החוברות של הדיסקים...

WundeRKind

New member
החוברות של הדיסקים...../images/Emo105.gif

תגידו, בחוברות של KID A ו AMNESIAC, יש איזו משמעות
לא שאני מוריד מהערך של הציורים שיש שם, אבל זה אמור לסמל משהו
הדפים השקופים בחוברת של KID A.. לא יודע... כי אם זה לא מסמל כלום, אז החוברות שלהם נורא משעממות
ואם כבר אני אנצל את זה לשאלה, אתם יודעים איפה אפשר לקנות חולצות רשמיות של רדיוהד באזור המרכז
תודה

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אמממ...

אני לא יכולה לענות על השאלות הראשונות. אשמח גם לתשובות :) אבל לגבי החולצה- בשוק הכרמל אפשר להשיג חולצה עם הדפס מ- Amnesiac.

FunkyMonk

New member
משעמם???

עזוב, בלי קשר שיש להם משמעות עצומה (במיוחד לאמניז'ייק), גם אם לא הייתה להם משמעות כלל - אלו חוברות גאוניות! מלאכת מחשבת של אמן עצום בגאוניותו! ויש להן המון משמעות, באמניז'ייאק החוברת מהווה חלק מהקונספט של שני האלבומים (קיד איי ואמניז'ייאק), לפחות איך שאני רואה את זה.

Karma Killer

New member
אממ

ספציפית לגבי המשמעות אני לא יודע להגיד לך למרות שאני מניח שיש אבל מבחינתי, לפחות בקיד איי, הציורים והחוברת הם במקום הטקסטים של השירים. הם חלק בלתי נפרד. האווירה שמועברת ע"י התמונות, הנופים המשורטטים והשבורים האלה מול הכאב הקודר של הטקסטים.. זה משמעותי מאוד... וזה גם יפה מאוד:)

lifahead

New member
!

משעממות? אני לא רואה את זה ככה. חוברות מדהימות.. קניתי חולצה עם הדפס של העטיפה של הייל טו דה טיף באיכות מעולה רק ב20 שקל בת"א, אבל לא נראה לי שיש עוד אז אני בעצם סתם משוויצה..טוב נו, נה נה בננה!!!

kittycatbone

New member
המ,

כמו שכבר כתבו, דווקא הציורים לדעתי מעבירים משמעות עצומה לאלבומים עצמם מבחינת האווירה שהם מעבירים. בכל מקרה, גם ללא משמעות מיוחדת וספציפית, אני בהחלט לא יכולה לראות את זה כדבר משעמם. במיוחד כי הציורים פשוט באווירה שלהם קשורים לאלבומים- והם ציורים יפהפיים שפשוט כיף ויפה להסתכל עליהם לא משנה מה. אבל אולי זאת גם רק אני, שלא משתעממת מלהסתכל על ציורים ויצירות אמנות (עם או בלי קשר לזה..)

The Walrus

New member
שאלה דומה

מה הקטע של החוברת של אוקיי קומפיוטר? שהם כותבים את השירים מוזר והכל? למה?

kittycatbone

New member
אני רואה את זה

כהעובדה שהאלבום עוסק בטכנולוגיה, ועוד בשם שלו יש את המילה "מחשב", וכל הטעויות כתיב האלה לדעתי מסמלות אולי כאירוניה כלשהית את הטכנופוביה שלהם. מן אנטי-תזה לטכנולוגיה, ושהכל יוצא עקום כשהם מקלידים הכל במחשב לדוגמא. אני מאוד אוהבת את זה אגב
ולפי שאר האלבומים גם אפשר לראות שהם אוהבים לעשות את זה בעצם בכל האלבומים שיש להם את המילים של השירים כלולים בפנים. (למרות שזה במעט מדי אלבומים
)

The Walrus

New member
גם אני חשבתי על משהו כזה

חלק מהדברים שם הם טעויות נפוצות במחשב, כמו להשאיר קאפס לוק דלוק, טעויות הקלדה (שימי לב שלרוב האותיות הלא קשורות שמתפלקות למילים - קרובות לאות שלפניהם במקלדת) וכו'. רעיון מאוד יפה.

למעלה