החבר´ה הטובים !

yoavl1

New member
החבר´ה הטובים !

אני מצרף לשרשור הזה תמונות של שני חבר´ה טובים מעירנו הנפלאה. דידו וארז, אשר תמונותיהם פורסמו זה מכבר באתר לילה. דידו, הוא בן 22 בקרוב, לוחם ביחידת הכלבנים המוכרת בשם "עוקץ"

yoavl1

New member
והנה ארז...

ארז אליהו - לוחם בנח"ל. בוגר הנוער העובד והלומד, קן רחובות. ואגב - זה פורסם באתר לילה

yoavl1

New member
ואם כבר, אז כבר...

זה לא קשור לרחובות אבל זה קשור אליי.... חייל שלי לשעבר, היה במסיבה בקייפטאון, דרום אפריקה וגם שם תמונתו יחד עם חרידה, חברתו הדרום אפריקאית, פורסמה באתר דומה לזה. הנה התמונה של ליאור וחרידה, ואם יש לכם תמונות ממסיבות , אתם מוזמנים לפרסם אותן פה. תודה.

שלא תדע מה הייתי עושה לה

הייתי מראה לה מאיפה משתין הדג, או במקרה שלי מאיפה אני משתין
.

yoavl1

New member
אגב...

בעוד כמה חודשים כשהיא תחזור ארצה עם חבר שלה (שהוא במקרה היה חייל שלי בצבא...אהההמ...אההההמ...) אני אשאל אותה אם היא מוכנה... בסדר?

yoavl1

New member
ודאי שאני בטוח....

ומה גורם לך לחשוב שטעיתי?

חח יואו אנלא מאמינה!

דידו וארז? חחח אני מכירה אותם מגיל אפס בערך... שניהם היו איתי בנוער העובד וארז גם שכן שלי...או היה...או משו חחחח ממתי הם נעשו אנשים שמסתובבים במסיבות?!

yoavl1

New member
וואלה וואלה...

שניהם עשו שנת שירות בנוער העובד והלומד, וארז המשיך עם הגרעין והתגייס לנח"ל, ודידו חתם ויתור לקראת הסוף, רק בשביל שיוכל להתגייס ל"עוקץ". והוא הצליח בזה והיום הוא עושה חייל.

חחח דידו וצבא...

מזה לא נשמע לי מתאים ביחד. וממ כן אני יודעת על ארז... הוא היה שכבה מעל אחותי גם היא היתה בשנת שרות של הנועל והתגייסה לא מזמן לנחל... ההורים שלו עדיין גרים בבניין שלי.

yoavl1

New member
ומי זו אחותך?

אולי אני מכיר אותה... ודידו בצבא, ודידו מחוץ לצבא הם שני אנשים שונים... מדהים ההבדל כשהוא על מדים וכשהוא על אזרחי...

סוד../images/Emo3.gif

חח סתם אם אתה מדבר עם דידו תמסור לו שאחות של איייייייילת!<<בהרבה צעקות>> מסרה לו דש.ושיעיף לפעמים תתחת שלו לקן להגיד שלום.

לא חושבת שאתה מכיר

וממ טניה...על המסר ששלחת לי את לא מכירה אותי...עזבתי את הקן לפני שעזבת. אבל בטח החטניקים הוותיקים מכירים אותי

לא חושבת שאתה מכיר

וממ טניה...על המסר ששלחת לי את לא מכירה אותי...עזבתי את הקן לפני שהגעת אבל בטח החטניקים הוותיקים מכירים אותי

yoavl1

New member
מי זאת טניה?

מקן רחובות? אני חושב שאני יודע מי זו...

yoavl1

New member
אההה...כשאת מסבירה לי ככה בהגיון...

אז אני מבין...
מסרי לה ד"ש...

למעלה