קופ"ח, או שתנסי אפילו דיאטנית (אני זכאים למפגשים חינם מעל BMI מסויים, תבדקי בקופה), הקיצר, דיאטנית, רק בשביל השקילה השבועית / דו שבועית, בקיצר בשביל המסגרת. לגבי התעמלות. ברגע שיש לך כאבים בפרקים, ברכיים וכו´, תפסיקי! זה אומר שהמאמץ גדול מדי. תנוחי, ותתעמלי שוב למחרת. בהצלחה! גל

RomiVais

New member
תודה רבה גלוש!! ../images/Emo13.gif

היום כבר הצלחתי לשתות כמעט שני ליטרים והספורט שעשיתי בטח ישפיע קצת, למרות שההשפעות כרגע לא חיוביות ביותר. פתאום עלה לי החום (בשעה האחרונה) והכאבים ברגליים רק מתחזקים..... מוזר!!! טוב, אולי שינה תפתור את הכל... מקווה שכן, יש לי משהו חשוב לעשות על הבוקר. שוב תודה ושיהיה לך לילה מצויין, רומי

צפרדעית

New member
יפה שלי...

צעד נבון (להחביא את ה"אוייב")... אני בטוחה שבפעם הבאה שתיפגשו תתחילי לחבב "אותו" יותר ויותר בצלחה חמודה שלי אגב, את לא שוכחת מה סגרנו? שנה הבאה שופינג! צפרדעית

RomiVais

New member
ועוד איזה שופינג!!! ../images/Emo77.gif ../images/Emo100.gif

צפרדעיתוש, איך אני אשכח כזה דבר? הגזמת עכשיו!!!
שיהיה לך לילה נפלא, נשיקות, רומי
אופס, טעות
(זה החום......)

למעלה