החברה הכי טובה של... מיכל אמדורסקי

aMiRi GiRl

New member
החברה הכי טובה של... מיכל אמדורסקי

הייתה כתבה במגזין GO. הנה הכתבה: מאיה הרכבי, חברה של מיכל אמדורסקי. בת 29, גרה בתל אביב, סטודנטית לפסיכולוגיה ומנהלת מחלקת שחקנים בסוכנות של עובד מחפוד. איך נוצרה החברות? "נפגשנו לפני שמונה שנים, כשהתחלתי לעבוד בסוכנות של עובד מחפוד, שמייצג בין היתר את מיכל. ישר נוצר בינינו חיבור מדהים". מה תדירות הקשר? "אנחנו מתראות כל כמה ימים ומדברות בטלפון כמה פעמים ביום". מה אתן אוהבות לעשות ביחד? "שופינג. מיכל בדרך כלל קונה בגדים בחו"ל ומביאה לי מתנות משם, אבל כשאנחנו עושות שופינג בארץ, זה מאלנבי עד כיכר המדינה. בבקרים אנחנו מדברות ומתייעצות בענייני עבודה מתוקף עבודתי בסוכנות שלה, ובלילה השיחות אישיות". במה אתן דומות? "בעיקר בשמחת החיים שלנו". במה אתן שונות? "היא מאוד פרובוקטיבית, בדיוק ההפך ממני". במה היא מקנאה בך? "לא נראה לי שמיכל מקנאה בי, אבל אולי היא הייתה רוצה קצת מהשלווה שלי". במה את מקנאה בה? "אני לא טיפוס קנאי. אני מפרגנת לה על יכולת ההתמדה שלה, שגורמת לה להשיג כל מטרה שהיא מסמנת". היית רוצה להתחלף איתה ליום אחד? "כן, להיות יום אחד על הבמה ולרקוד". כשאתן מסתובבות יחד מציקים לך המבטים של המעריצים? "ממש לא. הם חלק מהעבודה שלה, ואני נהנית לראות שמפרגנים לה". איזה צד שלה לא נחשף בתקשורת? "היא בשלנית מעולה ופרפקציוניסטית להחריד בכל דבר שהיא נוגעת בו".

למעלה