החבר

• פותח הנושא PREM
  • פורסם בתאריך

PREM

New member
החבר

אני כבר מס' חודשים עם חבר מקסים וכיון שאני בעלת בי איי והוא לא בעל תואר אני בסתר ליבי מזלזלת בו הוא הרבה יותר אינטיליגנטי ממני ועולה עליי באופי ובתכונותיו ובמוסריותו הוא חמוד מתוק ישר ואוהב מאוד מאוד אני בטוחה שיהא אב מקסים איך עוקרים את הספק על מנת שלא ישתלט וישבור את היחסים היפים שנרקמו ביננו : ) אני לא רוצה לזרוק אותו אחרי כמה שנים כמו שכבר עשיתי עם מישהוא אחר מאותה סיבה אני רוצה להתפכח להתבגר להבין שהשכלה זה כלום תודה

מיטללל

New member
פפפפפפ

הוא מצד אחד: "הוא הרבה יותר אינטיליגנטי ממני ועולה עליי באופי ובתכונותיו ובמוסריותו..." מצד שני: אין לו תואר. את מצד אחד: פחות אינלגנטית ממנו, עם אופי ותכונות פחות טובות.." מצד שני: יש לך תואר. ואת זו שמזלזלזת בו?!?! משום מה אני לא מצליחה להבין את המשוואה הזו...

מיטללל

New member
ובנימה יותר רגועה-

זה התואר נטו או שיש עוד סיבות שמציקות לך ומובילות למחשבות אלו?

ת מ ו ז

New member
מצטערת להגיד לך

אבל מי שלא מקבל אחרים כמו שהם, לא מקבל את עצמו באמת. ההפך הוא הנכון שמעת את המשפט הזה? כאשר את מזלזת באדם רק בגלל שהוא לא עשה תואר ראשון ואת יותר טובה ממנו כי את כן עשית, את מזלזלת בעצמך מותק שלי. ואת לא צריכה לנסות לקבל אנשים אחרים כמו שהם, אלא להתחיל בלאהוב את עצמך, רק משם יבוא השינוי האמיתי, הייתי מציאה לך לקחת שיעור או שנים במודעות.

למעלה