החברים באו לבקר...

niror76

New member
החברים באו לבקר...../images/Emo66.gif

התחלתי לכתוב את הסיפור לפני מספר שבועות, סיימתי אותו היום. חלק מהפרטים אכן נכונים... מקווה שתהנו... "מי ייתן ותתגשמנה כל פנטזיותיכם, או שלא..."

niror76

New member

איך חיכיתי לרגע הזה... כל השבוע! אני כל כך אוהב את הפגישות הקבועות האלה - 4 זוגות נשואים, כבר לא טריים, נפגשים באחד הבתים לכוס קפה, לשיחות משעשעות, פוליטיקה, בידור, בקיצור - אקטואליה. איתן ועירית, אלכס ומריה, דוב ומאיה וכמובן עבדכם הנאמן ואשתי האהובה - נטע. איתן ועירית נראים כמו זוג שזה עתה יצא ממכון כושר, סיימו את היומית ובאים להראות לכולם כמה שהם יפים ובעיקר מחוטבים. איתן בריון לא אינטיליגנט גדול, בעל מסעדה, בחור נחמד, בד"כ שותק עד שמדברים על עסקי המסעדות - אז הוא פוצה את פיו - טוב, הוא מבין בזה... עירית, 164, חטובה, אוהבת ללבוש צמוד ואם אפשר - גם חשוף, הכל בסגנון ספורטיבי, מבריק כזה..., שיניים לבנות בוהקות, שיער שחורדיני, צוחקת בקול מתגלגל, טמפרמנטית, ובעיני נראית לא רע - בכלל. אלכס ומריה, צמד מהנדסים, שניהם עובדים איתי בחברה, אני מת עליהם, זוג ממוצא רוסי, נראים מצויין, הוא בלונדיני, חתיך, והיא - אוי איך שאני אוהב את איך שהיא נראית - ג´ינג´ית, גבוהה, רזה, תמיד לבושה חצאיות, בעיקר מיני, מתירנית שאוהבת לגעת במי שהיא מדברת איתו.. אני מוכרח לסיים, הזוג הראשון כבר בדלת, אני אחזור לכתוב כשהם ילכו...

niror76

New member

וואו, חזרתי... לפני שאספר לכם מה היה אתמול, אני חייב להשלים את תיאור הזוגות שהתחלתי אתמול: דוח ומאיה - דוב - כשמו כן הוא, בחור גדול, הייתי אומר - שמן, עשיר כקורח, לאבא שלו רשת מזון מהיר קטנה ומצליחה, שם הוא פגש בתור מנהל משמרת את מאיה. ...מאיה... אהה, אוי... מאיה היא בחורה לא גבוה(163 משהו כזה), רזה, מאוד רזה, עם חזה לא קטן ועומד. היא מצחיקה, משעשעת, מדברת בלי סוף ואוהבת להדגים דברים בצורה מעשית. וזהו.. חוץ מזה לא סיפרתי על נטע, אשתי(יפיפיה), נראית כמו ילדה טובה ירושלים, אבל למעשה היא משתפת גם איתי פעולה בכל מה שקשור לפנטזיות הפרועות שלי - וכמובן... למימושן... מה שנשאר זה אני - אין ממש מה להגיד עלי... אתם כבר מכירים אותי!

