החוליה החלשה-החומרים ש-סיבוב 3

החוליה החלשה-החומרים ש-סיבוב 3

חולם אותך לאט, ימשיך לחלום במקום אחר, כי הוא ירד מהרשימה, ואנחנו ממשיכים, אלו השירים הנותרים: החומרים שמהם עשויה האהבה נערת חלומותיו כשלא היה לי בית רוחות רעות סתיו מסוכן שיר לאישה השנייה חולם אותך לאט זאת את מה תעשי אהבתי אותה פעם אוהב אותה עכשיו הדרך לאהוב

אופס

רשימת השירים החדשה לשיפוטכם אינה כוללת כמובן את "חולם אותך לאט" שכאמור נפל....

זה זז לאט מדי..

קודם כל, לדעתי חולם אותך לאט הוא שיר מצוין, הייתי מוריד הרבה אחרים לפניו, אבל בקטנה. דבר שני, לפי הצבעות קודמות, הרי ברור שבשלבים הבאים ירדו (לא בהכרח בסדר הזה) : נערת חלומותיו כשלא היה לי בית רוחות רעות סתיו מסוכן אז אפשר כבר להעיף אותם ולחסוך זמן וחפירות מיותרות

glitter8

New member
מסכימה ולא מסכימה

מסכימה שחולם אותך לאט זה שיר מצוין, סתיו מסוכן ו"בית" הם מצוינים...הקליפ של סתיו מסוכן היה ממש מקסים..

את לא עקבית

כמה הודעות למטה פסלת את חולם אותך לאט, כי "הוא אכן חולם לאט מדי בשיר הזה.." לגבי כשלא היה לי בית, סתם בלוז, לא משהו מיוחד, וסתיו מסוכן, לא שיר לאוהדיו של דויד, אלא שיר מסחרי כדי למשוך אליו אוזניים נוספות. (מה שעבד יפה, הקליפ כיכב בזמנו על מסכי הטלוויזיה). בכל אופן, השיר שאני מריץ לראשות הדיסק, הוא "זאת את"
אחת היציאות הכי טובות של ברוזה בכל הזמנים לטעמי. החומרים, שיר לאישה השניה, מה תעשי, הדרך לאהוב, ואפילו אהבתי אותה פעם, כולם מצויינים, אבל זאת את בליגה אחרת.

glitter8

New member
זה שהוא שיר איטי

לא אומר שהוא לא טוב היה צריך להוציא משהו, אז בחרתי בו. קשה מאד להעיף שירים מהאלבום הזה..

YulaShpil

New member
אופס, לא ראיתי שיש שרשור חדש

ענבל, תוכלי להעביר לשרשור הנכון?

glitter8

New member
../images/Emo197.gifלא עובדת בשבת...

השתגעת? את רוצה שירגמו אותי באבנים?? (מבטיחה, מחר על הבוקר-אני אוטוטו יוצאת להפגנה..)

למעלה