החג מעלות שהיה לנו....

החג מעלות שהיה לנו....../images/Emo47.gif

תודה רבה רבה רבה לכל מי שעזר לנו, ולזכרון ובנימינה שבאו לתמוך בנו!!!! מקווים שנהנתם למרות שלא הבינו כלום מההצגה...
ומהכתובות אש ששרפו כמעט את כולנו...
אבל לאלו שלא היה אל תבינו לא נכון, החג מעלות היה מצויין, יפה, מרשים, וקרלינסקי הבינה את כל מה שירדנו עליה וזה העיקר!!!! אז ביי ביי ב-
- - - - לי קן עתלית 100,000 השולט!!!!!!!!!!!!

לי היה פשוט עננננננננק../images/Emo108.gif../images/Emo106.gif

באמת כל הכבוד!! זכרונית גאה שכמוני.... הא ועוד משהו! המסכת שלכם, היתה פשוט גאונית!!! "אתה יודע למה לי יש שקל ולך אין?" "כי מישהו שם למעלה, בממשלה החליט שלי יהיה ולך לא יהיה. וזה יהיה ככה כי ככה מתאים לו" מסרים סוציאליסטיים בהפוכה....
טוב אני לא מצטטת יותר-מי שגר קרוב ולא בא-הפסיד!

הנה הפירוט שניידר

המסכת היתה "מי רוצה להיות קומונ"ר (אף אחד)" חוצמזה שעבדנו עליה כמה שעות לפני ההופעה היה די טופ. היו 5 כתובות אש (הנוער, העובד, והלומד, קן עתלית, 100,000)!!!! הכתובות אש כמעט שרפו את האנשים כי היתה רוח חזקה.... אבל חפיף ירדנו על קרלינסקי על זה שבגללה טל גלעד וכרמי לא נגנו בטקס רבין של המחוז.... וזהו..... הפסדתם אבל לא נורא.... ביי ביי

C.R

New member
אם כבר לא הייתם...

אז רק שתדעו שלי ואני משחות מעולה ומגיע לנו לפחות אוסקר.....
ושדברתי מאוד ברור וכולם הבינו את הכל.....
ושאף אחת לא נפלה באמצע הבמה..... ושהחבר טלפוני היה מאוד נחמד......

יפה יפה

ואל תגיד שהפסדתי (גם אם זה נכון) כי אני רציתי לבוא ולא הרשו לי בקן ואני מאלה שנלחמים לטובת זה שאנשים לא יבריזו מפעולות אז לא יכולתי לבוא למרות שממש רציתי. בכל מקרה תגידי מתי הכנס ט´ שלכם?

לשניידר....

כל הכבוד על הלחימה שלך זה בסדר גמור! הכנס ט´ שלנו עדיין לא פורסם ולא חילקו פלאיירים (איך שלא כותבים את זה...) אבל ממה ששמעתי אז זה ב8 לדצמבר ואנחנו מקווים לשבור את השיא של השכבה ולצאת יותר משמונה!!!!!!! תאחלו לנו

בהצלחה!!

את מתכוונת שיצאו יותר משמונה מהקבוצה כי בטוח אתם יוצאים איזה 200 ט´ניקים הרי יש לכם 20 קבוצות בשכבה ט´ ובכל קבוצה 20 חניכים אז יהיה בסדר קן עתלית(שואף ל-) 100,000

../images/Emo42.gifעל החג מעלות ולשניידר|

חבל באמת שהפסדת שניידר אבל לא נורא צילמנו את זה אז תוכלו לראות! היה באמת ענק ואני שמחה שאנשים עבדו על זה למרות שאת החזרה הראשונה והאחרונה עשינו כמה שעות לפני תחילת ההופעה!!!
הכנס ט´ שלנו אם אני לא טועה צריך להיות בסביבות השביעי לדצמבר אבל אני לא בטוחה.

C.R

New member
טל.....

אסף צילם את זה אז כל האנשים יצאו בלי הראשים שלהם.....
ואת הנפילה בחלק עם המטוס הוא לא צילם..... ודרך אגב יש אמא אחת שצילמה תחפשי אולי היא צילמה יותר טוב....(בטוח...) טוב מחר ב7 אל תשכחי

למעלה