החברים שלהם!!!

sOurce of life

New member
החברים שלהם!!!

כל מי שאי פעם, מכל סיבה שהיא קיללה את החברים של מי שהיא אוהבת/ רוצה/ עושה שיחות נפש/ סתם מתפננת... שתקום! אם יש משו שהכי מפריע לי בבנים, זה החברים הדפוקים שלהם! תמיד הם שם! שתפו אותי כי אני מנסה להוכיח לעצמי שאני לא היחידה ששמה לב לזה!!!

le shark

New member
ו... מה הבעיה שלך? גם לנו מותר

חברים... כמו שחברות שלך נמצאות שם כשאנחנו לא מתקשרים/ רבים אתכן וכדומה.

מיטללל

New member
זה לא אותו דבר כי...

הרבה פעמים החברים "שלו" הורסים... בשעת משבר... חברות שלך, לא משנה כמה הן לא סובלים את החבר, יתמכו, יעדדו וינסו להרגיע אותך. ואילו בנים הרבה פעמים ינצלו את ההזדמנות ויגידו מה הם באמת חושבים על החברה ויתסיסו. ("סתם כלבה שתלטנית. תעזוב אותה. יכול להיות לך הרבה יותר מעולה לבד. הרבה, הרבה דגות בים). בנות נושכות את הלשון. (בקטע הזה!) בנים לא. אני יודעת שזו הכללה. ומן הסתם זה לא תקףףף לכולם. אבל מהניסיון שלי ושל החברות שלי... (מי אמר מפלצות שתלטניות?:)

הבדל גדול בין כנות להתססה..

בנות מעדיפות שהחברות שלהן ישקרו להן כל עוד זה "מרגיע" גברים מעדיפים את האמת מסיבות לא ברורות כלשהן (ציניות) כמו שנשים שואלות איך הן נראות כדי לקבל מחמאות ו"שקרים לבנים" וגברים באמת תוההים איך הם נראים (ואז לך תשיג תשובה כנה מאישה)

../images/Emo12.gif

חברים דפוקים???? לא יודע את מי את מכירה- אבל כל אחת שיצאה איתי דווקא מאוד אהבה את החברים שלי ואפילו כולנו נשארנו בקשר עם רובן (חוץ מאלה שנגמר בכאסח...) וכן- חברים שלנו תמיד כאן, קוראים לזה חברים אמיתיים, אלו אותם אנשים שהכרנו הרבה ואפילו הרבה מאוד לפני שהכרנו אותך, הם אותם אנשים שעברו איתנו את הקטעים הכי קשים בחיים שלנו, הם עודדו אותנו שהיה לנו רע, הם האנשים שישארו איתנו אם תפרדי מאיתנו, יעודדו אותנו ויעזרו לנו להתגבר עלייך, לך אין חברות כאלה?

sOurce of life

New member
יש לי חברות כאלו...

אבל קבל את הסיטואציה הבאה: אני הולכת במסדרון בית ספר ומולי עומד ידיד שלי עם מלא חברים איתו. אני אומרת לו שלום נשיקה וזה, ואיך שאני מסובבת את הגב אני שומעת צחקוקים ורואה אותם מסטלבטים עליו! או ידיד אחר שלי, שאני כל יום איתו באיי סי קיו לא רואה אותי ממטר כשהוא עם חברים. אז בטח תגידו "אולי זה בגללך?" אז אני כבר אומרת לכם, אני לא היחידה! חברה שלי שבד"כ מה זה משוחררת עם בנים, לא מעזה להתחיל עם איזה אחד בגלל החברים שלו!!! לסיכום: בנים עם חברים מניאקים, זה טורנאוף רציני!!! ותשאל איזו בת שתרצה! אנחנו לרוב, לא יכולות לסבול את החברים שלכם! אגב.... מה אתם חושבים על החברות שלנו?

