החברה הכי טובה

החברה הכי טובה../images/Emo68.gif../images/Emo193.gif../images/Emo194.gif

בכל נקודת זמן כלשהי היא נמצאת לידינו החברה הטובה לעיתים היא מהגן או מהיסודי במשך שנים לעיתים הן כמה שמתחלפות בכל סיטואציה וזמן בחיים.
מה תגידי לה, לחברה הטובה של היום, של אז? מה למדת ממנה? על מה את סולחת לה? על מה את לא סולחת? איזה טיפ תתני לה לחיים?

daimond1

New member
עונה

יש לי חברה טובה מכיתה ב או ג' (אנחנו כבר לא זוכרות). היתה תקופה שלא היינו בקשר טוב (בחטיבת הביניים, פחות משנה). במשך הזמן היא עברה לגור בארץ אחרת באזור, והיינו טסות אחת לשניה בחופשים. למדתי שהיא תמיד שם בשבילי, גם באמצע הלילה, וגם אני בשבילה. גם אם אנחנו לא נפגשות חצי שנה, אנחנו מדברות כמעט כל יום, ומתכתבות במחשב. אני סולחת לה על זה שלא יוצא לנו להיפגש הרבה (בעיקר בגלל העבודה שלה....)ץ

החברה הטובה שלי....

היו לי כמה ממש טובות והיינו מחוברות מאוד אחת לשניה. היתה חברת ילדות והיתה חברה מביה"ס ועעעעדדד הצבא והיתה אחת אחרת בצבא. אני מאמינה שכל אחת מלאה איזשהו צורך שהייתי זקוקה לו בשעתו. כיום, לא נראה לי שהחברות היתה עומדת במבחן הזמן. לצערי מכמה מהן מאוד נפגעתי הרגשתי כאילו אני הייתי חברה והן לא עד הסוף.... לכל אלה שהיו חברות שלי, חברות טובות בלב ובנפש אני רוצה להגיד תודה על כל הטוב וגם על הרע... כי בסופו של דבר צמחתי ונהייתי מי שאני היום התגבשתי למדתי על עצמי. וגם אם אחת גנבה לי מישהו שבזמנו אהבתי.... בסופו של דבר זה היה לטובה שהתעשתתי מהר לפקוח עיניים לא להיות יותר מדי תמימה להיות החלטית ולעמוד על שלי. אותה בגידה(אם אפשר לקרוא לזה כך) הצילה אותי בעצם מבן זוג מפוקפק, שרק אחרי זמן מה הבנתי שיש לתהות על הקנקן... חברה יקרה (לכל אחת בשלבים שונים בחיי) מאחלת לך שתמצאי את השקט והשלווה בחייך שתדעי לראות את הטוב בחיים שתחדלי מלחפש את הנוצץ שתדעי להנות מהדברים הקטנים בחיים שנמצאים ממש מתחת לאף....

daimond1

New member
גם אני מאמינה

שכל חברה (ואדם) ממלאים תפקיד בחיינו. היתה לי חברה טובה מכיתה א', שדרכנו נפרדו לאחר הצבא, כשחשדתי שהיא מסכסכת ביני לבין מי שהיה החבר שלי באותה תקופה.עזרתי לה למצוא עבודה אמיתית (שבה היתה קרוב ל-6 שנים, מקום בו היא פגשה את הארוס שלה לשעבר). כנראה זה היה התפקיד שלי בחיים שלה. היו לי גם חברות טובות בתיכוןן, שהקשר נותק ואני לא מצטערת על זה. ניסינו כמה פעמים לחדש ולשמור עליו, אבל כנראה שזה לא היה אמור לקרות.
כל דבר לטובה

למעלה