niror76

New member

בכל מוצ"ש בדרך כלל, אנחנו נפגשים בדירה שלנו, אם לא סיפרתי לכם - אני גר עם אשתי בגבעתיים, דירת 4 חדרים חדשה ודי מרווחת. את אלכס ומריה אני פוגש בערך כל יום בעבודה, די מתירנים, ואת מאיה... את מאיה אני פוגש גם כן באמצע השבוע, אנחנו עובדים בהרצליה באותו מתחם, אז יוצא לי לפעמים להיפגש איתה לצהריים או סתם לכוס קפה, מנהלת מחלקה באיזו חברת היי-טק, בחורה מדהימה! במוצ"ש האחרון, קצת לפני 10 הגיעו איתן ועירית(הספורטאים) ראשונים, כמובן שעירית לא וויתרה על חיבוק ונשיקה - לא לי ולא לנטע(אשתי), איתן קצת יותר סגור ומסתפק בלחיצת יד. איתן הגיע לבוש בגדי נבחרת ברזיל... ועירית לבשה הפעם מכנסיים צמודים צמודים בצבע לבן- ממש אפשר לראות שהיא גילחה את הרגליים היום... אחרי כמה דקות הגיעו אלכס ומריה, עם מצב רוח מרומם מהרגיל... אולי הכניסו משהו לפני, מי יודע??? אלכס התלבש כרגיל בצורה אלגנטית, בלי עניבה לשם שינוי, ומריה(הג´ינג´ית הגבוהה, להזכירכם) הגיעה עם חולצה אלגנטית בצבע לבן וחצאית צמודה כמעט עד הברכיים - אויייי, איך שהיא עושה לי את זה, אני לא יודע איך המציאו בחורה כל כך... כל כך מושכת.... לבסוף צלצלו בדלת דוב ומאיה, עליזים כתמיד אמרו שלום לכולם, ונכנסו לסלון הממוזג. דוב הגיע עם מכנסי בד שחורים וחולצה מבריקה בצבע שחור, דווקא אהבתי... מאיה הגיעה עם שמלת מיני שחורה, כמו שהיא אוהבת בעלת מחשוף(חזה מדהים) ונעלי עקב שחורות גם כן... בשלב הזה עדיין לא ישבנו, האווירה היתה מחוייכת, עליזה מתמיד, שמתי קצת מוסיקה(יזהר אשדות, למי שממש רוצה לדעת...), דיברנו קצת, הסתודדנו קצת, נטע הראתה לאלכס את התמונה החדשה שקנינו(הוא מאוד אוהב אומנות), ואני לאחר כמה שיחות נימוסין קטנות ניגשתי למטבח להגיש לכולם שתיה קרה... הגעתי למטבח, התכופפתי להוציא את הכוסות מהארון התחתון שלפתע הרגשתי ליטוף קל בשערי, אמרתי: "נטע, איפה הצלוחיות התואמות לכוסות האלה?" שמעתי קול נשי שאומר: "לא יודעת...", וזה לא היה הקול של נטע...

niror76

New member

הסתובבתי, כבר באמצע הסיבוב, הרחתי ריח בושם חזק, זה לא היה הריח של נטע, הסתובבתי וראיתי את מאיה, עומדת במרחק חצי מטר ממני, ידיים על המותניים ומחייכת חיוך ערמומי. לא הגבתי, שתקתי... מאיה תמיד היתה כזאת, ערמומית, אולי בגלל זה אני כל כך נהנה להיות איתה. אנחנו מדברים הרבה על פנטזיות, על סקס אני חושב שכמעט על הכול... אני יודע בדיוק מה היא עושה ולא עושה עם דוב, היא יודעת הרבה על מה שאני ונטע עושים, הרבה... אבל לא הכל... את הסוד הגדול שלי עם נטע - היא לא ממש יודעת... לא אחת במפגשים שלנו באמצע השבוע, שהיינו לבד, מאיה הרשתה לעצמה להיות הרבה יותר חופשיה איתי, לחבק אותי - כביכול בידידות, להכניס את כפות רגליה אל תוך מכנסי וללטף את רגלי... ואפילו חיבוקי הנימוסין שלנו נמשכים יותר ממה שהם אמורים... מאיה המשיכה לחייך, בזמן שהסתובבתי לסגור את דלתות הארון היא כבר התחילה לצאת מהמטבח לכיוון הסלון. אחרי שההלם הראשוני עבר - רציתי עוד, התחלתי להתגרות, יצאתי לכיוון הסלון, חיפשתי שוב את מאיה, אז היא כבר היתה בתנוחת חיבוק עם בעלה, דוב. היא חייכה חיוך ממזרי כזה... תחמנית קטנה, איך הייתי רוצה להיות איתה שוב... לבד... בעודי עומד שם, ניגשה אלי מריה, והזכירה לי מה זה גירוי אמיתי, שתבינו: אין דבר יותר שמגרה אותי יותר ממנה, היא פשוט ארוטיקה בהתגלמות אנושית, גבוהה, רזה, ג´ינג´ית, רגליים ארוכות, שרק ממחשבה עליהם, אני יכול לגמור... שוחחנו שיחת נימוסין, וששאלתי אותה מה מצב הרוח המרומם שנפל עליה ועל אלכס, היא ספרה לי שהם היו בצהריים בארוחה אצל חברים ומשפחה, שתו המון וההשפעה עדיין קיימת... וחוץ מזה - היא לחשה לי - "אני בתקופה של לפני מחזור... התקופה בה אני מגורה ביותר... וכשאני מגורה - יש לי מצב רוח... וגם לאלכס..." צחקנו בקול רם יחד, ולא יכולתי כבר לעמוד בזה, לא ידעתי אם מבחינים בזה או לא, החלטתי ללכת לכמה דקות לשירותים ו... קצת להרגיע את עצמי. ביקשתי ממריה סליחה, ובדרך לשירותים רצה אחרי נטע, כשעצרתי, סימני לי בצביטות להמשיך ללכת, המשכתי עד שנעצרנו בפרוזדור, ואז היא שאלה אותי בחיוך עצבני משהו: "תגיד, הכל בסדר?" עניתי לה: "כן, למה?" היא סימנה לי עם עיניה לכיוון מטה וכשהסתכלתי ראיתי את איברי הקשיח זקור, וכמעט מוכן למלחמה, אמרתי לה: "מה אני יכול לעשות... את יודעת... מריה..."

