החוליה החלשה (האישה שאיתי) - שלב 2

handlessman

New member
החוליה החלשה (האישה שאיתי) - שלב 2

נפסל השיר "כמו שאת". השירים שנשארו: 1) האישה שאיתי 2) בנהר של סביליה 3) נולדת בשבילי 5) טיו אלברטו 6) סיגליות 7) אהבה עד השמיים 8) בליבך 9) הרומבה יאללה תתחילו לפסול, אני רוצה שנסיים עם האלבום הזה עד שאני מתגייס..

handlessman

New member
הפעם את חייבת ענבל!

מאחר שאנחנו לא כ"כ הרבה, כל קול מהווה אחוים גבוהים!!

glitter8

New member
סיגליות../images/Emo168.gif

קשה לי לשים איקס ליד שיר של ברוזה...:-S

H I L A M A

New member
../images/Emo128.gifסיגליות

לאבא שלי קוראים אלברטו ולכן השיר "טיו אלברטו" הוא אחד האהובים...

חחחח

סורי אוהד...אבל הייתי צריכה לבחור משהו ומכל האופציות זה לוקח...... וגם-מה הקטע הזה שהמילה "סביליה" בכלל לא מסתדרת שם עם המנגינה, כי היא ארוכה מדי, אז הוא שר "סביז'ה", שבהתחלה (בהמשך לוידוי המרגש שלי על כך שחצי מהמילים האמיתיות-לא אלה שהוא ממציא-אני בקושי מבינה) רוב הזמן שרתי "סביצ'ה" שזה סוג של מאכל, בפעם הראשונה ששמעתי את זה חשבתי שאולי הוא ממש רעב, והוא חשב על אוכל ויצא לו בטעות, ומאז פשוט לא שמתי לב...... בקיצור-בנהר של סביצ'ה, הכי פחות מועדף עליי.....

glitter8

New member
אפשר לסכם את הסיבוב הזה?

נראה לי שכולם השתתפו ומעכשיו מקציבים 48 שעות לכל סיבוב..כדי שהמשחק לא יימשך לנצח.. בכל זאת, יש לנו יותר מ-20 דיסקים לחרוש פה.. ועוד פחות משבועיים יוצא הדיסק החדש..

handlessman

New member
אני מסכים על זמן הסיבובים...

אבל אהממ דיסק צריך תקופת התיישנות של לפחות שנתיים כדי שיהיה אפשר לפסול ממנו שירים..!!

glitter8

New member
התכוונתי..

שעוד שבועיים יהיה לנו על מה לדבר ולא נצטרך משחקים כדי לשעשע את חברי הפורום.. אולי כשיצא הדיסק נעשה איזה שבוע-שבועיים הפסקה במשחק, ניתן לחבר'ה להתפנן על הדיסק, לכתוב חוות דעת וכולי.. מה שיגיד העם..

למעלה