החברה בהודו

• פותח הנושא shimf
  • פורסם בתאריך

shimf

New member
החברה בהודו

שלום, חברה שלי נסעה להודו לפני שלושה חודשים לחודשיים. עכשיו היא הודיעה לי שאנחנו בהפסקה והיא נשארת עוד חודשים. אני צריך שמישהו שמבין מה קורה שם - ינסה להסביר לי האם היא השתגעה שם ? סמים היא לא לקחה ! לדעתכם - היא תשוב ? או להמשיך הלאה ?

השתגעה היא בטח לא

היא פשוט לא רוצה לחזור לארץ היא נהנית שם טוב לה שם אני יכול להגיד לך את דעתי והיא שגם אם היא תחזור זה לא יהיה אותו הדבר כמו פעם זה בערך דומה לסיפור שלי אניטיילתי לבד 10 חודשים בלי חברה שלי ולמען האמת אהבתי אותה מאוד כל שיחת טלפון היא הייתה בוכה בסוף היא החליטה (וגם ידעה) שכמה שאני אוהב אותה אני לא מתכוון לחזור בקרוב(אפילו רציתי להפתיע אותה ולהגיע לארץ במילניום אבל אז קיבלתי מייל מחבר טוב שאמר לי שהוא נוסע לאוסטרלייה חשבתי וחשבתי והגעתי להחלטה שאני רוצה לטוס לשם ולטייל איתו) וביום בהיר אחד היא אומרת לי בשיחת טלפון שאם אני לא בא אליה היא באה אליי נפגשנו בתאילנד טיילנו היה כיף אבל לצערי הרבה זה לא היה אותו הדבר וחודשיים אחרי שחזרנו לארץ נפרדנו. מה שאני בעצם מנסה להגיד לך זה שתמיד יש את ה-"אם" אם הייתי עושה כך וכך אולי היה כך וכך ואם כך וכך אז המצב היה אולי אחרת חשבת אולי לטוס לשם? אולי לטייל איתה? אני באמת לא יודע מה להגיד לך אם היא החליטה שהיא בהפסקה ואמרה לך את זה בטלפון אולי כדאי לך באמת להמשיך הלאה? יכול להיות גם שתחכה לה וכשהיא תחזור הכל יסתדר שוב אבל מה אם לא? תחשוב טוב טוב ותעשה את השיקול שלך וכמו שהרבה אנשים אמרו לי "זה הגורל והייתם צריכים להיפרד" אני לא מצטער על שום דבר שעשיתי מקווה שגם אתה לא תצטער ושתיהיה שלם עם כל צעד שתעשה. מאחל לך רק טוב אחי ברי

שנטי 30

New member
זה הודו .. היא סוחפת את נשמתך

מטלטלת אותך.. ואי אפשר להיות אדישים.. לדעתי לא מומלץ שתיסע אליה פשוט תתן לה את המרחב שהיא כרגע צריכה ובטח מנצלת עד תום.. ואם נועדתם .. אז תחזרו ..אני תמיד טענתי שהודו בשבילי זה כמו להכנס למסך ענק של סרט שבו אם אתה לא השחקן הראשי אז לפחות שחקן משנה פעיל מאד דברים שם כל הזמן קורים.. וזה לא מובן למי שלא היה שם החוויות בהודו גורמות לך לאיזשהו שינוי לא תמיד אתה מבחין בו לרוב אתה מרגיש בו כשאתה כבר בארץ אבל יש שם משהו שסוחף אותך קשה מאד להסביר במילים אני מאד מאד מבינה את חברתך אני לפני 3 שנים נסעתי לחודש ונשארתי חצי שנה אני מקווה שהכל יסתדר בינכם כשהיא תחזור אבל לדעתי תן לה את הזמן ותהנה מהווה ולא ממחשבות עתידיות זה בטוח עוד משהו שהיא למדה שם ומיישמת .. בכל מקרה בהצלחה

hanny1

New member
היא לא תשוב...../images/Emo108.gif

צר לי לומר את זה אבל אני אומר בכל זאת: טיול במזרח, במיוחד בהודו, משנה את הבן אדם מקצה לקצה. דבר ראשון, אם היא אמרה לך שאתם בהפסקה, זה כבר צריך להגיד לך שמשהו השתנה. דבר שני, אני לא פגשתי בבן אדם אחד אפילו (ופגשתי המון מטיילים) שחזר לארץ אחרי טיול בהודו ולא השתנה מקצה לקצה. תהיה בטוח שהטיול לא יגמר גם בעוד חודשיים וגם אם כן הג´וק של לחזור להודו לא יצא לה מהראש בזמן הקרוב ובכל מקרה, אתה יודע יותר טוב ממני לגבי הקשר שלכם אבל מנקודת מבטי ומניסיוני העשיר: אין סיכוי שהמצב יחזור לקדמותו, אז באמת כדאי שתמשיך הלאה.

myofer

New member
היא תחזור, אבל לא אליך ../images/Emo10.gif

אל תיקח את זה באופן אישי, זה לא אתה אלא הנסיבות. עצתי: אל תחכה שתחזור. וגם קח את העיצות האלה (כולל שלי) בעירבון מוגבל. אף אחד לא יודע מה קורה לאחרים בראש, במיוחד בנסיבות האלו.

הלו, הלו, לא הגזמתם קצת?

אל תשכח שאף אחד כאן לאמכיר לא אותך- ולא אותה. בכלל לא בטוח שהיא לא תחזור. אולי היא צריכה קצת זמן לעצמה- לא ממך, מ"עצמה-כשהיא-בארץ,. יש להניח שכאן מחכות לה החלטות נוספות מעבר לקשר ביניכם, לימודים, עבודה, פיגועים. מטיילים רבים דוחים את מועד החזרה. וזה שהיא הכריזה על הפסקה, אולי זה בכלל כי היא לא רוצה להרגיש שאתה מחכה לה ולכן יש משהו שקושר אותה לארץ עם תאריך יעד? אולי זה הכל. לא כולם משתנים במזרח, מקסימום- מקשיבים או נחשפים יותר לחלקים בנשמתם שהיו פחות בולטים עד הטיול. תדבר איתה, תגיד לה שאתה מודאג, אבל, כמה שזה קשה, תן לה, אם אתה יכול, את המרחב שהיא ביקשה וסמכה עליך. אם היא היתה רוצה להפרד יתכן שהיתה עושה זאת. הכרתי כבר זוגות שהיו והפסיקו וחזרו. והצעה- אם אתה יכול, זמן כסף וכו´, , וזה חשוב לך, אולי תקבע איתה פגישהבאיזה מקום בדרך , בסגנון של "אני מת לראות את המקום שככה כישף אותך" ולא בסגנון "אני בא, נפגשים ואת חוזרת אלי..." ותמשיך גם אתה לטיול משם, בלעדיה. כלומר, לתכנן שתפגשו, תבלו קצת יחד ואז תטיטיל בלעדיה, ואולי בסוף זה יצא שתטיילו יחדף רק שתכנון של "אני בא אלייך בעוד שבוע, תפגשי אותי בדלהי" יכול להראות לה מהפיזדלאייך שהיא נמצאת בו, קצת מלחיץ.בהצלחה.

למעלה