niror76

New member

היא לא כעסה עלי... היא כבר מכירה אותי, היא יודעת שלפעמים אני מחורמן על נשים אחרות, ואין לה בעיה עם זה, מה אפשר להגיד - מטורפת! אבל לי זה ממש ממש לא אכפת... היא חייכה חיוך מבין ואמרה: "לך לשירותים, תפרוק את זה ותחזור..." למרות שאני כבר מכיר אותה, הייתי מופתע, זה לא פשוט לקבל מאישתך תגובה כזו כשאתה מגורה בגלל אישה אחרת... נכנסתי לשירותים, התיישבתי על האסלה, תפסתי את איברי והתחלתי לאונן, 15 שניות אחרי שהתחלתי לחשוב על מריה... גמרתי. חזרתי לסלון בהרגשה קצת נבוכה, חשבתי שמסתכלים עלי, אבל ניסיתי לא לחשוב על זה... כולם צחקו, שתו קצת, השתובבו והיתה אווירה קופצנית וחביבה, במיוחד עלי... לפתע נטע הפתיעה את כולם: "מה דעתכם שבמקום שנשב בבית שוב, נצא לאנשהו? דקה לפני שכולם מזדקנים - נרגיש קצת מה זה להיות שוב צעירים...?" דממה בחדר! התחילו לחשושים והתלבטויות, עד שמריה ומאיה צעקו "כן! כן! יאללה!!" דב ואיתן אמרו שהם עייפים, עירית אמרה שלא אכפת לה ואלכס אמר במבטא רוסי: "נו, למה לא, יאללה בואו!" אני עמדתי נבון, במקום להתלבט איתם, כבר דמיינתי במוחי מה הולך להיות שם, הזין שלי התחיל להרגיש גירוי שוב... המגמה החיובית שברה את העייפים והזקנים, התחלנו לעלות רעיונות לאן בדיוק ללכת עד שעירית ספרה על מקום שמנהל ידיד שלה, שם אפשר לרקוד, לשבת וכמובן לשתות... הסכמנו והתחלנו לנוע לכיוון. לאחר נסיעה של חצי שעה, הגענו שמונת הצעירים למועדון, בחוץ היו המון מכוניות ונראה שזה היה מועדון של בני 25-35, אבל תוך המועדון היה ממש מטורף: הכל שחור, עשן סמיך, ריחות עישון ואלכוהול, מוסיקה מטורפת, ואווירה די מטורפת. התלהבנו, כולנו חוץ מדוב ואיתן(העייפים), והתחלנו להניע את הגוף בקצב המתאים. עוד לפני שישבנו תפסה מריה את ידה של מאיה ורצה איתה לרחבת הריקודים - מטורפות - שאר החברה התיישבו בכורסאות עמוקות מול שולחנות. הכל - כדי להתאקלם במקום. ממקום הישיבה היה אפשר בקושי לראות את הרחבה, בגלל התאורה המתחלפת והעשן, אבל היה ניתן להרגיש ששתי המטורפות לא מפסיקות להשתולל...

