החברות הכי טובות.....

wildflower**

New member
החברות הכי טובות..... ../images/Emo20.gif

היי:) כמו שאתם מנחשים יש לי בעיה.....- יש לי חברה מאוד מאוד מאוד טובה כבר שלוש שנים.{אני בת 16} בהתחלה הכול היה נפלא....היינו מספרות הכול אחת לשנייה.... ו..זאת הייתה מערכת יחסים מופלאה,אפשר להגיד. ולמרות שלשתינו יש אופי שונה לגמרי...הצלחנו אכישהו להתגבר על כל הקשיים ,התגברנו על כל העליות והמורדות.... היו לנו מלא ריבים. בזמן האחרון אני מאוד מתרחקות.... פעם היינו מדברות בטלפון שעות על הוכל..היום....מקסימיום פעם אחת ביום. ואני שונאת את ההתרחקות הזאת! כי אני מטורפת על הילדה הזאת..:) עשיתי לה על זה שיחה.והיא אמרה שאני צודקת.. אבל בזמן האחרון.{בחופש הגדול.}היא נורא עסוקה בלה בלה בלה. וזה נורא העליב אותי..כי תמיד יש זמן לחברות טובות...... אז היום היא באה לישון אצלי.ואני רוצה לדבר אתה על זה.... אני רק לא יודעתמה הלגיד..... כבר חשבתי.אולי נארגן מן פגישה כזאתי פעם בשבוע.... כדי לשמור על הקשר.... מה אתם חושבים?:) תודה בר

bubble

New member
בר

דברי איתה בכנות מלאה..הסבירי לה מה רצונותייך בקשר החברות הזה.. ואני מקווה שתחזרו להיות בקשר הדוק!!! אוהבת באבל

אני חושבת.....

שזה קורה ליפעמים בין חברות טובות, אל תידאגי עם אתם באמת חברות טובות הכל היסתדר בסופו של דבר, כי כמו שאמרת, הצלתם להיתמודד עם הקשיים והמריבות שהיו בינכם אז למה שתצליחו להיתמודד עם זה גם עכשיו. ודרך אגב באמת כדי שתעשו מין מיפגש כזה אפילו יותר מפעם אחת בשבוע, לפחות 3 פעמים ותזמיני אותה אלייך הביתה הרבה ואת גם תלכי אלייה ותיראי שהכל היסתדר. מקווה שעזרתי רעות.

R K L

New member
בר,

יש לי חברה שהיא יותר מ-3 שנים חברה ממש טובה שלי. אנחנו חברות טובות כבר מאמצע כיתה א´. עכשיו אנחנו עולות ל-יא´. אנחנו כמעט 10-11 שנה ביחד. זה הרבה! ואני רוצה לומר לך שגם אצלנו היה את כל הקטע של ההרחקות, והתקרבות מחדש. ואני רוצה לומר שזה רק עוד שלב וזה יעבור ואתם תשובו להיות ביחד! אני דווקא חושבת שהרעיון הזה של הפגישה פעם בשבוע לא רע בכלל!!! נסי אותו.. בהצלחה!
-קרן-

וואי יש לי בעיה דומה כמעט זהה

כתבתי אותה אפילו פה בפורום..... ועכשיו נחזור לבעיה שלך! אז ככה נמפגשים לשמור על קשר זה לר רעיון טוב כי זה כמו ללחוץ על מישהי להשאר חברות... אני חברה של אותם אנשים כבר יותר מ10 שנים! יש לי חברות שנישארתי איתן בקשר מיום שנולדתי אני מזה לא צוחקת איתכם!!! אבל חברות טובות זה באמת דבר נדיר וטוב וחשוב! אבל אם את חושבת שהיא מתחמקת/יוצאת מהקשר שלכן סימן שעכשיו זה הזמן לקחת טיימ אווט אחד מהשנייה ותאמיני או לא הכל ישתפר או שתיראו שאתם נורא חשובות אחת לשנייה ותחזרו להיות החברות הכי טובות או שתתרחקו ותכירו אנשים חדשים ותכירי חברה אחת שתהייה אפילו חברה יותר טובה מהקודמת!

למעלה