החודש החבר הכי טוב שלי מכשהייתי בן 14 חוגג 30.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
1123.jpg

אני תוהה איפה הוא היום. אני תוהה מה הוא עושה בימינו. אני מקווה שהוא בסדר. אני מקווה שהוא מאושר. ואם הייתי מגלה שהוא לא, זה היה ממש מכעיס אותי. ואני לא כועס בקלות.

d28943c8633093cbd05a2f7ebc838ff1.jpg

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אני שמח שהוא חוגג יום הולדת.
אני לא. ולפי איך שאני מכיר אותו, גם הוא לא. יש סיבה למה היינו כאלה חברים טובים. אנחנו דומים. אבל זה בעצם טוב יותר מזה. זה בעצם משמעותי יותר מזה. היינו אנשים דומים בעולם שבו אין הרבה אנשים כמונו, מה שהפך את כל מה שהיה לנו ביחד לכל-כך הרבה יותר טוב, ומשמעותי, ובעל ערך.

בין יתר הדרכים הרבות שבהן היינו דומים אחד לשני, הייתה לנו תפיסה דומה בנוגע לימי הולדת. שנינו חשבנו שהיום הולדת שלך הוא פשוט ציון דרך שהמשמעות שלו היא כזה "ברכותיי, אתה קרוב יותר בשנה למוות שלך", ושלכן ימי הולדת הם בעצם לא דבר שמח. הם דבר עצוב.

אף-פעם לא הכרתי עוד מישהו חוץ ממני שחושב ככה עד שפגשתי אותו, ואף-פעם לא שמעתי על עוד מישהו חוץ משנינו שחושב ככה מאז ועד שנים לאחר מכן, כשראיתי את סדרת הטלוויזיה "קייל XY", ששם לדמות הראשית, קייל, יש גם כן את אותה השקפה עצובה על ימי הולדת, אבל זאת דמות בדיונית בסדרת טלוויזיה, אז לא נראה לי שהוא נחשב.

אבל כן, אנחנו לא אהבנו את ימי ההולדת שלנו, ולא רצינו להיות קרובים יותר למוות. רצינו להיות צעירים לנצח.

לא רצינו שהזמן יחלוף. הכול היה מושלם בדיוק כפי שהיה. היינו מאושרים. אף-פעם לא היינו מאושרים.

hunter-mccracken_2716686.jpg

עצוב שמת, אבל בזמן החיים לא צריך לחשוב על המוות אלא לאהוב את התקדמות החיים. אני מקווה שתתגבר על הצער ושיהיו לך זיכרונות יפים ממנו, שיעזרו לך.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
עצוב כשמישהו מת, אתה מתכוון...🧐

כי למרות שנותק הקשר, ולמיטב ידיעתי, חברי הטוב מגיל 14 בהחלט חי ואין לי שום סיבה להניח אחרת 🧐
אבל בזמן החיים לא צריך לחשוב על המוות אלא לאהוב את התקדמות החיים.
הההמממ...

Rodin_TheThinker.jpg
אני מקווה שתתגבר על הצער ושיהיו לך זיכרונות יפים ממנו, שיעזרו לך.
אתה מתכוון שאתה מקווה שיש לי זיכרונות יפים ממנו...

כי הרי לא ראיתי אותו תריסר שנים, והקשר לא צפוי להתחדש אי-פעם, כך שאם אין לי זיכרונות יפים ממנו עד עכשיו, כבר לא יהיו לי זיכרונות יפים ממנו לעולם...

אתה מתקשה עם עברית? זה בסדר, מותר לך. עברית שפה קשה מאוד. גם יש לך אוטיזם או משהו, נכון?

בכל מקרה, באמת יש לי הרבה זיכרונות יפים ממנו, והוא זכור לי בחיבה, ואני לא יכול שלא אלא לקוות שאני זכור לו באותה הצורה.

ואתה יודע מה? אני בטוח שכן.

אני יודע שכן 🥲

raf,360x360,075,t,fafafa_ca443f4786.jpg

אין לי בעיה בעברית, לא טרחתי לקרוא את כל ההודעה. מתנצל אם נעלבת ממני. חבל לי שאיבדת את חברך, אבל צריך לשמוח על התקדמות בחיים ועל כך שחיים עוד ועוד שנים, ולא לחשוב על המוות. המוות עוד רחוק.

למעלה