החבר

• פותח הנושא PREM
  • פורסם בתאריך

PREM

New member
החבר

אני כבר מס' חודשים עם חבר מקסים וכיון שאני בעלת בי איי והוא לא בעל תואר אני בסתר ליבי מזלזלת בו הוא אולי אינטיליגנטי ממני ועולה עליי באופי ובתכונותיו ובמוסריותו הוא חמוד מתוק ישר ואוהב מאוד מאוד אני בטוחה שיהא אב מקסים איך עוקרים את הספק על מנת שלא ישתלט וישבור את היחסים היפים שנרקמו ביננו : ) אני לא רוצה לזרוק אותו אחרי כמה שנים כמו שכבר עשיתי עם מישהוא אחר מאותה סיבה אני רוצה להתפכח להתבגר להבין שהשכלה זה כלום תודה

אורזמן

New member
חבר או חברבורות

דבר ראשון צריך להודות וזה מה שעשית עכשיו. תצאי איתו, לא תנסי לא תדעי. חשוב שבמערכת יחסים יש, אנחנו ולא אני. בפרידה יש שני צדדים ולא אחד כדברייך אני לא רוצה לזרוק אותו אחרי כמה שנים כמו שכבר עשיתי עם מישהוא אחר... . תהיי שותפה לא אחראית\שולטת,
אלא אם אחד מכם אוהב את זה.
בהצלחה

magenta73

New member
אז תתבגרי

ותביני שתואר זה או אחר זה כלום... שמה שחשוב באמת זה האדם. לא חשוב כמה דיפלומות יש לו תלויות על הקיר. אני לפעמים, כנראה, בחיים לא אבין בחורות... וזה מדהים, כי אני אחת מהן...

1נעמונת

New member
תגידי לי

את יודעת, אני מטיילת לי בין הפורומים, ואין אחד שהודעתך לא נמצאת בו עד עכשיו, רגע, אני עוברת מפה לתרבות אירלנד, גם שם השארת את ההודעה? אז אם ככה אני אביא ציטוט מפי חבר הפורום שבו אני נמצאת לרוב, נועם גורדון שכתב לך: אל תפלי בחבלי בקסם של התארים. עובדה, לך יש תואר ואת מטומטמת......................

../images/Emo6.gif זרקי אותו

מגיע לו יותר.... אבל אני בכל זאת אענה לך עניינית, זה לא משנה מה הסיבה שגורמת לך לזלזל בו ואם היא מוצדקת או לא הנקודה היא אחת, את לא מצליחה להתגבר על זה, וזה יפה שאת מודה בזה ומודעת לזה, לדעתי את סובלת מבעיה פסיכולוגית מסויימת , יכול להיות שהחדירו לך בבית שבלי תארים אתה לא שווה, יכול להיות שההיפך, שראית בבית אנשים בלי תארים וזילזלת בהם מכל מיני סיבות, והמוח שלך עושה קישור בים הזילזול ובין העדר התואר, לדעתי, את חייבת לבדוק את זה עם עצמך כי יכול להיות שמחר תמצאי פרופסור להתחתן איתו ותהיו מאושרים עד 120 ומה יקרה אם תלדי ילד שבבוא היום יחליט שלימודים זה לא בשבילו והוא בכלל בא לו להיות ברי סחרוף הבא,ואולי גם יצליח בזה, אז תזלזלי גם בו? אז בלי קשר לזוגיות שלך, תבדקי מאיפה זה נובע וטפלי בזה, לטובתך האישית ונכון לכרגע, אל תהיי אם מישהו שיש בך זלזול בו, זה לא פייר, וגם אם תטפלי, זה לא יעבור כל כך מהר, זה תהליך. בהצלחה

blue eyes21

New member
../images/Emo67.gifמה?

את רוצה להתבגר ולהבין ,אז תתבגרי כבר ותביני-מה קורה לך???? יצאתי פעם עם רופא,דוקטור.התברר כמשעמם,צר מוחין,קמצן ועוד ברכות . את בסדר?איפה את חיה. השכלה לא מעידה על תוכן, על חוכמת חיים ואפילו לא על יכולת להצליח בחיים.שמעת על החברה ממירבליס,הם מיליארדרים היום ולא סיימו אפילו תיכון.ואת ,מה יש בך חוץ מהשכלה .אולי אם זה את לא רוצה להתמודד?! יש לך בחור מקסים לצידך? נסי להיות ראויה לו,יש כאלה שלא זוכות לזה.

למעלה