החבר הוירטואלי שלי...

החבר הוירטואלי שלי...

זה קרה בין פסח ליום העצמאות… ממש ממש לפני שלוש שנים נכנסתי לראשונה לצ'אט ולא ידעתי, עדין לא הבנתי מה עומד להתרחש, איזה שינויים יעברו החיים שלי מרגע זה… לחיות בבועה במשך שנים, הלבד שיגע אותי, לדעת שיש חיים שם מעבר לארבעת הקירות של ביתי, לדעת שהוא אי שם "בעבודה" בשעות הלילה המאוחרות ולדעת בתוך תוכי שהוא לא לבד, שיש מישהי אשר מלטפת, נוגעת, מחבקת, מנשקת את אותו, האיש שכל כך אהבתי במשך שנים… אותו ערב נכנסתי לצ'אט, סתם שיחה כדי להעביר את הזמן לפני לכתי לישון וכדי להפסיק לחשוב, את אותן מחשבות שהטרידו אותי במשך שנים. פנה אלי בחור עם כינוי כזה מדליק שלא יכולתי שלא לענות לו, וכך התחילה ההרפתקה הוירטואלית שלי, במשך 6 חודשים, שיחות ערב ערב בצ'אט (מאוחר יותר עברנו לשיחות טלפון), שיחות נפש, סיפרתי לו על עצמי, על הכאב, והוא היה שם להקשיב, לפרגן, לתת עצה ואז הבועה שחייתי בה במשך שנים התפוצצה לי בפרצוף, התחלתי להבין שאני חיה לא חיה. הייתי בטוחה שהוא אהבת חיי, התחושות והרגשות שהרגשתי אליו היו כל כך חזקות, שכל כך רציתי לפגוש אותו, לראות מי זה יושב מעבר למסך, אך ידעתי שזה לא יוביל לכלום, ניפגש, נכיר אולי נגיע לאיזה בית מלון זול לפעם פעמיים ואולי קצת יותר אך שנינו נשואים וחייבים לחזור למסגרות שלנו וזה ייגמר ולא רציתי, רציתי אותו שם , מעבר למסך, מעבר לקו הטלפון כחבר, כידיד נפש הכי קרוב שיכול להיות. מאז עברו שנתיים, אנחנו לא מדברים יום יום בצ'אט וגם בטלפון כבר לא, אך יודעת שברגע של משבר, ברגע של דיכי, יכולה להרים אליו טלפון והוא יהיה שם בשבילי… אותן שיחות פתחו את עיני, התחלתי להבין דברים שלא רציתי, ראשי כמו של בת-יענה עמוק באדמה, התחלתי להתבשל התחלתי להבין דברים, רק לפני ארבע ימים קיבלתי את הגט סופית, אני קצת מבולבלת עדין, אני קצת מלאת תחושות מוזרות אך שלמה עם כל צעד שעשיתי ולא מצטערת לרגע. תודה חבר וירטואלי שלי...

טאKילה

New member
מיקי היי מותק..../images/Emo24.gif

הסיפור מרגש ויש בו משהו שעשה לי קצת עצוב, אין ספק שגרושין יהיו אשר יהיו להיפרד זה כואב. השאלה אם הגרושין האילה באו בגלל הציטוט שלך עם הזר מהצאט? או שמה התגרשת כי הנשואים שלך לא הצליחו כבר קודם? אם הלהתגרש הוא מחיר אותו וירטואלי,אז אין כאן חברות או הגינות מצדו, את יצאת אל עולם הלבד,את תמיד הבדוייה החסוייה,והוא יהנה משני עולמות, את תמיד שם בשבילו,הוא בשבילך רק כשיש לו פירצה להיות לך,אם ביכלל.. אני מקווה שתדעי לאסוף את חייך מחדש ולארגן הכל מהתחלה, לי זה עשה עצוב בלב,אני מכירה המון נשים שהתגרשו להן במחשבה שהוירטואלי נותן דחיפה לנסוק לעננים..זה כל כך מוטעה,כל כך לא נכון,הם בדיוק כמו, אותו גבר שחולק איתנו חיים באמת,ההבדל בינהם שהוא בשיגרה עם אישה אחרת, ואנחנו בעיניו אותן נשים הדוחפות בנסיקה לרחף בעננים. וכולנו יחד אשלייה,אשלייה כמו בועה ענקית שמתפוצצת לנו בפנים ביום מין הימים. אני מאחלת לך חיים שלווים ואהבה חדשה גדולה וטובה..

היי טאקי... ../images/Emo140.gif

ממש לאאאאאא לא הוא זה שגרם לי להתגרש לא הוא זה שמחכה לי מעבר לפינה לאאאאאא לא הבנת אותי או אולי לא הסברתי את עצמי נכון ואני לא שם בשבילו והוא יודע זאת הוא שם בשבילי להקשיב, לתת עצה, מילה טובה ושוב לא נפגשנו, לא ראינו אחד את השניה מעולם פשוט השיחות איתו פתחו לי את העיניים, פתחו לי את העולם הבועה שהתפוצצה לי בפנים היתה בגלל חיי נשואים עגומים ביותר, לקח לי שנתיים להתבשל ולהבין שחיי הנשואין שלי כבר נגמרו מזמן ואני עצמי הגעתי להחלטה שזה נגמר מהמון סיבות ולא ממש לא בגלל אותה אהבה או חבר וירטואלי

טאKילה

New member
אם כך..אחלה..../images/Emo39.gif

איחוליי מלאן הצלחה בהמשך, שיהיה לך רק טוב..

אוהבת את התגובות שלך../images/Emo141.gif

כי... את אמיתית, את אומרת מה שבלב, את מלטפת ו
וגם סוטרת כשצריך
את פשוט נהדרת

טאKילה

New member
מיקי שבוע טוב..../images/Emo141.gif

אני מקוה שהסטירה לא כואבת..
כואב לי כשאני רואה נשים נרדמות בעמידה, אני רק מנסה להעיר, תמיד תדעי אני לא מכאיבה..

מולוקו

New member
אדם בעקבות גורלו.

הגורל ממתין לנו בכל מקום. אנחנו תמיד מחפשים רחוק, למרות שתמיד הוא קרוב אלינו. צעדך הוא תעודת כבוד ליושר הפנימי שלך אני שמח בשבילך כפי שאת היית שמחה בשביל אחרים...

../images/Emo140.gif

תודה על המילים החמות הלוואי שהיה אחרת ואכן הגורל ממתין לנו בכל מקום רק צריך לדעת לזהות ולהתחבר אליו תודה

מחזקת את ידייך

אני מאמינה שלמדת מהתהליך שחווית הרבה על עצמך, על דרך החשיבה שלך, על דרך ההתנהלות שלך בדרכי החיים ועוד ועוד........ אני מקווה שתתחזקי ותלמדי לחיות את החייפ ולא רק להיות לידם.

למעלה