החוליה החלשה - התוצאות!

Saffron

New member
החוליה החלשה - התוצאות! ../images/Emo29.gif

זהו, עכשיו זה באמת הסוף.
עברו שבועיים מאז פורסמה הודעת הגמר, שבמהלכם הייתה לכם הזדמנות להצביע לשיר האהוב עליכם מבין שלושת השירים שהגיעו לגמר: "שובי אל ביתי", "ממעמקים" ו"אולי הפעם". והמנצח, השיר האהוב עליכם מתוך האלבום "ממעמקים", הוא... *תופים*
ממעמקים! "ממעמקים", שיר הנושא של האלבום "ממעמקים" [אם אני אכתוב את המילה הזאת שוב, אני אשתגע], היה הסינגל הראשון מהאלבום אתם-יודעים-איזה
. זה קרה בדצמבר 2004, ומאז נשמע השיר פעמים רבות בתחנות הרדיו. "פעמים רבות" בלשון המעטה... יהיה נכון יותר לומר שהסיכויים לפתוח את הרדיו ולשמוע את השיר היו, ובכן, גבוהים. מאוד. גם את הקליפ המקסים שלו, שבאופן אישי יצא לי לראות הרבה לפני ששמעתי את השיר ברדיו, היה קשה לפספס. את המילים והלחן חיבר עידן רייכל. ניתן לקרוא את המילים כאן. השורה הראשונה, "ממעמקים קראתיך אלייך", לקוחה מהתנ"ך, מספר תהילים פרק ק"ל פס' א': "שיר המעלות ממעמקים קראתיך ה'". השיר כולל קטעים מתוך "Nanu Nanu Ney", שיר עממי אתיופי. כמו שכתבתי בהתחלה - זהו, נגמר המשחק. אני חייבת להודות שנהניתי
להתראות בפינה הבאה! [ואל תשכחו להצביע לסקר החדש
]

בנוגע לפירוט בפורום..

סימנתי שאני רוצה שעידן ישיר יותר שירים. כי אני פשוט יכולה לשבת ימים על גבי ימים ורק לשמוע את הקול הנעים שלו. בכל מקרה- הכוונה שלי הייתה, שאני רוצה שהסגנון ישאר (התשובה הראשונה), אבל פשוט שעידן ישיר יותר. :) טוב?!?#%?@$^?

willo1

New member
דנה דארלינג

לא כל מה שרוצים מקבלים! (חוץ ממני כי אבא עושה כל מה שאני רוצה
)

Saffron

New member
אני מסכימה איתך לגבי הקול שלו ../images/Emo29.gif

כבר כתבתי כאן פעם שאולי אין לו את הקול הכי צלול ומרשים, אבל יש בו איכות שלא יצא לי לשמוע הרבה. עוד דבר שהייתי רוצה לשמוע באלבום הבא הוא סגנון שונה. שיר רוקיסטי של הפרויקט יכול להיות דבר מעניין. אגב, אם יש לכם רעיונות לסקרים נוספים, אתם תמיד מוזמנים לשלוח מסר

לא לא לא.. אני לא מסכימה עם ההסכמה

שלך. לעידן יש את הקול הכי צלול, הכי מרשים, הכי מדהים, הכי אלוקי, ששמעתי אי פעם.

Saffron

New member
כשכתבתי שאין לו את הקול ../images/Emo29.gif

הכי צלול ומרשים, לא התכוונתי לזה בהכרח כדבר רע. ממ, אני אקח לדוגמא את הראל סקעת. הקול שלו צלול יותר משל עידן, וכשהוא שר הוא עושה את זה בביטחון וכביכול משאיר יותר רושם - אבל אני, באופן אישי, מתחברת יותר לקול הקצת-ביישני, פחות חזק של עידן, שאני מרגישה שיש בו יותר רגש.

אבל...

איך אפשר להשוות בין הראל סקעת, שהוא מישהו שכל כך תת רמה, לעידן..? בכל אופן.. אני חושבת שסיכמנו שאין שני לקול של עידן. :)

Saffron

New member
בהחלט אי אפשר להשוות ../images/Emo29.gif

הוא פשוט הדוגמא הראשונה שעלתה לי לראש, של זמר עם קול צלול ומרשים שאני לא אוהבת את השירים שלו [אלה שאין לו, כלומר
].

../images/Emo45.gif

סקעת יכול בהחלט לכבוש עם הקול שלו [אני די מאוד אהבתי אותו תקופה ארוכה] ויש לו קול נקי ועדין ונוגע, אבל בתור זמר אני לא מעריכה אותו, גם כי הוא בעצם לא זמר, וכמו שאמרתם, אין מה להשוות לקול של עידן. פשוט איכות אחרת לגמרי.

מה פתאום שיר רוקיסטי

הכי לא מתאים בעולם שימשיך לכתוב מנגינות מרגשות ומלודיות נעימות כמו שהוא יודע לכתוב.

למה לא לנסות סגנונות חדשים?

דווקא הייתי מאוד רוצה לשמוע את הפרויקט יוצא באיזה שיר רוק חזק. ושירי רוק מאוד יכולים לרגש ולגעת, אגב.

קטעים.../images/Emo6.gif

הצבעתי עכשיו לסקר החדש וראיתי שכל האנשים (כל השניים שהצביעו
) הצביעו כמוני
עידן!
אני רוצה עוד שירים בנוסח: ממעמקים, הינך יפה, שושנים עצובות.

למעלה