החבר של מישל "טדי" טדי בעצם כבר לא חבר אלא בעל!
T Till I get over u New member 2/8/04 #1 החבר של מישל "טדי"../images/Emo151.gif טדי בעצם כבר לא חבר אלא בעל!
D dun16 New member 2/8/04 #5 ../images/Emo127.gif תודה על התמונות! איך מצאת אותן?!!?.. איזה שבוע חיפשתי תמונות שלו... הוא לא נראה מי יודע מה ... העיקר שמישל מאושרת...
../images/Emo127.gif תודה על התמונות! איך מצאת אותן?!!?.. איזה שבוע חיפשתי תמונות שלו... הוא לא נראה מי יודע מה ... העיקר שמישל מאושרת...
O OrdinaryDay New member 3/8/04 #6 וואו, בפרופיל יש לו דימיון חולני- לאבא שלי שמישהו יזכיר לי בן כמה הוא?
D dun16 New member 3/8/04 #7 ../images/Emo19.gif חחחחח יכול להיות שאת הבת החורגת של מישל? נראה לי שהוא בן 40... זקן...
O OrdinaryDay New member 6/8/04 #8 ../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif מסכנה מישל (אופיר, סתמי) ד"א, רק רציתי לשתף, שסוף סוף עברנו דירה (10 מטרים מהדירה הישנה) וסוף סוף יש לי חדר והוא סגול! ורק שלי וויייייי!
../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif מסכנה מישל (אופיר, סתמי) ד"א, רק רציתי לשתף, שסוף סוף עברנו דירה (10 מטרים מהדירה הישנה) וסוף סוף יש לי חדר והוא סגול! ורק שלי וויייייי!
D dun16 New member 6/8/04 #9 ../images/Emo12.gif מזל טוב!!! תתחדשי..!!! גמני רוצה סגול או ירקרק... אבל לא כמו של בית חולים...