החברה הפסיכית שלי.

limilu

New member
החברה הפסיכית שלי.

משום מה הרגשתי צורך חזק לכתוב את זה בהודעה חדשה... בכל זאת זה קשור לטרי... זוכרים את הימים שבהם אפשר היה לפתוח שרשור בלי שכולם יתנפלו עליך ויעבירו אותך לאוף? (אין לי כוח להעביר לאנגלית) נכון שזה היה רק בהתחלת השנה, אבל שיהיה... בכל מקרה, מה שרציתי לכתוב לכם, וכבר דחיתי הרבה זמן, הוא הבורות של חברתי, שיר. לא, היא לא קוראת את עולם הדיסק. תראו, היא חברה ממש טובה שלי, והיא פריקית של מד"ב כמוני, ואפילו יש לה אישיות של דמות בדיסק (תתפלאו). היא אפילו הבטיחה לי לקרוא ספר של פראצ'ט שאני אביא עד הסוף אחרי שהיא תסיים את שרה (טבעות). משום מה נראה לי שהיא מתעכבת בכוונה עם הספר
והיא גם ראתה איתי את הסרט המצויר של סול מיוזיק, והיא אהבה אותו, ואמרה, מתי יש עוד פרק? מתי יש עוד פרק? ועכשיו, כל פעם שאני אומרת משהו על טרו'ש, היא אומרת שהוא פיכסה. אז היא רצתה לראות מה יקרה אם אני אכתוב על הבורות שלה בקשר לעולמה (דיסק, מה לעשות, קיצורים של שיר). תגובות? עבדתי על ההודעה הזאת הרבה זמן, כמו שאתם רואים.

limilu

New member
אה, וד"א

תכנסו כבר לבלוג שלי! אוף, וגם תגיבו לי לפרקים שאני כותבת, כי אני לא רואה שום תגובות, וזה ממש חשוב... blog.tapuz.co.il/limilu

ויימס

New member
אם היא לא רוצה, אז היא לא רוצה...

לא צריך, מה היא עושה טובות???
ובכלל לא נעלבתי...!
(סתאאם) אי אפשר לכפות על אנשים דברים כאלה. זה בא לבד. מאידך גיסא, לא ברור לי איך היא החליטה שהוא (מכחכחת בגרוני) "פיכסה" בלי לקרוא את הספר, למרות שהיא אהבה את הסדרה. אכן אנשים מוזרים באמצע הדרך. אנשים מוזרים מאוד.

limilu

New member
היא לא...

היא לא באמת חושבת שהוא פיכסה, היא אומרת את זה רק כדי לעצבן אותי. מה קורה לכם? תגיבו לי!

limilu

New member
מה...

הוואו שיגעון? תודה. עוד תגובות, מישהו? פעם ראשונה, פעם שניה...

Athaclena

New member
החברה שלך פסיכית

אה, רק רגע, זה מה שאת כתבת... מה נשאר לי לכתוב? אני מסכימה שזה באמת פסיכי אבל אין לי מה להוסיף.

ויימס

New member
אה, נו,

אם היא סתם רוצה לעצבן אותך, הדבר היחיד שאת יכולה לעשות זה להפסיק להתעצבן... גם חברה שלי הגיבה בצורה לא אוהדת לכך שניסיתי לשטוף לה את המוח עם טרי פראצ'ט, פשוט הפסקתי לנסות להכריח אותה לאהוב אותו, ואז היא קראה את זה לבד ואהבה את זה.

limilu

New member
זה לא מעצבן אותי

מה שמעצבן אותי שסוף סוף מגיבים לי כמו שצריך להודעות. בכל מקרה, היא הבטיחה לי שהיא תנסה לקרוא, ושאם היא תאהב את זה אז היא תקרא עוד בסדרה, בתנאי שזה לא יהיה באנגלית.

מ א ג ר ט

New member
הכרחתי

או שלא, את אבא שלי לקרוא משהו (בסוף יצא מורט) והוא ממש נהנה... הוא גם קורא את זה ממש מהר, אפילו יותר מהר ממה שאני קראתי... מה להמליץ לו לקרוא אחר-כך (- אני לא מצליחה להשיג צבע הכשף, גם אני לא קראתי אותו, אז בלי הצעות נוסח להתחיל סדרות מהתחלה)

למעלה