החדש שואל

C H 4

New member
שתי אפשרויות

ניסיתי את זה ממש מזמן עם שבבי סויה (היקרים שנקראים "סויארמה" ולא חושבת שהמחיר מוצדק) כדי לעשות מהם משהו אכיל צריך להשרות אותם ל10-30 דקות במים רותחים ואז לסחוט אותם טוב ולהשרות אותם במרינדה כלשהי עם טעם. לשווארמה השתמשתי בתבלינים לשווארמה והשריתי אותם בתבלינים עם מרינדה כלשהי (אולי פשוט מים חמים) למשך כמה שעות. עשיתי את זה ממש מזמן ומאז לא ניסיתי שוב. אפשר לנסות גם עם סייטן ואותם תבלינים.
 
למעלה