לביבי אין חברים
מי שנותן מתנות גם אם זה בניגוד לחוק אי אפשר לטעון שהמתנות נגנבו ממנו.לביבי אין חברים
רק כאלו שהוא משקר לגביהם
או משקר אותם
או גונב אותם
חברים מהגדנ"ע.
האמת? עדיף חבר עכזה מאשר השמאל הבוגדני בארץ
סופסוף הביביסט מודה ואומר את האמת-האמת? עדיף חבר עכזה מאשר השמאל הבוגדני בארץ
אני לא ביביסט, אבל אתה אנרכיסט שמאלן דפוק.סופסוף הביביסט מודה ואומר את האמת-
סינוואר הוא החבר האולטימטיבי של נתניהו.
לא ראיתי שאי פעם הייתה לך ביקורת על ביבי.אני לא ביביסט, אבל אתה אנרכיסט שמאלן דפוק.
כנראה גם לא ממש מבין עברית, אולי אתה בכלל ערבי מטונף..
לא מתערב בדיון ביניכם, אבל זה ממש לא הופך אדם לביביסט . מספיק לא להיות שטוף שנאה כדי לא להוסיף ביקורת בפורום בו מידי יום נפתחים כ25 שרשורי ביקורת על ביבי.לא ראיתי שאי פעם הייתה לך ביקורת על ביבי.
גם אם נפתחים 5000לא מתערב בדיון ביניכם, אבל זה ממש לא הופך אדם לביביסט . מספיק לא להיות שטוף שנאה כדי לא להוסיף ביקורת בפורום בו מידי יום נפתחים כ25 שרשורי ביקורת על ביבי.
ממש לא. אם כל היום יפרסם דברי שבח ותהילה, תוכל (אולי) לדבר על ביביזם. אבל מתוך כך שבן אדם בס"ה לא מתייחס למשהו? מגוחך להסיק מזה מסקנות. אז הרל"בים (ושניכם בקבוצה זו) מרגישים צורך להגדיר את כל מי שלא תוקף את נתניהו כביביסט. שוין. אם זה מה שעושה לכם טוב . אני אמשיך לחשוב שאלה מביניכם שיש להם מוח וגם מפעילים אותו מעת לעת, יודעים מצוין שזה חרטוט מצוי ולא מעבר לכך.גם אם נפתחים 5000
זה לא משנה - אם יש ביקורת צריך להגיד אותה אחרת לא ידעו מה הוא מאמין.
במצב הנוכחי מספיק לא לפרסם דברים רעים זה אומר ביביזםאם כל היום יפרסם דברי שבח ותהילה, תוכל (אולי) לדבר על ביביזם
כאמור, מגוחך בכל מישור נורמטיבי. אבל כל אחד וצרכיו הנפשיים.במצב הנוכחי מספיק לא לפרסם דברים רעים זה אומר ביביזם
אז העיתונאים שהסתירו את פרשיות המין של קצב הם קצביסטים?במצב הנוכחי מספיק לא לפרסם דברים רעים זה אומר ביביזם
זה לא רק לא לבקר בעצמך, זה גם לא לראות באף ביקורת ביקורת מוצדקת או מוצדקת חלקית.ממש לא. אם כל היום יפרסם דברי שבח ותהילה, תוכל (אולי) לדבר על ביביזם. אבל מתוך כך שבן אדם בס"ה לא מתייחס למשהו? מגוחך להסיק מזה מסקנות. אז הרל"בים (ושניכם בקבוצה זו) מרגישים צורך להגדיר את כל מי שלא תוקף את נתניהו כביביסט. שוין. אם זה מה שעושה לכם טוב . אני אמשיך לחשוב שאלה מביניכם שיש להם מוח וגם מפעילים אותו מעת לעת, יודעים מצוין שזה חרטוט מצוי ולא מעבר לכך.
אין הבדל בין שני המצבים לעניין דברי למעלה.זה לא רק לא לבקר בעצמך, זה גם לא לראות באף ביקורת ביקורת מוצדקת או מוצדקת חלקית.
וגם יש אפשרות להסכים לחלק הביקורות ולא להגן עליו בכל שרשור ביקורת בכל נושא ואף פעם לא להצדיק את המבקר או להציג עמדה באמצע. ומצד הגולש הזה אין גם התעלמות, הוא מגן עליו בכל שרשור שבו מבקרים אותו ולא משנה על מה.גם אם נפתחים 5000
זה לא משנה - אם יש ביקורת צריך להגיד אותה אחרת לא ידעו מה הוא מאמין.
הוא בהכחשה.לא ראיתי שאי פעם הייתה לך ביקורת על ביבי.
בהחלט שיש לי ולא מעט..לא ראיתי שאי פעם הייתה לך ביקורת על ביבי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.