החבר והאחות

danas secret

New member
החבר והאחות

אני לא ממש קשורה לפורום אבל רציתי לשאול.. מה דעתם על אחות קטנה שיוצאת עם חבר טוב שלכם? או אח שיוצא עם חברה טובה שלכן? האם לפי דעתכם הייתם מסכימים לאחותכם לצאת עם חבר שלך? להיות איתו באיזה קשר רומנטי ? אשמח לקבל תשובות.. ותגובות מעניינות :)

De Panthera

New member
בטח שכן!

כי אני יודעת שהיא בידיים טובות! אבל רק אם היא בת 19..כי אם לא היא מתה...

../images/Emo27.gif

פעם לא היה לי כלכך אכפת. אבל זה תלוי המון. הייתה לי פעם חברה מאוד טובה. ואחי רצה להיות איתה. אני עד היום לא יודעת בדיוק מה היה הדבר שגרם לי כלכך להיות נגד, אולי זה שהיא הייתה החברה הכי טובה וקרובה שלי, ואולי זה שאני יודעת שהיא יכולה לפגוע בו בקלות כי היא פגעה בי המון פעמים וכל מני דברים שלא אפרט פה... אחד הדברים הכי אכזריים שיכלו לעשות לי, היה שיום אחד החלטתי שאני "פולשת לו לפרטיות" ומסתכלת באייסיקיו שלו ,בהיסטורי שלהם.[אני כן אישרתי לו לדבר איתה רק באייסיקיו..], זה היה בוקר,עשיתי את זה ברגע שהתעוררתי,לפני בצפר.. וגיליתי שהם מדברים על "להפגש"..והיא דווקא לא רצתה,ואמרה לו "ומה אחותך תגיד?" והוא אמר "עזבי אותך.." אני חושבת שזה היה אחד הרגעים הכי עצובים בחיים שלי. מאותו הרגע סגרתי את המסך והלכתי לבצפר,ובכיתי כל היום. ממש בכיתי. לא הייתי אפילו בשיעור אחד מרוכזת באותו היום. זאת הייתה בכלל תקופה מאוד מגעילה שלי [כי זאת לא חברה אמיתית,אלא אחת שיותר דירדרה אותי...]כך שזה דבר אחד מתוך מליון,ובגלל זה אני לא זוכרת בכלל איך זה נגמר,אבל אני חושבת שצעקתי עליו כשחזרתי הבייתה ואז הכל נגמר או משהו כזה... בכל אופן,היום דווקא יש לי עוד חברה טובה [היא גדולה ממני בשנה] ואין לי בעיה בכלל שהם יהיו בקשר..אחי הוא אחד שנוהג להתערב ולהצחיק והכל..אז לא פעם היא שומעת אותו ברקע מצחיק אותי ובסוף יוצא שאני נותנת להם לדבר..וזה דווקא לא מרגיז אותי להפך,בכלל.אם הצלחתי לעשות שידוך טוב-אז אין לי בעיה. אבל זאת אני. כל אחד הוא אחר..

blck angel1

New member
לעומתך אחי הזהיר אותי

שאם יהיה לי חבר לפני גיל 30 אז הוא יהרוג אותו @@; אבל מי שם עליו?

danas secret

New member
נדייק קצת

תארו לכם שאחותכם הקטנה היא בת 17 וחצי.. וחבר שלכם.. הוא לא גר פה.. והוא בן 20 עוד מעט..אתה והוא לא נפגשים הרבה.. אבל כן מדברים הרבה אתה יודע עליו המון.. ובין השאר הוא מעשן ועושה שטויות.... איך אתה בתור אח גדול היית מתנהג אם היית שומע שהם נפגשו/ הם מדברים בטלפון...

הורגת אותה?

אוח.לפעמים הכנות שלי לא עוזרת לאנשים..

blck angel1

New member
מעשן?! יורה בו..

סתם...אמ....*מסתירה את הסיגריות*...אתה חייב לזכור שאלו החיים שלה..אבל תמיד אתה יכול לתפוס אותו לשיחה...חח..הבנת?

זה היה קצת מטריד אותי...

בכל זאת, הבדל של כמעט 8 שנים
אני חושבת שזה היה מוזר לי, והייתי פוחדת שיווצר מצב שאני אהיה באמצע או שאם זה לא יילך- יהיה מתח בינהם או ביני לבין החברה, אבל אם זוהי דרכה של האהבה- מי אני שאעמוד בפניה...

למעלה