החברה של שי

~WiCkEd_WiTcH~

New member
החברה של שי ../images/Emo68.gif

היא נראית גרוע גם במציאות ... (והיא סנובית של הלייף) כאילו שלמישהוא אכפת

ShiriFilan

New member
התמונה מ-news of the world

וכנראה התבלבלו כשבאו לשים תמונה של שיין ווסטלייף ושמו בטעות שתמונה של שיין אקס בויזון, אבל זאתי גיליאן!

Uptown_Girl

New member
לדעתי היא דווקא ממש לא מכוערת...

והיא נראית נחמדה...ודווקא שמעתי מאנשים אחרים שפגשו אותה שהיא ממש ממש נחמדה...

~WiCkEd_WiTcH~

New member
נחמדה היא לא

קארי נחמדה, ג´ינה נחמדה, אפילו קאט´רין נחמדה... אבל גיל ממש לא נחמדה. ואני אומרת לך, כי אני פגשתי גם אותה.

Uptown_Girl

New member
כן....אני יודעת...

כאילו, היא לשעבר....למה לא אמרת ג´סיקה למשל? (שהיא לפי השמועות החברה שלו עכשיו...)

~WiCkEd_WiTcH~

New member
../images/Emo58.gif

קיאן איגן יצא עם קאט´רין, ואח"כ עם ג´סיקה, ועכשיו הוא שוב עם קאטרין.... (וחוזר חלילה..) הבחור פשוט שובב. נו טוב, לפחות הוא לא קוויר.

nily

New member
מה זה משנה?

אם זאת ג´סיקה או קטרין או מי שזה לא תיהיה. מותר לו לצאת עם מי שהוא רוצה, הוא צעיר. עצבו אותו כבר. אני בטוחה שיש נושאים יותר מעניינים מאשר אם מי קיאן איגן יוצא

nily

New member
מה זה משנה אם מי הוא יוצא?

אם הוא לא היה בווסטלייף אף אחת לא היתה מדברת עליו קצת פרטיות אנשים יש גבול , אם אנשים היו מדברים עליך בפרטי פרטים בפורום ושופטים אותך ומפיצים עליך כתבות וכאלה? מספיק

Uptown_Girl

New member
סליחה,

אבל כשהוא החליט להצטרף ללהקת בנים, הוא היה צריך לדעת. ווסטלייף זו לא הלהקה הראשונה ולא האחרונה שהמעריצות שלהם מדברות גם על החיים הפרטיים שלהם. כן, אני מכבדת את הפרטיות שלהם, שיצאו עם מי שבא להם-ושיהנו- אבל חופש הביטוי- מותר לי לדבר על זה. אם הם לא רצו את הדברים האלה- אף אחד לא הכריח אותם. וכן, אני יודעת, "הם רק רצו לעשות מוזיקה" אבל היי- הכל בא ביחד! -ליאור-

Uptown_Girl

New member
סליחה,

אבל כשהוא החליט להצטרף ללהקת בנים, הוא היה צריך לדעת. ווסטלייף זו לא הלהקה הראשונה ולא האחרונה שהמעריצות שלהם מדברות גם על החיים הפרטיים שלהם. כן, אני מכבדת את הפרטיות שלהם, שיצאו עם מי שבא להם-ושיהנו- אבל חופש הביטוי- מותר לי לדבר על זה. אם הם לא רצו את הדברים האלה- אף אחד לא הכריח אותם. וכן, אני יודעת, "הם רק רצו לעשות מוזיקה" אבל היי- הכל בא ביחד! -ליאור-

למעלה