niror76

New member

שכבתי שם על הספה עם כולם, התחלנו להזמין שתיה, מדי פעם מאיה ומריה הגיעו לתדלק גם כן, איתן ועירית תפסו לשיחה את בעל המקום - חבר וותיק שלהם כנראה. דוב ואלכס - הבעלים של המשתוללות - השתכרו לחלוטין, שכבו שם וצחקו מכל דבר שראו או שחשבו שראו. נטע שכבה לידי, היינו מחובקים, היא שתתה קצת וזה הספיק לה להיות מסטולית גם כן... "אני מבינה שאתה חם על מריה?" אמרה... עניתי נבוך: "חם זו לא מילה..." "אז למה אתה לא מצטרף אליהן לרחבת הריקודים? היא נראית לי חמה מאוד" הסתכלתי עליה בתמיהה, התסכלתי לרחבה וידעתי שאם מאיה היתה שם לבד, אני בטוח שהיא הייתה נכנסת איתי לקטע, היא הרי נוגעת בי בכל הזדמנות, אבל מריה? יכול להיות שהיא מגרה אותי כל כך רק מהידיעה שהסיכוי שאגע בה פעם בצורה ארוטית - שואף לאפס... "נו, לך כבר...", נטע התעקשה, אח.... מה אני אגיד לכם, אשת חיל... לא יכולתי לקום, הזין שלי עמד, חיכיתי לרגע של חושך והצמדתי אותו אל בטני כך שלא יבלוט יותר מדי, קמתי בזריזות והתקדמתי לאט אל עבר רחבת הריקודים, ראיתי אותן מתנועעות שם: מריה - חצאית צמודה עד הברכיים וחולצת כפתורים לבנה מדהימה(!), מאיה - שמלת מיני קלילה ושחורה, מחשוף נדיב... הן רקדו שם האחת עם השנייה, קצב מטורף, שתיהן הזיעו, כמעט ולא רציתי להפריע להן, עד שמאיה קלטה שהגעתי. היא סימנה לעברי להתקרב, התקרבתי, התחלתי לנוע בקצב שלהם, מריה התחילה לחייך, נכנסתי לקצב, רקדנו שלושתינו וכל כך נהניתי לראות אותן מזיעות, הדי.ג´י קצת התעייף והוריד את הקצב לשירי סלסה קצת יותר איטיים, הרבה יותר אירוטיים, התחלנו לרקוד שלושתינו סלסה, מאיה נתנה לי יד ואת ידה השנייה נתנה למריה, מריה ראתה שאין ברירה ונתנה לי את ידה השנייה תפסתי את עצמי רוקד עם שתיהן, הזין שלי חסר מעצורים, הבעלים שלהן שתויים, התחלתי להרגיש את פעימות ליבי מתגברות, גם מהריקוד, גם מהריגוש, משמאלי ראיתי מפעם לפעם את נטע, מציצה, מחזיקה פחית "באד", ומחייכת...

niror76

New member

לא יכולתי לעמוד בזה, רקדנו ביחד, סלסה, טראנס, כל מה שהיה... מדי פעם מאיה או מריה קופצות "לתדלק", אני דלוק בצורה טבעית, החברה על הספות היו מחוקים לגמרי, חלקם נרדמו, חלקם לא הפסיקו לצחוק, אין לי מושג למה, אני לא בטוח שלהם יש. לא משנה איזה ריקוד זה היה - שלושתינו היינו מחוברים, או יד ביד או מחובקים, או... צמודים... מאיה היתה חרמנית באותו ערב, במיוחד שכשהיא רואה שמריה התחילה לצאת מכלל שליטה, התחיל השיר "it´s a raining man", מאיה ומריה התחילו להשתולל, מאיה ניצלה את זה,העמידה אותי מול מריה, עמדה מאחורי, והתחילה להצמיד את שלושתינו, אני עם הפנים שלי מול הפנים של מריה, איזה ריח מדהים היה לה! החזה שלי מועך לאט לאט את החזה שלה, הזין שלי צמוד אליה, מאחורי מאיה צמודה לתחת שלי, הראש שלה טמון בין הצוואר לשערות ראשי, היא מריחה אותן, ואז היא לחשה לי: "תיצמד, תיצמד אליה..." לא ידעתי איך להגיב, היססתי... השתהתי... למאיה לא היתה סבלנות, היא הכניסה את ראשה והתחילה להריח את שערותיה של מריה, הייתי המום! מריה התנהגה בטכעיות, היא עצמה את עיניה... ונהנתה... עוד דקה כזאת ואני גומר במכנסיים, מאיה דאגה שזה לא יקרה לי ובבת אחת לחשה כמה מילים למריה, ונטשה לאחור, הרגשתי כאילו אני מתעורר מהחלום, אבל אז מאיה אחזה בידי, לקחה אותי איתה לכיוון השירותים האפלים, ומריה באה אחרינו...

