החבר של חברה שלי

החבר של חברה שלי

היי אני כותבת בשם חברה שלי בת מזל אריה(13.8.85)יש לה חבר בן מזל עקרב(28.10.85) הבעיה היא שהוא בחור לא רציני הוא לוקח הכל בצחוק אפילו כשהם רבים וזה מפריע לה הוא הבחור הראשון שאנשים חושבים שדווקא דיי מתאים לה וחבל לי לראות שהם ייפרדו סתם בגלל שטות אתה חושב שיש סיכוי לשינוי באופי שלו?

האופי שלו לא ישתנה

אבל אולי שלה כן, והיא תבין שחוש הומור זה אחד המרכיבים החשובים שיש, ובמקום להפגע - תקבל אותו כמו שהוא..

למאוהבת

כשקראתי את ההודעה שלך נזכרתי בסיפור שכתבו לי איפשהו בפורום... זו לשונה..יש סיפור, על מלך אחד ששלח את הציר שלו, לציר לו את הפנים של משה רבינו (אז עדין לא צילמו) הציר ציר את משה, וחזר עם הציור למלך, והמלך הראה את זה לחכם שקורא בחוכמת הפרצוף, והוא אמר לו שזה ציור של אדם רשע, תאוותן, וכו` וכו` עוד הרבה מידות מגונות, התפלא המלך , כי הרי ידוע שמשה רבינו צדיק היה, שלח שוב ציר אחר, וגם הוא ציר את אותו ציור, אז הלך המלך להיפגש עם משה בעצמו, ושאל אותו לפשר הדבר, ואז משה אמר לו, שעל פי טבעו, ומזלו, כך הדבר , באמת יש לו פני רשע, ותאוותן, ועוד כמה מידות לא טובות אחרות, אבל הוא השתדל מאוד, ועבד על עצמו, ויצא משה רבנו. אז זה גם מתאים לכך, שעם ישראל מעל המזל,ומשה רבנו היה מבני ישראל. (יעל ארגמן) בעיקרון שה מראה על שאופי ניתן לשנות. אבל לפני שאת (או היא) משנים אופי של אחרים, תתחילו קודם לעבוד על האופי שלכם. פעם אמרו לי שלהתעצבן פירושו להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים.. אז למה להתעצבן? אני בטוח שחברה שלך היא מעבר לזה ושהיא תתגבר על זה... אבל השינוי חייב להתחיל בה.. וחוץ מזה - שיהיה המון בהצלחה;-)

למעלה