החוליה החלשה (החומרים שמהם עשויה האהבה)-שלב 1

handlessman

New member
החוליה החלשה (החומרים שמהם עשויה האהבה)-שלב 1

השיר שזכה ברוב קולות באישה שאיתי הוא הרומבה!!! ועכשיו לבקשתה של הדס, ניקח את האלבום "החומרים שמהם עשויה האהבה" ונתחיל לפסול ממנו חומרים, עד שנשאר עם החומר האהוב ביותר. (אגב, מאחר ואני מתגייס עוד 11 יום, ובטוח לא נספיק לסיים את האלבום הזה עד אז, אני מפקיד את המשך ניהול המשחק בידי הדס) לנוחיותכם, השירים: 1) החומרים שמהם עשויה האהבה 2) נערת חלומותיו 3) נטשה 4) כשלא היה לי בית 5) רוחות רעות 6) לא יכול להוריד ממך את העיניים 7) סתיו מסוכן 8) שיר לאישה השנייה 9) חולם אותך לאט 10) זאת את 11) מה תעשי 12) אהבתי אותה פעם אוהב אותה עכשיו 13) הדרך לאהוב יאללה לעבודה! (יש באלבום הזה לפחות 5 שירים שאני בקושי זוכר אפילו איך הם נשמעים, ככה שזאת הזדמנות מעולה להתרענן קצת..)

../images/Emo128.gif כשלא היה לי בית

ייששש איזה כיף לי!!! מבטיחה למלא אחר תפקידי נאמנה!! וכמובן גיוס קל, שפשוף נעים, גילחוץ משלים, זימבור חמים, טרטור טרטיר צ'ונגי בונגי, אל תשכח שאתה צעיר פעור, שהפז"ם דופק, שלפחות עד אמצע השנה השנייה אסור לך בתכלית לאסור לשאול עד מתי (תסמוך עליי, אתה לא רוצה להתעורר בלילה לשמיכה), אל תשאל שאלות קיטבג (או ששוב יעשו לך שמיכה, שמיכה בכלל זה פיתרון לכל הבעיות בצבא),תנעל את הלוקר אתה לא רוצה לעלות על מת"ש אחרי יומיים בצבא, והכי חשוב-אף פעם בחיים, אל תרים את היד כשישאלו "מי מתנדב?", אה וגם, אל תשתה לי שם חשיש......

handlessman

New member
תני לי לחדש לך משהו..

אומרים שכיבות סמיכה, כי את סומכת עם הגוף לאדמה. ואם כבר מדברים - אני הולך להיות לוחם, הולכים להעיר אותי בכל מקרה כל לילה לתיזוזים.. אה, ותודה!

אז תן לי לחדש לך משהו

שמיכה, זה לא "שכיבות שמיכה".... שמיכה זה משהו שעושים לאנשים מעצבנים מאוד בצבא, וזה מאוד מאוד לא נעים.....

אני נשמעת כמו אחת

שיצא לעשות את זה לאחרים כמה פעמים....משמע עמרי, לא כדאי לך להתעסק איתי בכלל!!!

glitter8

New member
../images/Emo148.gif../images/Emo6.gif הרסת אותי...

עוד אין לי שיר לבחירה..רק עכשיו התעוררתי..

יאללה חפ"ש עמרי

ענבל (כמובן) שאימצתי
אני מניחה שאתה עסוק בהכנות ובקניות (באמת שאין מה), אז אם עד היום בערב אתה לא מצביע, אני פותחת שירשור חדש כי באמת הגיע הזמן לעבור הלאה, מקסימום תצביע בסיבוב השני. (אם תראה בית).

glitter8

New member
יאלה תפסי פיקוד,

הילד חולה, יש לו חום גבוה הוא שוכב על הספה בבית הוריו..כן הוא בן 18..

למעלה