החדר שלכם

זה יהיה ארוך..

אממ.. יש לי המון פסלים כמה תמונות מדבקות בגדים- חולצות, מכנסיים דיסקים אלבומים קיצר מגירות שלמות, מגירה על גבי מגירה

Shai Felton

New member
נמנמנ....../images/Emo77.gif

5 פוסטרים
רוזטות
גביע
כרית
ספר
פסל כזה....
אלבום תמונות של סוסים מהחווה
תמונות ממוסגרות (כפיר,גבע)
ציוד רכיבה שהוא לא בחווה - מכנס + חולצה לתחרויות, שוט אחד... בטוח שכחתי משו.....

היי את השניים בצד ימין למטה יש לי!

גם לי יש אותם בחדר.... ויש לי עוד מלא.. באט.. אין לי כרגע מצלמה.....ואין לי כח לפרט...

אמממממ...

3 רוזטות[2 מקום ראשון ואחד מקום שני{משתי תחרויות}] לוח שנה פוסטר עם סוסים רצים בעדר פסל תמונות מהחווה בגדי רכיבה[חולצות ומכנסים]

animals lover

New member
יש הרבה דברים...../images/Emo107.gif

או-קיי-נתחיל מהמחשב- הרקע של סוס, השומר מסך של סוס, החץ של העכבר זה סוס, האייקונים של המחשב שלי וכו' הם סוסים, כשהמחשב נדלק/נכבה הוא עושה קול של סוס ויש לי מלא תמונות, סרטונים וקבצים של סוסים!!!ויש ברקע אנימציות של סוסים ועוד חיות... בחדר עצמו-תמונת פאזל 1000 חלקים של סוסה וסייח, תמונה של סוס של צייר ששכחתי את השם שלו...,עוד תמונה של סוס, פוסטר של מוסטאנג שחור דוהר
,פוסטר של קווטר הורס, פוסטר של ערבי, פוסטר עם סוסי פרא, 4 פסלים של סוסים, מלאאאאא ספרים על סוסים...ליד המיטה יש ציורי סוסים שאני עשיתי!!! כמובן שאלה הדברים שיש לי בחדר...יש עוד פסלים ותמונות של סוסים בסלון....ושהייתי קטנה גם היו לי מצעים של סוסים....וסוס נדנדה... ונראה לי שזהו-אם יש עוד דברים ששכחתי אני אוסיף אותם אח"כ!!!

mkuzi

New member
אוקידוקי!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחח

8פסלים של סוסים 7פוסטרים מסוגים שונים (חולקם בד חלקם נייר) קצת חולצות קצת רוזטות הרקע של המחשב השני הוא מדבר עם הר ובאמצע סוס מתרומם על הרגליים האחוריות. אני חושב שזהו.....

צדק8

New member
לא הרבה ../images/Emo4.gif

- רוזטה אחת - שני פסלים קטנים - אלבום תמונות קטן - לוח שנה גדול - שלושה ספרים ( סוס השמים של סהר והלוחש לסוסים ) - עיתון באנגלית - מחברת הספר שלי (אני כותבת סיפור ממש גדול על סוסים) מממ..זייהו בערך. אבל זה לא משנה כי יש לי סוסים 5 דקות הליכה מהבית, 2 דקות באופניים ).

mkuzi

New member
אההה!!!!!!

גם לי יש את "סוס השמים של סהר"!!!!! זה ספר ממש יפה!!!!!!!

mkuzi

New member
למה??????

בעיני כל הספר יפה!!! גם הסוף!!! הרי הסוף טוב וכולם יוצאים שמחים.

TauraMan

New member
אמממם.. אוקייי../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

רוזטות וגביעים.. תמונה מצורפת...
חולצה-טאורה המלך. שלג המלך וחולצה מאליפות הצפון(רנצ'ו מניס). תמונה של שלג, תמונה של בל, אלבום תמונות, כמה ספרים, פיסול שעשיתי בעץ, תמונה על החלון שחברה עשתה לי.. וזהו..

טוי בוי

New member
טוב...

יש לי 4 חולצות עם סוסים. איזה 4-5 פוסטרים. תמונות גזורות וציורים בכל מקום. בהלוק של הציורים שלי {הכול סוסים}. על הצבעי מים שלי {הם בשפורפרות} אז יש סמל של סוס..חחח. איזה 7-8 ספרים עלסוסים. איזה 100 פיסלונים של סוסים {אוסף}. וזהו...

טוי בוי

New member
אהה ויש לי גם מלא תמונות מהחווה...

ומהקאנטרי.................. ויש לי 4 רוזזטות.... מקורם ראשון- קפיצות. מקום ראשות- תחרות תחפוסות בפורים חיפשתי את טוי בוי ללפרה חחח יצא גדול! מקום ראשון- דרסאג'. מקום שלישי- קפיצות.

מדף לכך אורך החדר עם סוסים

יצוקים מגומי פוסטרים 20 ספרים בערך 13 חולצות ועוד אחת עם השם של הסוסה שלי פוסטר של אלופי הקפיצות 2003 חתום מכל אחד מהם תמונה שלי עם סגן אלוף קפיצות צרפת מישל רוברט והסוס שלו וכל מיני תמונות קטנות אבל החדר שלי זה לא עולם הסוסים יש לי עוד דברים אחרים בחיים

אסף 1989

New member
קצת אבל קולע

פוסטר של סוס אנדלוסי עומד על 2. תמונה של אבא שלי בצעירותו על הסוס שלו טוקי נעמד על 2. ציור של הציירת והשופטת (בתחרויות דרסז') הידועה שרלי הירש שציירה את הסוסה של אבא שלי- כוכבה. תמונה של סוס ערבי על הדלת. וזהו.

Juli kleo rullz

New member
אוקיי אז ככה: ../images/Emo15.gif

פסל של סוס
בגדי רכיבה
ספרים (הלוחש לסוסים, סוס השמיים של סער, בלאק ביוטי, הקסם השחור, ספיריט אוף דה ווסט)
פוסטר של סוס

למעלה