niror76

New member

מריה טרקה את דלת שירותי הנכים, אזור גדול, 3 מטר על 3 מטר, לא ממש נקי, אבל למי אכפת... מאיה לא חיכתה יותר מדי וניגשה לנשק את צווארה של מריה, מריה נצמדה לקיר, השעינה את ראשה לאחור ועצמה עיניים, ליטפתי את חלק גופה העליון של מריה, התחלתי לפתוח את כפתורי חולצתה - אחד אחד... מולי הופיע מחזה מדהים - בטן שטוחה וחלקה, חזה זקוף - בינוני + לא יכולתי לעצור את עצמי, התחלתי ללטף אותו לאט, ראשה של מאיה, ירד אט אט לכיוון מטה והתחיל לנשק את חזה את מריה, לא חיכיתי יותר מדי והחלפתי את מאיה במשימתה - התחלתי לנשק את מריה בפניה, בפיה, מריה נהנתה ושיתפה פעולה, היא הוציאה את לשונה לאט לאט, התנשקנו והזין שלי עמד להתפוצץץץץ.... מאיה התחילה להוריד למריה את החזיה ואת החצאית, תפסתי בידי את שדיה של מריה, כל כך חלקים, כל כך נעימים למגע... כמעט גמרתי תוך כדי נשיקה, מריה כבר עמדה רק עם תחתונים, והחליטה שהגיע הזמן לטפל במאיה: מאיה עמדה שם ובשליפה הורידה את שמלתה ועמדה עם תחתונים וחזיה תואמים בצבע שחור. הורדתי לה את החזיה וכך שתיהן נשארו עם תחתונים בלבד. מאיה ניגשה אלי והתחילה לטפל בחלק גופי העליון, מריה בחרה בתחתון, וכשהיא הגיעה לתחתוני, הגיעה מאיה לעזור לה... זה היה די משעשע לראות מלמעלה את שתיהן רוכנות על ברכיהן, את הזין שלי עומד וכמעט קורע את תחתוני הצמודות, בנגיעה קלה הוציאה מאיה את הזין שלי מהתחתונים, מריה לא חיכתה רגע והתחילה ללקק אותו לאט לאט... מאיה הסתכלה למעלה, לכיווני, חייכה, ליטפה את בטני והכניסה את הזין שלי לפה שלה... הרגשתי שאני עומד לפול... ראיתי צבעים... שמעתי קולות... שנייה לפני שגמרתי, הוצאתי אותו מפיה של מאיה, מריה רצתה גם, לא יכולתי, עוד מציצה קטנה אחת והייתי גומר, מריה התעקשה, לא ידעתי מה לעשות, לא הצלחתי לסרב... מריה הכניסה אותו לפה שלה, מאיה ליקקה ליקוקים עדינים את הביצים שלי, תוך 15 שניות התחיל זרם אדיר, קיבלתי סחרחורת, מריה לא הוציאה אותו לשנייה מהפה שלה, היא המשיכה והמשיכה, מאיה ראתה שאני לא יציב וסידרה לי את מושב האסלה, כדי שאוכל לשבת... אחרי דקה(!) בערך של גמירה, מריה הוציאה את הזין מהפה שלה, היא שתתה את כל הזרע... הכל היה נקי... מבריק... הייתי המום... זה בהחלט לא הספיק לי...

