החבר הכי טוב

החבר הכי טוב../images/Emo4.gif

יש לי נושא חשוב מאוד לפתוח פה, ואני עושה את זה בשרשור חדש גם בשבילי וגם בשביל מיטל, שלא תגיד שאין נושאים לפורום. לדעתי זה אפילו מאוד קשור. מה עושים כשהחבר הכי טוב מאוהב בך? ולא יום או יומייים ולא מדה בזה, ומתבדח כאילו בחיים לא, אבל זה די ברור שכן. אני מתעלמת, כי אני צריכה אותו בחיים והוא יקר לי, הוא עושה בשבילי הכלללללל ממש הכל! תמיד אפשר לשמוך עליו, תמיד אפשר לדבר, ממש חבר אמת. אבל הנה למשל כמו אתמול- יש דברים שאי אפשר לדבר איתו עליהם, ישר פוסל, שונא כל גבר בחיים שלי, צוחק עליי כמו אתמול... וגם, הרבה פעמים אנחנו רבים על כלום, כי אני מרגישההזהרתי אותו כבר שבחיים לא יתחיל איתי, ברור שהוא לא יודה, אבל לא חסרות הפעמים בהן הוא דיבר איתי כאילו בצחוק על דברים שהם מעבר לידדות, או שדביר עם מישהו אחר בפניי על תכונות מדהימות שהוא היה מת שיהיו בבחורה שלו והכל זה תיאור שלי. מה עושים

נועם m

New member
אוי

אני לא בטוחה שממש יש מה לעשות. אין סיכוי שזה יהיה הדדי אי פעם? התכונות שאת אומרת שיש לו והנאמנות שלו כלפיך הן לא משהו שמוצאים כל כך בקלות... הלוואי שלי היה מישהו כזה בחיים
הרי בבסיסה של כל אהבה גדולה צריכה להיות גם חברות טובה. אבל אם לא, פשוט נותר לקוות שהוא ימצא מישהי שתעזור לו להתגבר... יכול להיות שההתאהבות בך קרתה פשוט כי את שם, ואין לו מישהי אחרת כרגע בחיים. אם הוא מקבל ממך דברים שכרגע הוא לא מקבל מאף אחת אחרת, אפשר להבין את זה.

אין סיכוי שזה יהייה הדדי

ואחרי אתמול אני בכלל לא חושבת שאני רוצה להשלים איתו. עצוב..אבל נכון. תודה לך

ת מ י מ ה

New member
היה לי אחד כזה

וזאת הבעיה "היה" כי פשוט לא יכולתי לעמוד בזה שאני לא מחזירה לו את מה שהוא נותן לי... איזה באסה זה...

Zoharrr

New member
אוי בובה...

זה דיי אבוד מראש את יודעת... כי צד אחד(שלו) תמיד ירצה יותר...

מה עושים...??.

אין לי מושג... מה שכן היה עוזר לדעת למה את פוסלת אותו... והממ מה עושים.. תנסי לסדר לו חברה.. ככה הוא ישכח אותך קצת..

TheWhiteTigris

New member
היו לי

ידידות בעבר, שהייתי דלוק עליהן. משכתי ומשכתי אבל כשראיתי שדי נמאס לי לחכות - ניתקתי איתן קשר כדי לא להכאיב לי יותר מידי. אני רק אומר מה הצד השני יתכן שיעשה. את החישובים את תעשי.

בשלולית

New member
לא יודעת מה להגיד לך...

אומנם לא היינו חברים הכי טובים.היינו ידידים ממש טובים... והכרנו יחסית מעט זמן (חצי שנה.. על בסיס עבודה ובילויים שקשורים בעבודה...). וברגע שהתנשקנו. ידעתי שהכל הולך להיהרס. ושאין דרך חזרה. ושהדבר היחיד שאולי יכול לצאת טוב זה שננסה ונראה מה יהיה. כי אם נעצור עכשיו (בהתחלה) או אח"כ (אחרי שיקרו עוד דברים) זה לא באמת ישנה. כי להיות ידידים טובים כמו פעם, בחיים לא נחזור.. למה אני בכלל מזכירה אותו... כי זה באמת אבוד. אפילו שעוד לא קרה משהו. אם הוא מרגיש אלייך משהו, אני לא חושבת שתוכלי לשנות את זה. אני מטורפת על הבחור ההוא.. אני נמשכת אליו בטירוף. ולמרות שאנחנו כבר לא עובדים ביחד. ולמרות שאנחנו לא בקשר כמו פעם. כל פעם שאני רואה אותו, אני לא יכולה לחשוב עליו כעל ידיד. והיום ראיתי אותו... וממש היה לי רע בפנים. אין מה לעשות. תתנתקי. תתרחקי קצת. זה באמת אבוד. מצטערת..

למעלה