הכול טוב ויפה-

א-ב-ל אז מה אם הם צוחקים עליו? הוא עדיין אומר לך שלום? סוף דיון... אותו אחד שמדבר איתך ב-ICQ ולא מדבר איתך בכלל שהוא עם חברים- למה את בקשר איתו? אם הוא כזה= שלום שלום, אין משהו אחר, לסיכום- את בת 15 זאת אומרת שאותם ילדים גם כן באותו גיל, בגיל הזה הבנים הופכים לגורילות בערפל כשזה קשור לנשים (יש כאלה שלא משתחררים מזה לעולם)... מה אנחנו חושבים על חברות שלכן? גם אם החברות שלכן יעצבנו אותנו רצח, אנחנו נשאר בקשר בשבילכן אנחנו לא נשלול אותן, אנחנו לא נתלונן עליהן בפני אחרים- אנחנו רק נגיד לכן שהחבורות שלכן משגעות אותנו, אבל אם אתן תבואו עם חברות שלכן לאן שלא יהיה- אנחנו נסבול השקט למה? בשבילכן... תחשבי על זה

NBGirl

New member
חחחח ../images/Emo13.gif

גורילות בערפל. אני מסכימה עם שניכם, אבל יותר עם sOurce of life. זה די נכון כל הדברים שאמרת. כמובן שבגיל 15 הכל קצת יותר מעוות ומוגזם, אבל בתחום הגילאים שבו הבנים נמצאים המון עם החברים שלהם, זה קצת מעצבן וזה די נכון כל הקטע שהם משפיעים אחד על השני..

אני לא יודע איך זה אצל אחרים

אבל אצלי- חברים שלי יכולים שלא לאהוב את זאת שאני יוצא איתה, אני אשאר איתה (אלה אם כן יש סיבה משלי)... וזה קרה יותר מפעם אחת

NBGirl

New member
כי אתה יותר בוגר.

הבעיה המדוברת היא בד"כ אצל ילדים/נערים שעוד אפילו לא יודעים לחשוב לבד
.

Bantus

New member
כל כך מסכימה איתך!!!!!!

לא חושבת שאני יכולה להסכים יותר.... במיוחד ברגעי משבר בינך לבינו, אז כמו שאמרת הם באמת אומרים את מה שהם באמת חושבים עליך- זונה מפגרת, היא סתם לא רצינית, תעזוב אותה, אתה יכול יותר מזה וכ'ו וכ'ו וכ'ו.... הם לא שם בשביל לתמוך בהם!! אבל זה לא משהו שאפשר להאשים, זה בנים בכלליות כאלה...

NoFi M

New member
אני ממש לא מסכימה! ../images/Emo15.gif

התיידתי עם הרבה אנשים כי הם היו "חברים של".... לא קרה לי אף פעם שידיד שלי התעלם ממני בגלל ידידים שלו וגם לא (או שלפחות לא שמעתי) שחברים של ידיד צחקו עליי.... למשל ידיד הכי הכי טוב שלי גר רחוק ממני ורצה שאני אכיר את החברים שלו אז כשנפגשתי איתו נפגשתי גם איתם והוא שלח לי אותם באייסי והכל... וזה לא שזה משו חד פעמי שרק החברים שלו נחמדים, זה (עד עכשיו לפחות...) תמיד היה ככה!...

m a n k o

New member
אני דווקא תמיד הסתדרתי

עם החברים של החבר\ידיד\ מישו שרציתי\ בלה בלה אף פעם לא היו לי בעיות מיוחדות איתם ולא ידוע לי על אף אחד שניסה להסית מישו נגדי

Ella175

New member
לי ולחבר שלי....

היה ידיד משותף. אחרי שנפרדנו, הידיד המושתף אמר לחבר שלי : "יאללה, מה אתה צריך אותה, לך תזיין מישהי אחרת - אתה תרגיש יותר טוב יאללה יש עוד אלף כמוה. חפיף אח שלי" אח"כ הוא התקשר אליי ואמר לי את אותו דבר. וואלה...חבר טוב.

מבין אתכן בתור בן

יש לי ידידה שהיא חברה של חבר טוב שלי, ואיתי באופן כללי היא מסתדרת (האמת שעם כל החבורה היא מסתדרת טוב כי כולנו מאוד אוהבים אותה) אבל בנוגע למראה שלה הדעות חלוקות, וגם היא וגם החבר שלי יודעים את זה, וזה די מעצבן אותם. זאת אכן נטייה די מעצבנת של בנים להגיד על החברה שהיא נראית רע, גם כשהיא נראית טוב, לא יודע למה. בכל מקרה, אתן עדין הרבה יותר גרועות, ואני באתי לפורום הזה כדי להוציא את כל הזעם שהצטבר.

למעלה