החוליה החזקה באלבומים 5

החוליה החזקה באלבומים 5 ../images/Emo42.gif

אירוני, השיר שיצא בסיבוב הקודם הוא בר-המזל. נשארו: 2. הנציג של דה בנדס: Street Spirit 4. הנציג של קיד איי: Idioteque 6. הנציג של הייל טו דה ת'יף: 2+2=5

kittycatbone

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo128.gifIdiotique../images/Emo128.gif

זה הפך לממש בלתי אפשרי :| איך אפשר להעיף את אחד משלושת השירים האלה?
ויותר, אם השיר שאני עכשיו בחרתי הוא זה שייצא, איך אפשר לבחור בין 2+2=5 לסטריט ספיריט?!??!??!?!?! זה לא אפשרי

קלישאה...זה לא השיר הכי מדהים שלהם

אין להם שיר הכי מדהים....כמעט כל מה שיצא תחת ידם הוא מדהים...ואני באמת כבר חושב שהמשחק הזה מיותר.... הרי street spirit יזכה....כי קל לחזור אליו וכולם מסכימים שהוא טוב.. אבל מה זה ייתן?

או אמ

למקרה שלא היה ברור
ההסכמה שלי היא לגביי העניין שאולי עדיף לוותר לרגע על סטריט ספיריט ולחזור לאובייקטיביות הטובה שתוביל לרענון. לא הסכמתי בקשר להצעה לביטול המשחק, אוי, כבודי האבוד

kittycatbone

New member
חח זה נכון..

אבל סה"כ נשארו עוד שני שירים, למה להפסיק באמצע ולהכריז שהשיר הזה ינצח?? (למרות שזה גם נכון לדעתי
כאילו אני הולכת לבחור בו בתור המנצח
)

vegetable man

New member
נו, מילא

אני הגעתי למסקנה שצריך לקחת את זה בפרופורציה. זה משחק, ועדיין, בהחלט הגיוני שבנקודת זמן מסויימת אנשים הכי אוהבים את Street Spirit. זה הרי כל הזמן משתנה. בלי קשר, עדיין 2+2=5 שהפתיע כשהועדף על There there עלול להפתיע שוב...

אז בואו נחיה את הפורום בדרכים אחרות

אומנם קל יותר לומר מלעשות...אבל בואו כבר ננצל"ש פה ונעלה רעיונות לשרשורים מעניינים שהייתם רוצים לראות בפורום.... יש תומכים?

vegetable man

New member
אני תמיד בעד...

בכלל, כשיש לכם נושא שהייתם רוצים להעלות, לכו על זה. אם יש רעיון לפינה או משהו כזה, אני תמיד שמח לשמוע. אחרי הכל, כולם פה אנשים מאוד יצירתיים, אז אני מחכה לפרץ יצירתיות מצידכם...

למעלה