החבר של ביבי

נסיך.333

Well-known member
סופסוף הביביסט מודה ואומר את האמת-
סינוואר הוא החבר האולטימטיבי של נתניהו.
אני לא ביביסט, אבל אתה אנרכיסט שמאלן דפוק.
כנראה גם לא ממש מבין עברית, אולי אתה בכלל ערבי מטונף..

Harrington

Well-known member
מנהל
לא ראיתי שאי פעם הייתה לך ביקורת על ביבי.
לא מתערב בדיון ביניכם, אבל זה ממש לא הופך אדם לביביסט :). מספיק לא להיות שטוף שנאה כדי לא להוסיף ביקורת בפורום בו מידי יום נפתחים כ25 שרשורי ביקורת על ביבי.

לא מתערב בדיון ביניכם, אבל זה ממש לא הופך אדם לביביסט :). מספיק לא להיות שטוף שנאה כדי לא להוסיף ביקורת בפורום בו מידי יום נפתחים כ25 שרשורי ביקורת על ביבי.
גם אם נפתחים 5000

זה לא משנה - אם יש ביקורת צריך להגיד אותה אחרת לא ידעו מה הוא מאמין.

Harrington

Well-known member
מנהל
גם אם נפתחים 5000

ממש לא. אם כל היום יפרסם דברי שבח ותהילה, תוכל (אולי) לדבר על ביביזם. אבל מתוך כך שבן אדם בס"ה לא מתייחס למשהו? מגוחך להסיק מזה מסקנות. אז הרל"בים (ושניכם בקבוצה זו) מרגישים צורך להגדיר את כל מי שלא תוקף את נתניהו כביביסט. שוין. אם זה מה שעושה לכם טוב :). אני אמשיך לחשוב שאלה מביניכם שיש להם מוח וגם מפעילים אותו מעת לעת, יודעים מצוין שזה חרטוט מצוי ולא מעבר לכך.

evglev1

Well-known member
מנהל
ממש לא. אם כל היום יפרסם דברי שבח ותהילה, תוכל (אולי) לדבר על ביביזם. אבל מתוך כך שבן אדם בס"ה לא מתייחס למשהו? מגוחך להסיק מזה מסקנות. אז הרל"בים (ושניכם בקבוצה זו) מרגישים צורך להגדיר את כל מי שלא תוקף את נתניהו כביביסט. שוין. אם זה מה שעושה לכם טוב :). אני אמשיך לחשוב שאלה מביניכם שיש להם מוח וגם מפעילים אותו מעת לעת, יודעים מצוין שזה חרטוט מצוי ולא מעבר לכך.
זה לא רק לא לבקר בעצמך, זה גם לא לראות באף ביקורת ביקורת מוצדקת או מוצדקת חלקית.

evglev1

Well-known member
מנהל
גם אם נפתחים 5000

וגם יש אפשרות להסכים לחלק הביקורות ולא להגן עליו בכל שרשור ביקורת בכל נושא ואף פעם לא להצדיק את המבקר או להציג עמדה באמצע. ומצד הגולש הזה אין גם התעלמות, הוא מגן עליו בכל שרשור שבו מבקרים אותו ולא משנה על מה.

למעלה