החוויה הראשונה שלי בקראוון

Drill Bit

New member
יפה מאד....

המיקום. איפה זה אם אפשר לשאול?
&nbsp
הגנרטור זה של KIPOR? של כמה וואט?
תודה רבה על השיתוף.

כן בהחלט יפה מאד

המיקום הוא בין קיסרייה למכמורת (פינה קסומה) וחבוייה, לגבי הגנרטור הוא 2600 - (Rated voltage(V) 230 120/240
אגב אם איזה קראוון אתה מטייל? וכמה זמן הוא ברשותך?

Drill Bit

New member
אנו....

מטיילים עם קראוון "אדריה" קטן, 3X2, שיוצר בשנת 1968 במשקל 500ק"ג (צורה יותר "עגולה" וקלאסית)
סידור השינה הוא... מיטה זוגית (שנהפכת לפינת אוכל) ומיטת קומותיים. שרותים ומקלחת חיצוניים 12V ב"חדר" שמתחבר לקראוון. כמובן מזגן וכו'. הקראוון ברשותינו 4 שנים בערך.

קראוון אדריה

איזה כייף לכם זה קראוון נהדר במיוחד השנתון הזה (ווינטג אמיתי) אני שמח בשבילכם כל הכבוד

סליחה, ראיתי שענית

elinoket

New member
באתי מראשי

חייבת לציין שנפתח בפני עולם חדש, לא ידעתי בכלל שיש תרבות קרוואנים בארץ (שלא לדבר על זה שלא ידעתי שיש בכלל לשכור קרוואנים בארץ).
חבל שלא צילמת את פנים הקרוואן, כל כך פיארת אותו שממש הייתי שמחה לראות בעצמי :)
סתם מתוך סקרנות, מה העלות של זה בארץ? סדר גודל...

עולם חדש

כן בהחלט עולם חדש נפתח בפנינו (עם ישראל), תרבות שקיימת כבר 70 שנה באירופה, מאד מפותחת ואנחנו בתחילת המסע לשינוי תרבות הנופש והפנאי בישראל, אז לשאלתך: ישנם כבר מעל ל-20 חברות השכרת קראוונים פזורים מצפון לדרום, את דגם הקראוון שמצויין בכתבה ניתן לראות באתר החברה: www.carafun.co.il במידה ואת מעונינת לראות את הקראוון פיזית הוא נמצא במתחם התצוגה בקניון M הדרך כפר ויתקין. לגבי העלות אני לא מבין את השאלה קנייה או השכרה?

לכל השואלים מי כתב הכתבה?

את הכתבה היפה ערכה וכתבה בחורה בשם ניקי וכפי שכתוב זה החוויה הראשונה שלה בקראוון. חזקי ואמצי ניקי כל הכבוד על הכתבה היפה, אני מחכה כבר לכתבה הבאה שלך

לאחר שהתנסתם בטיול בארץ, מי מעוניין לצאת לאירופה עם קראוון

זה שנים שאנחנו מטיילים בקראוון בחול, כול שנה למקום אחר, מחפשים עוד משפחה עם הרכב של זוג עם ילדים בוגרים לטיול נוסף ל- 2016 נשמח לתת מהידע שלנו.
טיול בקראוון זה נפלא גם בארץ גם בחול

למעלה