החוליה החלשה - לזוז!

FunkyGiraffe

New member
החוליה החלשה - לזוז!

את החוקים כולם מכירים קבלו: קמתי לזוז סוד ההצלחה מספרים לא פראיירים פראיירים גבי ודבי גן העדן גן התות בלה בליסימה בליסידאב המכונה של התות זה לא אני אני מוריד את בליסידאב מיותר ביותר סתם רציתי להגיד שבפעם הקודמת שעשינו את החוליה החלשה של המכונה של הגרוב 3 הפיינליסטים היו בדיוק אותם הפיינליסטים שיצאו גם הפעם וזה נערך עם אנשים אחרים לגמרי חוץ מבשמת ממני ומבועז.. אז נשארנו עם - קמתי לזוז סוד ההצלחה מספרים לא פראיירים פראיירים גבי ודבי גן העדן גן התות בלה בליסימה המכונה של התות זה לא אני

אני מוריד את פראיירים

נשאר: קמתי לזוז סוד ההצלחה מספרים לא פראיירים גבי ודבי גן העדן גן התות בלה בליסימה המכונה של התות זה לא אני

oRockGirLr

New member
אוייש.. טעות אנוש עשית

פראיירים זה ה-שיר אני מורידה את המכונה של התות... קמתי לזוז סוד ההצלחה מספרים לא פראיירים גבי ודבי גן העדן גן התות בלה בליסימה זה לא אני

IkMfNiY

New member
סוד ההצלחה P:

אני מקווה שלא יהרגו אותי P: קמתי לזוז מספרים לא פראיירים גבי ודבי גן העדן גן התות בלה בליסימה זה לא אני יעל

nap3

New member
את גבי ודבי!! <איכס>

קמתי לזוז מספרים לא פראיירים גן העדן בלה בליסימה בליסידאב זה לא אני

FunkyGiraffe

New member
רשימה מתוקנת סופית ל20:59

קמתי לזוז מספרים לא פראיירים גן העדן בלה בליסימה זה לא אני

FunkyGiraffe

New member
רצח בעיניים!!! חח סתם

למרות שלדעתי סוד ההצלחה השיר השני הכי טוב באלבום לפחות מבחינת גירסאות האלבום הוא הכי טוב מבחינת הלייב הטוב ביותר לדעתי הוא קמתי

טיפקסית

New member
גן העדן אאוט

אם היו מאריכים אותו לשיר שלם אז הוא היה יכול להיות טוב מקווה שלא תהרגו אותי נשארו קמתי לזוז מספרים לא פראיירים בלה בליסימה זה לא אני

lioryifrah

New member
הורדתי את בלה בליסימה

נשארו: קמתי לזוז מספרים לא פראיירים זה לא אני

shiroo

New member
:אוקיי אנשים....אחרי בחירה מאוד ...

גדולה שהשארתם לי....אני אלך על השיר.... זה לא אני..... לכן לאלה שרוצים לבחור נשאר: קמתי לזוז מספרים לא פראירים

shiroo

New member
../images/Emo4.gifלא כ"כ אהבתי אותו.....

וחוץ מזה לא ממש נשאר לי ממה לבחור.....!!!!!!!!!!!!!!!!!

shiroo

New member
../images/Emo60.gifמשעמם ליייייייייייייי

יש לכם הצעות מה לעשות כדי להפיג תשיעמום???!!!

למעלה