החבר

• פותח הנושא PREM
  • פורסם בתאריך

PREM

New member
החבר

אני כבר מס' חודשים עם חבר מקסים וכיון שאני בעלת בי איי והוא לא בעל תואר אני בסתר ליבי מזלזלת בו הוא הרבה יותר אינטיליגנטי ממני ועולה עליי באופי ובתכונותיו ובמוסריותו הוא חמוד מתוק ישר ואוהב מאוד מאוד אני בטוחה שיהא אב מקסים איך עוקרים את הספק על מנת שלא ישתלט וישבור את היחסים היפים שנרקמו ביננו : ) אני לא רוצה לזרוק אותו אחרי כמה שנים כמו שכבר עשיתי עם מישהוא אחר מאותה סיבה אני רוצה להתפכח להתבגר להבין שהשכלה זה כלום תודה

bios

New member
נסי בדרך הבאה

בכל פעם שעולה לך הספק הזה, תשאלי את עצמך "האם זו מי שאני באמת?". משמעות השאלה: האם אני רוצה להיות בחורה שאיכפת לה מתואר פורמלי של אדם או שבחורה שאיכפת לה מהתכונות היותר מהותיות ופנימיות שלו? אם את שואלת אותי (או את אלוהים ב"שיחות עם אלוהים"), אז יש סיכוי גדול שאת הבאת את החבר הזה לחיים שלך כדי שתוכלי לבצע את הבחירה הזאת וכהזדמנות לצמיחה רוחנית.

החבר

די ברור שיש לך כאן איזהשהו שיעור, אז אולי במקום להלחם בזה פשוט "תיהי עם זה" כלומר תסתכלי כמה שיותר לעומק על הזלזול הזה ותנסי לחוות את זה בצורה חזקה כלומר תרשי לעצמך לזלזל (רצי שזה יהיה כתרגיל - בעיני רוחך ולא על חם!) כמה שאת רוצה...אולי תגלי שבסה"כ את זו שמזלזלת בעצמך ואם תחליטי לזוז משם אזי אולי גם תוכלי להשאר עם החבר הזה או אחר...בהצלחה!

החבר שלך

היי פרם! קראתי את התשובה שכתבת לי והגיע אליי לתיבת דואר של וואלה אך זה הגיע חתוך משום מה ובקושי יכולתי להבין מה כתבת. מה קורה עם החבר? אולי תכתבי לי שוב? וגם אני רוצה לשרול אותך משהו: אני מתה להכיר עכשיו מישהו אבל מישהו שגם קרא את שיחות עם אלוהים והכוונה היא שיהיה קרוב לתחומים האלה. יש לך רעיון. איזה פורום רוחני את מכירה, אם בכלל?

enigma rain

New member
תיפרדי ממנו ../images/Emo98.gif

קודם כל זה לא פייר מצידך להשאר עם מישהו שאת מזלזלת בו, ושנית אחרי שתיפרדי ממנו ותראי כמה דבילים יש בחוץ וכמה קשה למצוא מישהו שאת באמת מתחברת אליו אז אולי יפול לך האסימון ותביני שבנאדם יכול להיות סתום לגמרי גם אם הוא פרופסור (ופגשתי מספיק כאלה באוניברסיטה) ויכול להיות אחלה בנאדם גם בלי תואר ככה שמה שחשוב זה כמה טוב לך איתו ולא מה יש לו ומה אין לו.

למעלה