החוויה האירובית

• פותח הנושא joz7
  • פורסם בתאריך

joz7

New member
החוויה האירובית

שלום לכולם, אני די חדשה כאן (בערך.. עד עכשיו צפיתי מהצד
). הפורום לימד אותי כמה דברים ואני מקווה שאולי אצליח לחדש בו משהו ...
יש לי כמה שאלות: 1.איך ייתכן שמדריך לא מקצועי (מדריך ספינינג שרוב השיעור שלו מתבצע בעמידה, מבצע פושאפס, אלכסונים, קדימה אחורה וכו'..
) משתתף בחוויה האירובית ומעביר בה שיעורים? 2. מי בוחר את המדרכים המשתתפים בחוויה? 3. מה הקרטריונים בהם צריך לעמוד כדי להיות חלק מהחוויה (בתור מדריכה)? מקווה לקבל תשובה, תודה מראש ושבוע מקסים לכולם. ג'וזי

יכול להיות

שזו בכלל היתה סדנא בסגנון מנהל A ומנהל B בכלכלה. בסדנאות כאלו מראים דוגמאות לניהול גרוע במיוחד ולניהול טוב במיוחד (כדי שיוכלו לראות לא רק מה צריך לעשות אלא גם ממה חייבים להמנע). אז הביאו את רן, דיויד ואחרים עבור הצד החיובי וסטלנית + לץ לאיזון :) ועובדה שהגעת למסקנות הנכונות מהסדנא !

Tami661

New member
שבוע נפלא ג'וזי ../images/Emo140.gif

רק להגיד לך שהשאלות ששאלת הן שאלות שנשאלות ונותרות פתוחות כמעט לאחר כל אירוע רב מדריכים כדוגמת החוויה האירובית או ספינינג על גג עזריאלי. המוזר הוא שלמרות התהיות והפניית השאלות לגורמים הכי מוסמכים במנגנון הזה - נראה שמדובר ב'סוד שמור' שאותו אין הם מוכנים לחשוף. אז בואי אסכם לך את כל השאלות בתשובה אחת: מדריך שעומד במכסת רישום משתתפים!!! - זה הקריטריון היחיד (וכמובן... שתהיה לו תעודת מדריך... אבל נראה שלי שגם את זה אפשר לסדר בהליך קצר במקרי חירום
)

joz7

New member
שבוע טוב גם לך תמי :)

חחחחחחחחח קרטריון לא פשוט
!! מקווה שיום אחד גם אני אוכל להשתתף
ואף לקבל מחמאות כמו גדולי המאמנים שחברים בפורום הזה. נ.ב תודה שהגבת לי ג'וזי

למעלה