החברים חוזרים?

just adiki

New member
החברים חוזרים?

זה מה שבוואלה אמרו. האתר הדוחה בתבל פרסם כתבה על כך שבקרוב "חברים" לא תהיה רק סדרה אלא גם סרט. מלבד לבשר את הידיעה המשמחת הזאת דאג הכתב העלוב לקטול בשיא חוצפתו כל דבר הקשור באחת הסדרות המצליחות בעולם, זאת שהרוויחה מעריצים כ"כ רבים ונשארת איתנו עד היום. אבל נעזוב את השטויות בצד נתמקד בעיקר: האם זה סגור וסופי? אני לא בטוחה. אבל יהיה מאוד נחמד לראות את כל השישייה המקסימה והמצחיקה שוב על המסך... התגעגעתי לצחוק איתם מעבר לשידורים החוזרים=). והנה קישור לכתבה: http://e.walla.co.il/?w=/271/1302743

linoy7

New member
יאאאאאאא../images/Emo99.gif איזה כיף!../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

הלוואי שזה נכון!
הכתב סתם מטומטם, מה הוא מבין?

Robin Sparkles

New member
חחח גם אני כתבתי ככה בפורום חברים

הכתבים בוואלה לא אוהבים כלום.

אני אלך לראות.

אני אוהב את חברים מהרגע שראיתי את בנות הסידרה. אחת פיבי - קינקית ומה לעשות, זה עושה לי את זה. מוניקה עם היופי הקלאסי שלה וההבעות הנצחיות שלה - פשוט מדהימה. וכמובן רייצ'ל הסקסית בטירוף. כמובן שיש את הדברים הנוספים האלה כמו ההומור של צ'נדלר, החיבור בין השישה, והכתיבה הממכרת, אפשר פשוט לראות את זה אלף פעם ועדיין לא ימאס, ובכל פעם זה יעלה חיוך ענקי על הפנים שלי. הלוואי שיהיה סרט.

RayoDeLuz

New member
וואלה זה המקום הכי לא אמין...

באף אתר אמריקאי לא כתוב על כך... אם אני לא טועה לפני שנה בערך שאלו את ג'ן לגבי התאחדות מחדש של כוכבי הסדרה וג'ן ענתה שהיא לא רוצה לחזור לשחק את רייצ'ל..

just adiki

New member
../images/Emo45.gifבגלל זה אמרתי שאני לא מאמינה במיוחד

מכל האתרים, דווקא בוואלה חח.. מה שיגידו! אני מקווה שזה נכון וזה יקרה מתישהו אבל לפי מה שנראה גם דייויד וגם ג'ניפר לא רוצים את זה. דיוויד כי הוא לא רוצה לחזור לשחק והוא רוצה לעבוד מאחורי הקלעים וג'ניפר כי היא אמרה שהיה כ"כ קשה לה להעלים את רייצ'ל מהחיים שלה ולהפרד מהדמות והיא לא רוצה לחזור לשחק אותה. אולי בעוד כמה שנים זה יהיה יותר נכון מבחינתם, כי אל נראה לי ששאר החברים יתנגדו לאיחוד. ואז זה יהיה באמת מושלם כי גם יעבור זמן ארוך יותר, אבל אין ספק שחייבים לעשות איחוד!

למעלה