החוברת של טל?!?!

למבי

New member
החוברת של טל?!?!

אני קוראת עליה המון בפורום השני ולא יודעת במה מדובר... אני באמריקע - מישהי/ו יכול/ה להגיד מה זה? מי זה? אי]פה זה וכמה זה? והאם זה מומלץ? אני יכולה לשלוח את אמ'שלי או אחותי שיקנו לי וישלחו לי לפה אבל קודם רציתי לדעת אם בכלל כדאי להטריח אותן...

net the jet

New member
חוברות מאד נחמדות, עם הסברים טובים

כל חוברת בנושא אחר. את יכולה לראות באתר של טל צפריר ( טלטלים בגוגל ) ניתן להמזין בדואר הביתה או לקנות בחנויות שבהן קונים את הבצק סוכר ושאר החומרים. תבקשי שיקנו לך אחת וישלחו לך, תתרשמי ותראי אם בא לך עוד.

למבי

New member
תודה! השאלה היא אם אני פה ויכולה לקרוא

(אין לי בעיה עם אנגלית) את הספרים של דבי בראון וחברותיה האם המידע הוא די חופף או שיש שם דברים שאין בשום מקום אחר? מצטערת שאני מציקה אבל המשפוחה שלי לא מבינה בזה כלום ואני לא יכולה לשלוח אותן לבדוק
תודה

net the jet

New member
מבחינת הסברים נראה לי שדבי בראון מכסה

לא מעט, כך שאם יש לך ( או חשבת לקנות )כמה ספרים שלה - זה יפה וטוב. פשוט הסגנון הוא אחר. אני חושבת שגם המחיר יותר זול בסופו של דבר ( של החוברות ) את יכולה להכנס גם לאתר של דבי בראון- יש לה שם עמוד על הספרים שלה. אם את לוחצת על ספר יש כמעט את כל העוגות שבכל ספר . היא לא חוזרת בכל ספר על טכניקות דומות אלא בהחלט נונת עוד ועוד . ז"א שצריך כמה ספרים אם באמת רוצים ללמוד הרבה דברים. את יכולה גם לבדוק באתר של טל ( טלטלים ) יש לה דוגמאות של הספר שלה ושל החוברות. את יכולה גם להתרשם מהעוגות שלה כי כמעט בכולן זה טכניקות שהיא מלמדת אח"א בחוברות. מקוה שעזר לך.

יש הנחות לחברות הפורום?

אני בדיוק גם מחפשת חוברות טובות. איזה הכי מומלצות למישהי מתחילה שרוצה הוראות מפורטות ומדוייקות?

net the jet

New member
לגבי הנחה לא יודעת\זוכרת, ולא הבנתי על מה את

שואלת המלצה. על חוברת ספציפית ? כולן באותו סגנון כשכל אחת עוסקת בנושא אחר

מבחינת תוכן עשיר, הסברים טובים...

אני לימדתי את חברה שלי מהעבודה והייתי רוצה לתת לה במתנה ספר טוב אז תהיתי מה אתן ממליצות לקנות לה. משהו על פיסול מפורט...

יש את הספרים של טל צפריר ואת של טל כץ, ואם

רוצים פרוייקטים מורכבים יותר, הספרים של דבי בראון מומלצים ביותר, רק שהם באנגלית, אם זו בעיה.

נעמהG

New member
את הספר של טל צפריר לא מכירה, אבל יש לטל צפרי

ר חוברות נחמדות לפי נושאים, שעולות בדרגת הקושי (יש שלוש סדרות בכל אחת בערך 8 חוברות) ולטל כץ יש ספר שאני אוהבת, נוח לי שהוא בעברית והוא מתאים לחברה המתחילה שלך, יש שם גם הסברים על ציוד ומתכונים וכל מה שצריך.. תסתכלי באתר של טל צפריר (טלטלים) ובאתר של טל כץ (שוגה)

של טל כץ אני מכירה/tapuzforum/images/emo13.gif

לא רציתי להיות מקובעת אליה. יש את של טל צפריר גם בחנויות ספרים כמו של טל כץ?

net the jet

New member
כן. אם לא בחנות הספציפית שאת נתקלת בה תמיד

אפשר להזמין, או מטל או בסטימצקי\צומת ספרים וכ"ו

winny

New member
משהו שמייחד את החוברות...

היא נותנת רעיונות להפעלה עם הילדים. זה משהו שאין בספרים, ואני מוצאת שזה מתוק. היא לא נצמדת רק לקישוט עוגות... המחיר טוב, וזה פינוק קטן ונחמד.

למעלה