החוברת עם ה6 מבחנים - מחיר מופקע

shivshiv

New member
החוברת עם ה6 מבחנים - מחיר מופקע

המליצו לקנות בקורס חוברת שמוציא המרכז הארצי עם 6 בחינות אחרונות בצירוף פתרונות אמרו שהמחיר שהמחיר שלה 38 .. ואולי לא שמעתי טוב . כי שהלכתי לסטימצקי הערכה שם עלתה 118 ש"ח שזה ממש ממש יותר מידי בשביל שישה מבחנים מסכנים אז למה חייבים לעשות כזאת מסחטת כספים מכל דבר שקשור לפסיכומטרי כסף לערכת הרשמה כסף להרשמה כסף לקורס - זה כבר לא משנה כי יש עוד 3 ימים לפסיכומטרי . אז זה מה שאני חושבת בזמן האחרון בקשר לביטול הפסיכומטרי - אם באמת סילבן שלום רוצה לעשות שינוי לטובה אז שיפקח את העיניים ויראה שהמבחן עצמו כמבחן הערכה דיי ממלא את תפקידו הבעיה היא במחירים הגבוהים שיש לשלם על כל דבר שקשור לפסיכומטרי - ובמקום להשקיע סכומים בלתי נתפסים על להמציא את הגלגל מחדש עדיף שישקיעו את הכסף בספסוד המבחן והקורס (שבוא נהיה מציאותיים - חייבים לעבור כדי להוציא ציון נורמלי) ולא לתת אותו בידי אנשים שרוצים להרוויח כסף על רצונם של של אנשים לרכוש השכלה גבוהה ! #$%$%^$% טוב , הוצאתי את העצבים שלי להערב אני חוזרת ללמידת מילים מהמילון והיום - האות ח´ : חאן ,חבוט, חבורה, חבוש חביצה ,חבל ,חבק, חברבר, חג, חגו .. המממ ידעתם שחגו זה סדק ? טוב לדעת .. לילה טוב

למעלה