niror76

New member
החברים באו לבקר...סוף!../images/Emo66.gif

ישבתי על האסלה, הזין שלי היה רגיש ונעים, מאיה ליטפה אותו, מריה ליטפה את מאיה, אווירה מדהימה, מבחוץ הדהדו קולות החוגגים והמוסיקה הכבדה, הושבתי את מאיה על האסלה במקומי, פיסקתי את רגליה, רכנתי לעברה והתחלתי לנשק בין רגליה, מריה החליטה לעזור לי והצטרפה לנשיקות, התחלתי ללקק את הכוס שלה מאיה, היא כל כך נהנתה... מריה עלתה לכיוון שדיה, והתחילה לנשק וללקק אותם, זה גירה את מאיה שהתחילה לנוע בתנועות איטיות... המשכנו ללקק מספר דקות, אז מריה ירדה חזרה לאזור הרגליים, ודחפה את לשונה לצד לשוני, זה גירה אותי מאוד, הזזתי את ראשי לכיוון מריה והתחלתי לנשק אותה, היא מנשקת מדהים, רכה, רטובה, אפילו הרחתי את ריח הזרע שלי בתוך הפה שלה... כדי לא לקרר את מאיה, דחפתי שתי אצבעות בתנועות סיבוביות אל תוך הכוס שלה, היא כל כך נהנתה, מריה לפתע עזבה את הפה שלי וניגשה לטפל בכוס של מאיה, הוצאתי לאט את אצבעותי הרטובות לא לפני שמריה הכניסה אותם לפיה לוודא שיצאו נקיות... מריה התחילה לעסות עם לשונה את הכוס של מריה ומאיה התחילה להנות יותר, לא ידעתי מה לעשות, ניגשתי לחלק האחורי של גופה של מריה, התחכחתי בה, ואז הכנסתי את הזין שלי אל הכוס שלה, מאחורה... הוא היה כל כך רטוב, זה היה מדהים! אני מזיין אותה מאחורה והיא יורדת למאיה, אני לא יודע מי נהנה יותר, מריה, מאיה או אני... מאיה התחילה לנוע בקצב מתגבר ומריה גם כן... מאיה עמדה לגמור, מריה נהנתה וכמעט שלא יכלה להמשיך ללקק... עצרתי לרגע, מריה חזרה ללקק... מאיה התחילה לצרוח ולתפוס את שערותיה של מריה.... וגמרה... הפנים של מריה היו מכוסות נוזלים, נשארנו ככה למספר דקות, זה היה מדהים, רציתי לגמור שוב... אגואיסט(!)... הצמדתי את מריה אלי, הזין שלי עדיין בתוכה, הסתובבתי וישבתי על האסלה במקום מאיה שקמה, מריה התיישבה עלי, והתחילה לעלות ולרדת... לעלות ולרדת... זה היה כך כך, כל כך נעים, באחת מהפעמים שהיא קמה, היא רכנה קדימה, מאיה עמדה שם, מריה ליקקה את שדיה של מאיה, אני מזיין אותה מאחור, בישיבה ומרגיש שהיא עומדת לגמור, וגם אני... המשכתי לזיין אותה, בתנועות קצובות, רציתי לגמור איתה ביחד, ניסיתי לעצור את עצמי, ניסיתי, ניסיתי, מאיה ראתה את המצוקה, תפסה באגרסיביות את ראשה של מריה, הסתכלה עליה במבט קשוח, קרבה את פיה לפיה, והתחילה להתנשק איתה נשיקה ארוכה ורטובה, מריה היתה מופתעת, ומגורה, לא יכולתי יותר, זה כל כך גירה אותי, זה היה כל כך טוב! התחלתי לגמור, מריה שנהנתה מהנשיקה, התחילה לגמור גם היא, הנשיקה הפכה לרטובה יותר ויותר, זה היה מדהים!!! המשכתי לגמור, המשכתי, עד שגמרנו לחלוטין, היתה דקה של שקט(יחסי), אז קמנו שלושתינו, חייכנו חיוך מבוייש, היינו נבוכים, התחבקנו חיבוק חברי, עמוד, הרחנו אחד את השני, אהבנו את זה, הרגשנו קרובים, לא יכולנו להיפרד מהחיבוק הזה, אבל היינו חייבים לחזור...

למעלה