החבאתי את המשקל שלי!! ../images/Emo123.gif ../images/Emo11.gif
זהו זה. החבאתי את המשקל שלי. ושלא תחשבו שזה היה קל. כל החיים היה לי משקל ממש ליד המיטה. לא שזה עזר לי בצורה חיובית כלשהי, אבל עדיין.....
אני יודעת איפה הוא נמצא, אבל שמתי אותו במקום ממש לא נוח ולא נגיש, כדי לא להתפתות ולהישקל כל יום. אני מקווה להחזיק מעמד (אני כבר מתגעגעת.....)
זה פשוט הפך לאובססיה. התחלתי להישקל אפילו יותר מפעם ביום. וזה ממש לא מועיל, להיפך - מ ד כ א!! כל כך......
עברתי ניפוח ביום רביעי, לפני שבוע וחצי כבר. ביומיים הראשונים ירדתי 2.5 ק"ג ומאז כלום, נאדה, גורניש. ואני לא אוכלת כמעט... חזרתי היום לעשות ספורט, אחרי היעדרות קצרה, ואני מקווה שאם אני אצליח לא להישקל כמה שבועות, אני פתאום אראה שינוי חיובי. שהמחט תזוז קצת שמאלה. יש לי עוד 15-20 ק"ג להוריד (ואולי קצת יותר, אני לא יודעת) וזה נראה טיפה א י נ ס ו פ י כרגע... מפחיד אותי הקטע שהקילוגרמים האחרונים הם הכי קשים וזה באמת נראה מאווווווווווווד קשה!! טוב, מקווה שהחבאת המשקל תהיה צעד חיובי, לפחות אני אנסה לשכוח טיפה מלהישקל כל יום, מבאס לאללה... טוב, חברים - עד כאן ההשתפכות להיום בסך הכל היום התחיל בצורה מאוד חיובית ואופטימית (בשורה טובה על הבוקר והצלחתי לצאת להליכה + חדר כושר!!) אז שיהיה המשך יום נעים לכולנו נשיקות לכולם, רומי
זהו זה. החבאתי את המשקל שלי. ושלא תחשבו שזה היה קל. כל החיים היה לי משקל ממש ליד המיטה. לא שזה עזר לי בצורה חיובית כלשהי, אבל עדיין.....