החוליה החלשה הגמר
T the Girl of Love New member 2/11/07 #2 ../images/Emo214.gifכולם מפחדים להצביע?../images/Emo6.gif נו, התמונה שאני צילמתי נגד התמונה של האלבום? ברור שהתמונה שלי
../images/Emo214.gifכולם מפחדים להצביע?../images/Emo6.gif נו, התמונה שאני צילמתי נגד התמונה של האלבום? ברור שהתמונה שלי
ד דניאלוש16 היחידה New member 3/11/07 #8 יאי!!!!../images/Emo9.gif חחחח../images/Emo6.gif תמונה מדהימה! היה קשה! כולן היו יפות!
N NG אני אחלום לנצח New member 3/11/07 #9 ../images/Emo128.gif5 שבוע אני לא פה ואתם מעיפים לי את 3 שלי?!
T the Girl of Love New member 4/11/07 #11 ../images/Emo214.gifשבוע זה המון... ../images/Emo3.gif העיקר שהוא שלך
T the Girl of Love New member 4/11/07 #12 ../images/Emo214.gifאני בעד.. שתחלקי את המשחק הזה לנושאים והשלב הבא יהיה "החוליה החלשה- תמונות מהופעת השקה" וכד'.... ואז יהיה אפשר, אחר כך, לעשות "החוליה החלשה" של כל התמונות שעלו לגמר ... ולראות מה התמונה המנצחת באמת. [סתם רעיון שעלה לי, לא חייבים לקחת ללב ]
../images/Emo214.gifאני בעד.. שתחלקי את המשחק הזה לנושאים והשלב הבא יהיה "החוליה החלשה- תמונות מהופעת השקה" וכד'.... ואז יהיה אפשר, אחר כך, לעשות "החוליה החלשה" של כל התמונות שעלו לגמר ... ולראות מה התמונה המנצחת באמת. [סתם רעיון שעלה לי, לא חייבים לקחת ללב ]
S Sahar Sweet Girl New member 5/11/07 #13 מעולה, אני אעשה את זה ../images/Emo13.gif שאלה- יש לך רעיון לקטגוריות?? הופעת השקה. מה עוד? אני לא מכירה את כפיר כמוכם
מעולה, אני אעשה את זה ../images/Emo13.gif שאלה- יש לך רעיון לקטגוריות?? הופעת השקה. מה עוד? אני לא מכירה את כפיר כמוכם
T the Girl of Love New member 6/11/07 #14 ../images/Emo214.gifתמונות עם כנרת ? ../images/Emo23.gif [חברה שלו], תמונות של כפיר מהמייספייס [הוא העלה למייספייס שלו כמה תמונות, יש אותן גם בשוקס...תכנסי מעמוד הקישורים של הפורום ] ולא צריך להכיר את כפיר בשביל זה, מה שכן - צריך לתת דרור לדמיון ולהיות מקוריים לחשוב על נושאים קטנים שיכולים להיות חלק מהמשחק הזה.. ["כפיר מחייך", "כפיר עם הגיטרה" וכן הלאה...] תעשי מה שבא לך
../images/Emo214.gifתמונות עם כנרת ? ../images/Emo23.gif [חברה שלו], תמונות של כפיר מהמייספייס [הוא העלה למייספייס שלו כמה תמונות, יש אותן גם בשוקס...תכנסי מעמוד הקישורים של הפורום ] ולא צריך להכיר את כפיר בשביל זה, מה שכן - צריך לתת דרור לדמיון ולהיות מקוריים לחשוב על נושאים קטנים שיכולים להיות חלק מהמשחק הזה.. ["כפיר מחייך", "כפיר עם הגיטרה" וכן הלאה...] תעשי מה שבא לך