החברה שלך, החבר שלה, והפלירט שבניכם

החברה שלך, החבר שלה, והפלירט שבניכם

מי מאיתנו לא מכירה את זה שאת יוצאת עם מישהו חדש [או, לחלופין, חברה שלך יוצאת עם מישהו חדש], מכירה אותו לחברות [החברה מכירה לך אותו], ויש מעין פלירט באוויר? מהו מקור הפלירט? התחלה גלויה ועניין בבחור? מציאת חן בעיניו ותו לא? לשם הגירוי שבעניין?

יפה, יפה. ברוך הבא ../images/Emo142.gif

בזמני הפנוי אני יועצת להריסת זוגיות

ebony

New member
מכירה את זה....

ולא מבינה מאיפה זה מגיע.... כחברה שלי מכירה לי את החבר החדש שלה אני אומרת היי מחייכת ומנסה להיות נחמדה... שואל מה הוא עושה ועושה לו חקירה צולבת בקשר לכל דבר שיכול לעניין אותי...... פירלוט אין מצב בחברים של החברות שלי לא נוגעת ....... גם לא בצחוק

ebony

New member
../images/Emo93.gif

פרלוט=פלירט זה מה שקורה כשלא קוראים לפני ששולחים

פלירטוטים...:)...מה ז"א בכלל...

ברור שזה קורה ותמיד.. כי ככה אנחנו בנויים..ואין מה לעשות.. כל אחד עושה לעצמו תמיד את המבחן.. אם יש לו את הקסם.. חוץ מזה..יש בזה כיף.. ומי לא אוהב להנות.. מזל שיש מרחק עצום בין פלירטוטים לתכלס עצמו..(:)

אז מה שאת אומרת

שזה שהפלירטוטים שלך גובלים ברגעים הראשונים וזהו? לא ממשיכים הלאה? [לאו דווקא 'הלאה' בכוונה למערכת יחסים עם הבחור, אלא פשוט שכל פעם שיוצא להיפגש זורקת לו משפטים ומבטים..]

אממ...(;...נתת לי נקודה למחשבה..

זה תלוי.. אם אני רואה שיתוף פעולה של פלירטוטים וזהו.. מבטים..וכאלה.. אז כנראה שזה ימשיך..כי זה באמת בגנים שלנו.. אבל..אם אני רואה שהצד השני תופס את זה בצורה אחרת.. אז זה ייגמר בזה.. גם זה תלוי..באיזה סטטוס אני נמצאת..ובאיזה סטטוס הוא.. :)..ושוב אני חוזרת על מה שאמרתי..מזל שהמרחק בין זה לתכלס הוא גדול..

עוד דבר-

כשאת אומרת, אם את רואה שיתוף פעולה אז זה ימשיך, את מדברת על פלירטוטים נטו או מעבר? מה הקשר לסטטוס?

אוקי.....

אני אתחיל מהעניין של הסטטוס.. ז"א..אם אחד מאיתנו או שנינו לא פנויים.. ויש שיתוף פעולה הדדי.. אז זה ייסגר בפלירטוטים נטו..:) אם אין שיתוף פעולה..והכוונות הן שונות.. אז לא יהיה המשך לכלום..! עכשיו..למצב שונה.. אם שנינו פנויים...ויש קליק טוב של פלירטוטים.. מבטים..משפטים..וכול'ה וכול'ה.. אז..אני כבר לא יכולה לתת את הדין על ההמשך..(; יכול להיות שזה יהיה משחק וזהו ולהנות מהכיף של זה.. המסתוריות והקסם.. ויכול להיות שזה ימשיך מעבר... אי אפשר כבר לדעת בקטע הזה..(:)

הבנתי.

[הסטטוס היה ברור מלכתחילה בשאלה עצמה, בגלל זה לא הבנתי.
] זהו? רק אבוני והקרחונית שלנו בחרו לענות על הפלירטוטים? בנות, מה קורה?

למעלה