החדש של ג'ורדן רודס

החדש של ג'ורדן רודס

מי ששמע אותו, מה דעתכם עליו? אני הרגע סיימתי להקשיב לו בפעם הראשונה, ואני חייב להגיד שזה אלבום קאברים מעניין מאוד. אהבתי וסטיבן נשמע טוב בשיר האחרון.

Benn Is Kane

New member
כתבתי באמצע שבוע שעבר:

"הלבום של ג'ורדן רודס, The Road Home, יוצא היום. באחד מהשירים, Tarkus, שהוא קאבר לאמרסון, לייק & פלאמר, מופיע באורח סטיבן ווילסון (ששר חצי מהשיר, ובחצי השני מחליף אותו קיפ ווינגר, שהיה הבאסיסט של אליס קופר לתקופה מסויימת, והבאסיסט/קלידן/גיטריסט/סולן של ווינגר). שמעתי את האלבום, והוא פשוט מעולה. הכל בו. ג'ורדן ענק, ובחירת השירים מעולה (האהוב עלי הוא ה"JR Medley", שכולל בתוכו את Supper's Ready הענק של ג'נסיס ואת Talk to the Wind המדהים של קינג קרימזון)."

handlessman

New member
../images/Emo207.gif אם כבר פתחת שרשור של אלבומים חדשים...

טוב זה לא ממש חדש דנדש, אני מדבר על Paradise Lost של Symphony X, שיצא לפני 3 חודשים בערך. בהתחלה הורדתי אותו כי הוא לא הגיע לחנויות בארץ, ורק לפני כמה ימים חבר שלי קיבל את המשלוח של האלבום מחו"ל - הוא הזמין שני עותקים, אחד לו ואחד לי. פשוט אלבום פצצה!!! אני חייב עכשיו ללכת אז אני אפרט בערב אולי...

Benn Is Kane

New member
לא אהבתי אותו במיוחד.

היו להם טובים יותר, בהרבה. אבל בכלל, אני לא מעריץ גדול שלהם.

Ma†an

New member
פרוג רוק

ויש שמשווים אותם לפורקיופיין, יש לא מעט דמיון בניהם להקה טובה מאוד אבל לא חדשניים במיוחד, כרגע יצא להם אלבום חדש אם אתה מתעניין תנסה את Second life syndrome

handlessman

New member
לא השוותי אותו לאחרים...

שכמובן גם הם מעולים. חוזר בי ממה שאמרתי בהודעה הקודמת, גם עכשיו לי כוח... תסתפקו בהצהרה ההיא ^^^

Ma†an

New member
אוח. הביצוע של רודס ל Tarkus פשוט אדיר

במיוחד וילסון. והסיום

למעלה