החוברת של באטמן מס 615 של יולי 2003

Supermans girl

New member
החוברת של באטמן מס 615 של יולי 2003

הצייר פשוט מדהים!!! הציורים משגעים והצביעה מדהימה. שם הצייר לא ברור לי, על הכריכה כתוב: LOEB LEE WILLIAMS זה שם של מישהו? לא הבנתי. מישהו מוכן להרחיב על הצייר הזה קצת ולהגיד לי איזה עוד חוברות הוא צייר לאחרונה? למישהו יש את החוברת? תודה!

Cartman

New member
הצייר הוא ג'ים לי

השמות בכריכה הם שמות המשפחה של אלו שעשו את החוברת, לי הוא הצייר, לואב הוא הכותב ג'וף לואב, ואין לי מושג מי זה וויליאמס, בטח הצובע. אני יודע שלי מצייר את כל הסיפור האחרון של באטמן, שהתחיל בחוברת 608. יש לי את כל החוברות מ608 עד 615, ו609 במצב קצת מחורבן. אם את רוצה לקנות צרי קשר, אבל המחיר של רוב החוברות עלה מאוד.

Supermans girl

New member
אההה..

לא לא אני לא אספנית ממש רק פה ושם יוצא לי לקנות איזו חוברת יפה..
ג'ים לי צייר עוד משהו חוץ מבטמן? הוא צייר חדש יחסית? יש לו איזה אתר באינטרנט? יש למישהו חומר עליו? דרך אגב אני קניתי את 615 ב-12 שקל שזה כלום יחסית לאיכות...

illustrator

New member
ג'ים לי

ג'ים לי הצייר האהוב עליי, למרות שלדעתי הוא היה טוב יותר לפני כעשר שנים. כפי שקרטמן אמר, לואב (או לב, לא בטוח איך מבטאים את שמו) הוא הכותב. סקוט וויליאמס הוא האינקר (אינקר מעולה, לדעתי). אם תגיעי לפסטיבל הקומיקס, יהיו עוד הרבה חוברות של לי ווויליאמס. אם לא, צרי קשר למייל. עוד חוברות עליהם עבד ג'ים לי: Punisher War Journal Uncanny X-men X-men WildC.A.Ts Deathblow Divine Right

Supermans girl

New member
איזה יופי!!

אז מי הקולוריסט? יש אפקטים של צבעי מים נהדרים!! אז שילוב נהדר של צייר מעולה, אינקר טוב וקולוריסט טוב.. שווה! וברור שאני אבוא לפסטיבל- כמו שנה שעברה!! זוכר? אגב- באיזה תאריך הוא? וזה לא פסטיבל רק של אנימציה
..? יאללה מתחילים לחסוך...

Supermans girl

New member
מישהו מוכן לענות לי? מתי הפסטיבל??

באיזה תאריכים הוא מתקיים והאם זה פסטיבל קומיקס או אנימציה?? תודה.

ykonijn

New member
תאריכי פסטיבל

הפסטיבל יערך בין ה 18 ל 20 באוגוסט בסינמטק תל אביב. זהו פסטיבל קומיקס ואנימציה, ויכלול מהשניים. מומלץ לכל אוהבי הקומיקס.

למעלה