החוליה החדשה AMOLAD סיבוב שלישי!!!

Axcelius

New member
החוליה החדשה AMOLAD סיבוב שלישי!!!

טוב, בקושי בקושי עף שיר... אבל עף... ביי ביי Lord Of Light... אם כי, מנקודת מבטי, השיר הזה הוא אחד משלושת הטובים באלבום... אבל זה כבר עניין של טעם... השירים ששרדו: Different World These Colours Don't Run Brighter Than A Thousand Suns The Pilgrim The Longest Day Out Of The Shadows The Rincarnation Of Benjamin Breeg For The Greater Good Of God השירים שעפו: Lord Of Light The Legacy יאללה להעיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beautiful Scar

New member
דייייייייי זה לא הוגן!!! ../images/Emo199.gif

כי איני יכולה להשתתף כי אני רוצה לחזור על הדיסק ואיני יכולה!!! יוווו

to the future

New member
רבותי, העפתם שיר שהוא בין השלושה

הטובים באלבום. איך אתם מעיפים כזה שיר היסטורי, אפי, עם עושר מוסיקלי, לפני "בלדה" כמו out of the shadows , שהגם שהיא עשוייה היטב, היא כל כך דביקה, כך ששימושה הטבעי הוא כשיר סדינים. לחילופין, אתם מעדיפים את different world על the longest day - את זה אני לא מבין. כנראה שההעדפות של רובכם שונות לגמרי משלי. זהו, אמרתי את שלי. אפשר לעבור לסיבוב הבא (הרביעי)... לטיפולך אקסליוס. נ.ב. הבהרה: אם גם השיר For The Greater Good Of God יעוף לפני different world או out of the shadows, אני אפרוש מהמשחק לאלתר. כמוכן, לא אשתתף בשכאלה בעתיד.

אם FTGGOG יעוף אני נוקט באלימות

חסרונה של הדמוקרטיה. היה זה סוקרטס (כמדומני) שאמר שהדמקרטיה היא חרא של שיטה, אבל הוא לא מכיר שיטה טובה יותר (כמעין הרע במעוטו). לכל אחד טעמים והעדפות, וכמו שאמרתי בפוסט אחר - כדי שסטטיסטיקה תהיה אמינה, יש דרישה ש- N (מספר הדוגמים) יהיה גבוה משלושים כדי שיהיה לנתונים תוקף סטטיסטי. מיעוט המשתתפים במשחק מראה כי למשחק אין תוקף סטטיסטי (הגם שבתור משחק הוא די משעשע). אני דווקא מעדיף שאני ינמקו את בחירותיכם (כפי שאני עשיתי כן בפוסטים קודמים) ולא סתם ינקבו בשיר... כך נוכל גם ללמוד על טעמם של אחרים.

Axcelius

New member
חחחח אוקיי, אני חייב להודות

שאתם נשמעים דיי נסערים... ובצדק. זה דיסק אדיר וקשה מאוד להחליט... לגביי For The Greater Good Of God. תשמעו זה שיר מעולה... אבל לא הכי טוב... אפילו לא בין השלושה הראשונים לטעמי... אבל זה כבר עניין אחר... יאללה, תמשיכו להצביע ובואו נעיף כבר! :)

Axcelius

New member
תיקון... כבר יש הכרעה...

The Longest Day... BYE... חבל, שיר מעולה אבל עדין, הכי חלש לטעמי.

למעלה