החברות של סברינה... מה דעתכם

Salem

New member
החברות של סברינה... מה דעתכם../images/Emo35.gif

במשך ה4 עונות בהן צפינו עד כה היו לסברינה 3 חברות (עיקריות). ג´ני (Jenny) בעונה הראשונה. ובסרט הראשון. ואלרי (Valerie) בעונות 2-3. דרימה (Dreama) עונה 4. מה דעתכן על כל אחת מהן? מי החברה המוצלחת ביותר? ג´ני הייתה יותר מדי היפית לדעתי... במיוחד בסרט הראשון... לא יודע היא הייתה ממש ההפך הגמור מואלרי שהייתה נורא שקטה ובכיינית! כל דבר לא הלך טוב לואלרי... אבל עדיין ואלרי הייתה פחות מעצבנת... יותר נורמלית לא היפית...
דרימה עד כה די מגניבה, יש בה איזון נחמד מכל הדברים והיא גם מכשפה!
מה דעתכם?

הממ...

זה היה יכול להיות סקר.
דרימה בעונה הראשונה הייתה יכולה להיות מוצלחת... למרות שטכנית זה חסר היגיון, בהתחשב בעובדה שדרימה חניכה של סברינה.
האהובה עליי היא דרימה. התעצבנתי עליה בהתחלה אבל עכשיו אני ממש אוהבת אותה, היא חמודה והיא מכשפה... משמע רק דברים טובים, אפילו שהיא פספסנית!

CoolCat

New member
ואלרי! ואלרי!

היא הייתה הכי מגניבה!
שמתם לב שהיא שיחקה גם באחד הסרטים אבל לא בתור חברה של סברינה?

Woogyman

New member
דרימה! ../images/Emo110.gif

אני מת עליה. אחריה, ואלרי וג´ני באותו המקום :).

וואלרי הייתה חמודה אבל.......

הייתה בה כזאת קרציותיות בלתי מוסברת- כמו "דריה" בלייב... רק טיפה יותר תוססת... בינתיים אני גם אוהב את דרימה - היא ממש חמודה...

כן כן- ידיי הן עקומות ועוד משהו

אומנם ראיתי פרק בודד איתן- אבל אני חולה על מורגן ורוקסי! הן כאלה חמודות- חבל לכם על הזמן! הדמות של מורגן אמנם טיפה מופרכת (אבל ממש טיפה- אפילו לא שמים לב) אבל היא עדיין חמודה... ורוקסי- אין לי מילים כדי לתאר אותה (וזה לא קורה לי הרבה!).

Salem

New member
../images/Emo58.gif

אנחנו מדברים על עונה 6 או 7? ואיזה פרק אם אפשר לשאול...

../images/Emo58.gif

ראיתי את הפרק הראשון לעונה השביעית - Total Sabrina Live. ואני לא בטוח באיזו עונה הן הצטרפו- נראה לי עוד בחמישית אבל אל תתפסו אותי במילה...

*neta*

New member
ואלרי!

לפחות בינתיים. מי זאת דרימה? חברה שלה בכלל? סתם מתלמדת!

Salem

New member
אבל ואלרי די...

קרציה.... את לא חושבת? "לא לא... אני מסכנה... לא לא..."

*neta*

New member
זו הסיבה שהיא חברה של סברינה

ולא שלך. ובינתיים גם לדרימה לא חסרה קרציתיות..

*neta*

New member
שתוקפם כמה זמן?

טוב זה זמני אבל בינתיים הביצועים שלה לא משהו..

CoolCat

New member
אז מה היא עדיין

די מגניבה למרות שאני מעדיף את ואלרי
היא ממש ממש חמודה!

למעלה