החבילה המוגזמת ביותר שקיבלתי בחיים שלי

• פותח הנושא Soak
  • פורסם בתאריך

Soak

New member
החבילה המוגזמת ביותר שקיבלתי בחיים שלי

לא מבחינת תוכן, אלא אריזה.
הזמנתי מהאתר הצ׳כי שני סטילבוקים של סקייפול והאיש עם אגרופי הברזל, ושתי עונות 6 - של אבודים ועב״ן. הפקידה של הדואר חזרה עם שתי קופסאות ענק, שבהתחלה חשבתי שזו בדיחה על חשבוני. הקופסא הגדולה היתה יותר גדולה מזו שקיבלתי בה את מארז הראש של סאני או ה-t100 או אפילו את הראש של alien. זה היה פשוט עצום! בשביל שני סטילבוקים?! חשבתי שנפלה איזו טעות....
אי אפשר היה לסחוב את שתי הקופסאות למכונית... לא אם רציתי לראות משהו. אז התיישבתי על ספסל ליד הדואר והתחלתי לפתוח אותן. זו היתה כמעט משימה בלתי אפשרית. כל קופסא היתה עטופה בשכבות רבות של ניילון שחור, שלא ברור לי מה היה תפקידו. כל הפתחים של הקרטון היו מכוסים בשכבות עבות של נייר דבק שקוף, וזה פשוט לא איפשר פתיחה של האריזה. לא היו לי מספריים והתחלתי לנסות עם השיניים לחתוך את נייר הדבק אבל הוא היה כל כך עבה שבכל פעם הצלחתי להוריד רק חתיכה קטנה. אחרי דקות ארוכות שנלחמתי עם נייר הדבק, הצלחתי להסיר את הניילון השחור ונשארתי רק עם הקרטון. כמובן שזה עדיין לא נגמר...

Soak

New member
בתוך הקרטון

גם הקרטון עצמו היה מכוסה בנייר דבק שקוף, וכשזה הוסר נגלו בפנים כמויות אדירות של נייר פצפצים, וביניהם, בפנים, מעטפה לבנה שבתוכה היו הסטילבוקים. וגם הם... כל אחד בתוך קרטון שעטוף בניילון פצפצים.

Soak

New member
תכולה של מגרסה

בתוך הקרטון השני (הגדול יותר) היתה פשוט... תכולה של מגרסה. כמויות אדירות של נייר גרוס, ובתוכו נחו שתי העונות. בחיים שלי לא ראיתי צורת אריזה כזו. הוצאתי אותן ואת הסטילבוקים, והעפתי את הקרטונים לעזאזל.

Soak

New member
זה לא נגמר...

כל אחד מהסטילבוקים/עונות היה עטוף בנייר פצפצים ובעוד שכבות של נייר דבק, וכשהורדתי את זה היה קרטון שעטף אותם ובתוכו... שוב נייר דבק ושוב פצפצים! אני חושב שהם רוקנו סניף של קרביץ מפצפצים ודבק עם הכמויות שהם השתמשו בהן.

Soak

New member
סוף סוף... השלל

45 דקות לקח לי לחלץ את הפריטים מתוך האריזה שלהם. אגב בובי נדחף לתמונה אז החלטתי לצלם את זה איתו יחד.

אני יודע שאולי יש כאן אנשים שיעריכו אריזה כזאת, אבל בעיני זה מוריד קצת מהאתר הצ׳כי. כולה 4 פריטים... מה שלחתם לי? האם זה כדי להצדיק את עלויות השילוח הגבוהות שלהם? אין לי מושג. אבל זה היה מאוד לא נוח ומסורבל, וגם לא ידידותי לסביבה. אפשר לארוז הרבה יותר חסכוני במקום ובחומר, ועדיין להבטיח הגעה בטוחה של הפריטים.

prince9

New member
אני דווקא מעדיף ומעריך אריזה כזו ש

שומרת על המוצר ומגנה עליו מכל גורם אפשרי בדרך מחול ועד ללקוח הקצה .אמנם פחות ירוק אבל
נותן שקט לכולם . אני מניח וזאת לאחר 2 הזמנות שביצעתי באתר הצ'כי שאותן קבלתי עם אריזה מאוד מינימלית ,שגם הם קבלו תלונות על פגיעה במארזים מהלקוחות שלהם ולכן מעדיפים ללכת על הצד הבטוח ולארוז הרמטית ומוגן .

Soundeath

New member
אתה עלול לחתוך עמוק מדי ולפגום במהדורה

אני תומך באריזות כאלה אך לא נלהב מדי לאור החומרי אריזה המיותרים.

prince9

New member
תתחדש נראה נחמד מאוד

בעיקר בובי . תוך כמה זמן הגיעה אליך החבילה מרגע ההזמנה ?
אני פשוט בהזמנה האחרונה המתנתי מעל חודש וחצי ודי אכזבו אותי .

prince9

New member
כמעט שבועיים בהחלט סביר כנראה

שהגיע הזמן גיהוץ וירטואלי

Soak

New member
מי אמר שיש בה משהו מיוחד?

יש בה תרגום בעברית והיא עלתה פחות מחצי מכמה שהיא עולה בארץ.

trilliane

Well-known member
מנהל
תתחדש!
זו הסיבה שיש לי בתיק סכין יפני

ואם אני הולכת לדואר עם תיק אחר אני לוקחת במיוחד... כדי שאוכל לפרק את האריזות במקום ולזרוק את הקרטונים הישר למִחזור.

זו ממש לא אריזה חריגה, מוכרים אמריקניים באיביי כל הזמן שולחים לי כך... אני אוספת פסלונים, ואמנם רובם שבירים אבל כשאני מקבלת פסלון של דמות באורך 8 ס"מ (רוחב הרבה פחות) בתוך קופסה של 20X20X20... כל השאר מלא בקלקרים / ניירות / פצפצים ומה לא. גם השבוע כבר הוצאתי פסלון קטן מתוך קופסה ענקית... אני מבינה את הרעיון של לא לקחת סיכון, אבל הם קצת נסחפים.

גם לעטוף בסלוטייפ/מסקינגטייפ את כל החבילה מוכר... רבים עושים זאת, אם כי בעיקר מוכרים פרטיים. אני לא חושבת שקיבלתי כאלה חבילות מחנויות גדולות.

אבל מה זה משנה... העיקר שהכול הגיע ואתה מרוצה.

למעלה