החגיגה החלה....................... :cool:

shoteret

New member
החגיגה החלה....................... :cool:

היי סקסיים, היום זה היום והחגיגה החלה כולם מוזמנים לפורום סקס והמשימה שלכם להיום היא לשבור שיא חדש בפורום של תפוז ועלינו לכתוב היום 100 הודעות בפורום שלי כן 100 הודעות כולנו יחד!!!!!!!!!!! אז קדימה למלאכה תתחילו לכתוב. נוריתי

=====הודעה חשובה===========

ועוד משהו חברים וחברות....... מבין כל ההודעות שיפורסמו כאן היום... אני והשוטרת נבחר בהודעה הכי טובה. וטובה ז האומר.. לא זתם,,,משהו אירוטי.. או משהו מדעי..משהו מעניין שהנושא כמובן זה סקס. אבל בצורה הכי טובה שאתם יכולים . ומי שיבחר על ידינו כהודעה הכי טובה יהיה לו את ההזדמנות לדבר עם השוטרת בטלפון..... אז קדימה........לעבודה......... ושהטוב או הטובה ינצחו... חוקרת

shoteret

New member
חוקרת אני הורגת אותך..........

מתוקה שלי, נראה לך שמישהו ירצה כאן לדבר איתי לא חושבת ואולי אתן את מספר הטלפון של החוקרת מה דעתכם חברים יאללה תתחילו לכתוב ואל תשכחו היום צריך לשבור שיא בפורום סקס 100 הודעות נוריתי

~פנדה~

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

תני לי להתעלל בה קצת לפני שאת הורגת אותה יש לי רעיון יותר טוב להודעה הנבחרת לילה סוער עם מושי ותינו במלון 5 אבנים בחברון סתם שוטרת מה דעתך על.....ממממממממ........ שיחה של הזוכה איתי איתך והחוקרת בחדר לבד רק אנחנו וכל מה שירצה?

פנדושששששששששש

להתעללללללללל? בי??????????? אין סיכוייייייייייייי חחחחחחח סופ``ש סוער עלק.... אני מעדיפה לזכות אז בהודעה הגרועה של השנה.........;-) יאאא פנדוש שיחה עם שלושתנו הבן אדם הרי לא יחזיק מעמד. עם שלשות הכוחות:)

~פנדה~

New member
אוקיי יציאה מהארון

לאור הפאדיחה שעשיתי לעצמי טוב הפסקתי לעשן תבינו אותי (ותרחמו על כל מי שמסביבי) אז למי שלא הבין פנדה=סוהרת

joe_schmo

New member
פנדה, סוהרת, בחירה מעניינת של מילים

ביטוי לא כל כך מוצלח, לא היית אומרת?! :) :) :) את טוענת שאנחנו לא נחזיק מעמד בפרס שחוקרת הציעה... תנו לנו לבדוק את זה, מה דעתכן? :) :) :)

pachanga

New member
לא הייתי אתמול אבל....

אולי הייתי מצליחה לעבור את ה 100 הודעות אם הייתי מתאמצת אבל אם הייתי בבית ואז קרה כל האסון הכבד הזה היה לי קשה להאמין שהייתי עושה יותר מ 100 הודעות יום קשה היה יום חמישי נפל על המסיבה :-( פאצ`נגה

למעלה