החוליה החלשה המשופרת
~~~

O L g i T

New member
החוליה החלשה המשופרת../images/Emo103.gif~~~

כן כן רבותי, המשופרת!! בשביל שיקח יותר זמן, בשביל שיהיה יותר קל, ובשביל להבטיח לשני את הפעילות שלי כאן לנצח [
] שיפרתי את החוליה החלשה ומעכשיו יהיו פה כ-ל השירים של דה יוזד [לפחות אלו שיש לי בתיקיהXD] ולא רק מהדיסק הראשון. אז תמחקו מהראש את השרשור הקודם בו העפתם את בולימיק, הוא חוזר עם עוד כמה...
רשימת השירים: A Box Full of Sharp Objects All That I've Got Alone This Holiday Blue and Yellow Bulimic Buried Myself Alive Choke me Cut Up Angels Greener With The Scenery I Caught Fire I'm A Fake I'ts Hard To Say Just A Little Let It Bleed Light With A Sharpened Edge Listening Lunacy Fringe Maybe Memories Noise and Kisses On My Own Pieces Mended Poetic Tragedy Say Days Ago Sometimes I Just Go For It Sound Effects And Over Dramatics Take It Away The Back Of Your Mouth The Taste Of Ink Yesterday Feelings Zero Mechanism זהו. ווהו
יאללה להעיף

O L g i T

New member
ואני שונאת אותך ../images/Emo46.gif

אני לא מאמינה שמכלללללללללללללל השירים שם את מעיפה דווקא אותו!!! יש שם ככ הרבה שירים גרועיםXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD סתם,נו אבל אבל... אבל... >>>>>>:::::::

Fragile Dream

New member
../images/Emo54.gifChoke me../images/Emo128.gif

טוב אני לא מכירה הכל >,< רק את דה יוזד ואין לאב אנד דאט'];

Fragile Dream

New member
../images/Emo54.gifאז אולי יש עוד בונוסים?

כי אני לא מכירה את כל השירים שם.P:

O L g i T

New member
קבלי

Alone This Holiday Just A Little Sometimes I Just Go For It The Back Of Your Mouth Zero Mechanism

למעלה