הלו, הלו, לא הגזמתם קצת?
אל תשכח שאף אחד כאן לאמכיר לא אותך- ולא אותה. בכלל לא בטוח שהיא לא תחזור. אולי היא צריכה קצת זמן לעצמה- לא ממך, מ"עצמה-כשהיא-בארץ,. יש להניח שכאן מחכות לה החלטות נוספות מעבר לקשר ביניכם, לימודים, עבודה, פיגועים. מטיילים רבים דוחים את מועד החזרה. וזה שהיא הכריזה על הפסקה, אולי זה בכלל כי היא לא רוצה להרגיש שאתה מחכה לה ולכן יש משהו שקושר אותה לארץ עם תאריך יעד? אולי זה הכל. לא כולם משתנים במזרח, מקסימום- מקשיבים או נחשפים יותר לחלקים בנשמתם שהיו פחות בולטים עד הטיול. תדבר איתה, תגיד לה שאתה מודאג, אבל, כמה שזה קשה, תן לה, אם אתה יכול, את המרחב שהיא ביקשה וסמכה עליך. אם היא היתה רוצה להפרד יתכן שהיתה עושה זאת. הכרתי כבר זוגות שהיו והפסיקו וחזרו. והצעה- אם אתה יכול, זמן כסף וכו´, , וזה חשוב לך, אולי תקבע איתה פגישהבאיזה מקום בדרך , בסגנון של "אני מת לראות את המקום שככה כישף אותך" ולא בסגנון "אני בא, נפגשים ואת חוזרת אלי..." ותמשיך גם אתה לטיול משם, בלעדיה. כלומר, לתכנן שתפגשו, תבלו קצת יחד ואז תטיטיל בלעדיה, ואולי בסוף זה יצא שתטיילו יחדף רק שתכנון של "אני בא אלייך בעוד שבוע, תפגשי אותי בדלהי" יכול להראות לה מהפיזדלאייך שהיא נמצאת בו, קצת מלחיץ.בהצלחה.